A legjobb 9 arckefe

Az arckefék különböző csomagolásban és típusban kaphatók, némelyik teljesen más, mint a másik. Az arckefék egyik alapvető következménye azonban az, hogy ápolja az arcát, a különböző igények minden rendben vannak. Vannak olyan arckefék, amelyek az arcod sminkjeire összpontosítanak, általában vastag sörtékkel, amelyeket sminkeléshez használnak, mint például a kompakt, elpirult és így tovább. Aztán vannak mások, akik a relaxációs oldal felé hajlanak, általában egy masszírozó ecset, amely bár soha nem hasonlít ecsetre, de fontos kiegészítője a fáradt szombat estének, egyedül otthon és vigyázva magára. Ezután ecsetek vannak csomagolva az arc tisztítására és tisztítására. Akárhogy is, itt van az arckefék listája, amelyekről tudnia kell.

A legnépszerűbb arckefék Indiában:

1. Vega Blush Brush:

arckefék

Ez a rövid és ropogós pirosító ecset a Vega professzionális, fekete, elegáns felületéről fényes fémgyűrűvel rendelkezik, amelyben a nehéz sörtéjű ecset található. Az ecset professzionális finomsággal rendelkezik, puha tapintású applikátorral a kefe tetején, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes alkalmazást további akadályok nélkül.

2. DDF Revolve Professional 500X arctisztító ecset:

DDF Revolve Professional 500X arctisztító ecset

A professzionális szalonhoz hasonló arckezelés a puha, sima bőrért, a DDF revolve Proffesional arctisztító keféje különböző választékokban kapható, bőrfényezővel, amely mikrokristályokat tartalmaz, amelyek gyöngyszerű ragyogást keltenek, miközben tisztítják és masszírozzák az arcát a különböző visszahelyezhető hámlasztókkal. és tisztítókefe.

3. Természetes sörtéjű arcmaszk ventilátor kefe:

Természetes sörtéjű arcmaszk ventilátor ecset

Az ilyen típusú arc -smink applikátor ecseteket ventilátor ecseteknek nevezik, mivel az ecset formájuknak köszönhetően széles látószögben rajzolnak le, lefedve a maximális bőrfelületet az alkalmazás során, egyenletesen elosztva a sminket a bőr teljes területén. A karcsú szélesség lehetővé teszi a pontos alkalmazást, mivel az erős sörték nem irritálják a bőrt és sima felületet biztosítanak.

4. Basicare arcmasszázs és tisztítókefe:

Basicare arcmasszázs és tisztítókefe

Könnyű az arcon és nem tartalmaz irritáló formulákat, a Basicare arctisztító kiszorítja a makacs szennyeződéseket és szennyező részecskéket, tisztítva az arcodat, miközben ragyogó és élénk megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Ez az extra tisztítókefe bónuszfejjel rendelkezik a helyettesítő alkalmazáshoz.

5. Olay Fresh Effects Powered Contour Cleaning Brush:

Olay Fresh Effects Powered Contour tisztító ecset

Az egyedi formájú sörtéjű kefe olyan kontúros struktúrával rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az arc formájához, miközben megtisztítja és eltávolítja az arcát a szennyeződésektől és az olajszemcséktől, hámlasztja a bőrt, miközben eltávolítja a sötét és elhalt bőrsejteket, hogy lágyabb megjelenést biztosítson.

6. Nude Mineral Smink Brush:

Nude ásványi smink ecset

A Nude ásványi sminkkefe egy szuper vastag és nehéz sminkfelhordó, amely lehetővé teszi, hogy a smink törés közben eltörjön, így a részecskék egyenletesen oszlanak el az ecsetben, így a laza ásványi anyagok maradnak a tetején, amelyeket most az arcra kennek. természetes árnyalat az egyenetlenségek helyett. A vastag sörték simaak a bőrön, nem piszkálják és irritálják.

7. Vega szögletes turmixgép:

Vega szögletes turmixgép

Ennek a terméknek a fénypontja nemcsak a karcsú fogantyú, hanem az ecset szögletes formája is, amely könnyen lehetővé teszi a smink, például a pirosító vagy a kompakt felvitelét. A szögletes megjelenés lehetővé teszi, hogy könnyedén kontúrozza az arcot, miközben pontosan felhordja, felesleges kiömlés és pazarlás nélkül.

8. Ozomax reverzibilis arcmasszírozó és peeling készlet:

Ozomax reverzibilis arcmasszírozó és peeling készlet

Csodálatos, hogy egy egyszerű ecsetet fel lehet szerelni annyi rögzíthető és levehető arcápolási termékkel, beleértve a hámlasztót, stimulátort vagy masszírozót, bozótot és így tovább.

9. JSB Home Beauty Massager arckefe:

JSB Home Beauty Masszírozó Arckefe

Ezúttal három külön választékkal a JSB otthoni arcmasszírozó nemcsak egy kapcsolóval javítja az arc keringését, hanem hámlasztja a bőrt a véráramlás növelésével, miközben kiszűri a szennyeződéseket és a szennyeződéseket.