A Top 15 Eye Kajal márka Indiában

Kajal minden lány számára kötelező a kollekcióban. Ez az, ami gyorsan használható, és ezeket a táskájában is hordhatja. Különféle cégek szállítják ezeket. Ismét vannak olyan tartományok és változatok, amelyek eltérő árrést adnak, és érdemes költségvetést szerezni, majd csak vásárolni. Azoknak, akik szeretik ezeket a mindennapi viselethez, szeretik ezeket 200 INR és 300 INR között tartani, mert az ilyen típusú termékekre sokat költve csak növeli a költségkeretét. Vannak azonban más tartományok is, amelyeket ugyanazoktól a vállalatoktól vásárolhat, amelyek különféle árakkal kapcsolatos lehetőségeket kínálnak. Ezek 150 INR és 300 INR közöttiek. Ha azonban olyasmit keres, amely hosszabb ideig marad a felniken, és csak akkor használja, amikor bulizni megy, és nem akar időnként javítani, akkor ezekben az esetekben szeretne vásárolni valamit, ami drágább, mint 1000 INR vagy ennél több.

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb 15 márkát és kiváló minőségű termékcsaládot, amelyek Kajal -t kínálnak, amelyeket meg kell vásárolnia.

Népszerű Eye Kajal márkák Indiában:

1. Lakme abszolút tartomány:

Lakme abszolút tartomány

Vásárolja meg ITT

Ez tovább tart a peremén, és ezt a buli idejére is viselheti. A tartomány magas árú. Ez könnyen beszerezhető a helyi piacokon 700–800 INR áron, körülbelül 1,2 grammért.

2. Colossal Range By Maybelline:

Colossal Range By Maybelline

Vásárolja meg ITT

Ez a tartomány más árnyalatokat és változatokat is kínál. Ez meglehetősen megfizethető 0,35 grammért, körülbelül 150-200 INR áron. Ezt a helyi boltokban lehet megvásárolni. Ez rendszeres használat lehet, főiskolai lányok vagy házon kívül dolgozó nők számára is.

3. Himalája szemmeghatározó:

szem kajal

Vásárolja meg ITT

Ez a jól ismert Himalája termékcsaládból származik, és rendszeres használatra alkalmas. Azt mondják, hogy ez gyógynövény, ezért jó neked. Ez élesítés nélkül használható, amíg az éles hegy él, és nem tompul. Ezt a 2,7 grammos csövet körülbelül 120 INR és 130 INR közötti áron vásárolhatja meg.

4. Lotus gyógynövények:

Lotus gyógynövények

Vásárolja meg ITT

Ezt a 4 grammos csövet 155 INR és 130 INR közötti áron vásárolhatja meg. Ez ismét jó a rendszeres használathoz, anélkül, hogy élesíteni kellene, amíg a hegy éles marad. De napi használat esetén tompa lesz, majd a többi használata problémát jelent, mert ezeket nem lehet élezni hegyezővel.

5. MAC fekete zsírkréta ceruza:

MAC fekete zsírkréta ceruza

Vásárolja meg ITT

Mint mindannyian tudjuk, ez egy drága termékcsalád, és ez a fajta sima siklást kínál, ugyanakkor a felület nagyon matt. Ezt nehéz vízzel eltávolítani, és ha éles, a használat is könnyebbé válik. Ezeket 1,45 grammért lehet megvásárolni 1200 INR és 1500 INR között. Ha magas minőséget keres, és a plusz készpénzt erre költeni nem jelent problémát, akkor ezt kötelező vásárolni.

6. A Lakme Eyeconic termékcsaládja:

Lakme Eyeconic termékcsaládja

Vásárolja meg ITT

Ez több nő kedvence. Különböző színekben kapható és nem csak fekete, ezt érdemes megvenni és megőrizni a gyűjteményében. Vásárolhat olyan színeket, mint a szürke, fehér, zöld, kék, és még a normál feketét is. Bármit is vásároljon, nagyon mérsékelt árat kell fizetnie ezért a 0,35 grammos felcsavarható csőért, amely csak 250–300 INR. Nem igényel élezést, és kevesebb a pazarlás.

7. Lakme fekete szaténjai:

Lakme fekete szaténjai

Ezt széles körben értékesítik, és még a helyi üzletekben is megvásárolhatja. Körülbelül 150 INR és 160 INR közötti ár körülbelül 2 gramm.

8. L’Oreal Paris Kajal Magique:

L Oreal Paris Kajal Magique

Vásárolja meg ITT

Ez népszerű a rendszeres használathoz. Ez 0,35 gramm és az ár 250–300 INR. Bár közepes árú, de 3-5 órát tart.

9. Glide Eye tartomány színsáv szerint:

Glide Eye Range by Colorbar

Vásárolja meg ITT

Ez különböző színekben kapható, például fekete, barna és mások. Ez meglehetősen népszerű, és bár nem tart 12 órán át, 3-5 óráig tart, és nem kopik könnyen. Ez egy 1,1 grammos feltekercselt cső, amelynek ára körülbelül 500–550 INR.

10. Shahnaz Hussain:

Shahnaz Hussain

Vásárolja meg ITT

Ez népszerű dolog azoknak a nőknek, akik szeretik ezt a tartományt. Ez nem igényel élezést, és könnyen csúsztatható, amíg a hegy éles marad. Ha tompa lesz, nehezen élesíthető. Ezért ha lehetséges, némi összeg pazarlása. Ezt megvásárolhatja mindennapi viseletre 250–300 INR áron, körülbelül 2 grammért.

11. Oxy Glow Kohl bot:

Oxy Glow Kohl bot

Vásárolja meg ITT

Ez nagyon tetszett, és megvásárolhatja ezt 3 grammért 150–200 INR áron. Ez nagyon jó a rendszeres használathoz.

12. VLCC gyógynövények:

VLCC gyógynövények

Vásárolja meg ITT

Ez egy éles feltekercselt cső, és napi viselet lehet. Nem okoz irritációt, és jó neked. Ez egy 2,5 grammos cső, amely körülbelül 150 INR -ba kerül.

13. A szilárd fekete tartomány – Arcok szerint:

Ez drága, körülbelül 1,15 gramm, körülbelül 350 INR áron.

14. Tökéletes definíciós tartomány- Lakme:

Tökéletes definíciós tartomány- Lakme

Ez nagyon simán csúszik, és élesíteni kell, ha tompa lesz. Ez azonban kisebb pazarláshoz vezet. Ez jó a rendszeres használathoz, és nagyon könnyen hordozható a táskájában is. Ez egy 1,1 grammos ceruza, amelynek ára körülbelül 250 INR.

15. Max Factor Kohl ceruzák:

Max Factor Kohl ceruza

6 szín közül lehet vásárolni. 1,5 gramm ára 300 INR és 350 INR között van. Ezt kötelezően meg kell vásárolni, és használhatja kimentésre, és 3-5 óráig tart.