A legjobb 9 Revlon szemceruza elérhető Indiában

A Revlon egy kozmetikai márka, amelynek termékei mindig kiváló minőségűek voltak, és különösen ismertek a szemceruzaikról. Ez a cikk felsorolja a 9 legjobb Revlon szemceruzát, amelyeket kipróbálhat.

A legjobb Revlon szemceruza Indiában:

1. Revlon Color Stay szemceruza fekete színben:

revlon szemceruza

Rs. 220

A Revlon Color Stay szemceruza fekete színben forgó szemceruza. Alul hegyező van rögzítve. Így utazásbarát. Az árnyalat erősen pigmentált, és mély fekete színt hagy, matt felülettel. Hosszú ideig marad elkenődés vagy fakulás nélkül, izzadság- és vízálló. Alkalmazás után távolítsa el sminklemosóval.

2. Revlon Color Stay Gel szemceruza barna színben:

Revlon Colorstay gél szemceruza barna színben

Rs. 350

A Revlon Colorstay Gel Eyeliner in Brown egy gél szemceruza. Ez nappali viseletre való. 10-11 óráig tart. A csomagolás divatos, és az applikátor kefe megkönnyíti az alkalmazást. Az árnyalat erősen pigmentált, és mély fekete színt hagy, matt felülettel. Hosszú ideig marad elkenődés vagy fakulás nélkül, izzadság- és vízálló. Alkalmazás után távolítsa el sminklemosóval.

3. Revlon szemceruza ceruza fekete színben:

Revlon szemceruza fekete ceruzával

Rs. 125

A Revlon Eyeliner Pencil in Black a Revlon szemceruza ceruza. A színe mély és érzékeny bőrre készült. 4-5 órán át tart alapozás nélkül. Az állaga sima .. Sokáig marad elkenődés vagy fakulás nélkül, izzadság- és vízálló. Alkalmazás után távolítsa el sminklemosóval.

4. Revlon Colorstay szemceruza – Teal:

Revlon Color Stay szemceruza Teal

Rs. 320

A Revlon Colorstay szemceruza – Teal egyedi árnyalatú. Ez a szemceruza ceruza visszahúzható, és beépített hegyezővel rendelkezik. Így utazásbarát. Nagyon erősen pigmentált, és sokáig marad elkenődés vagy fakulás nélkül, valamint izzadság- és vízálló. Alkalmazás után távolítsa el sminklemosóval.

5. Revlon szemceruza zöldben:

Revlon szemceruza zöld színben

Rs. 320

A Revlon szemceruza zöld színben egyedülálló zöld árnyalatú. Ez a szemceruza ceruza beépített hegyezővel rendelkezik. Így utazásbarát. Nagyon erősen pigmentált, és sokáig marad elkenődés vagy fakulás nélkül, valamint izzadság- és vízálló. Alkalmazás után távolítsa el sminklemosóval. 6-7 órán át marad.

6. Revlon Magic szemceruza ceruza Smokey Black:

Revlon Magic szemceruza ceruza Smokey Black

Rs. 275

A Revlon Magic Eyeliner Pencil Smokey Black ’szürkésfekete’ színben kapható. Alapozó nélkül 3 órán át tart. Izzadság- és vízálló. Alkalmazás után távolítsa el sminklemosóval

7. Revlon Color Stay One Stroke Defining Eyeliner:

Revlon Color Stay One Stroke definiáló szemceruza

Rs. 260

A Revlon Color Stay One Stroke Defining Eyeliner olyan árnyalatokban kapható, mint a fekete, a türkiz és a kék. Alapozó nélkül 3 órán át tart. Nagyon erősen pigmentált, és sokáig marad elkenődés vagy fakulás nélkül, valamint izzadság- és vízálló. Alkalmazás után távolítsa el sminklemosóval.

8. Revlon Beyond Natural Defining Eye Pencil – fekete:

Revlon Beyond Natural Defining Eye Pencil fekete

Rs. 175

A Revlon Beyond Natural Defining Eye Pencil – Black könnyedén csúszik a szemhéjon .. 5 óra hosszan tart alapozó nélkül. Nagyon erősen pigmentált, és sokáig marad, anélkül, hogy elkenődne vagy elhalványulna. Izzadság- és vízálló. Alkalmazás után távolítsa el sminklemosóval.

9. Revlon Color Stay pezsgő szemceruza:

Revlon Color Stay pezsgő szemceruza

Rs. 225

A Revlon Color Stay pezsgő szemceruza számos árnyalatban kapható, mint a fekete, zöld, barna, lila és kék. A színe intenzív és nem foltos. 8 órán át marad.

Ezek a Revlon szemceruza feldobja a szemét, ezért próbálja ki még ma!