A Top 20 legjobb Nyx kozmetikai és sminktermék

A Nyx egy sminkmárka, amely összetételük miatt a szakemberek, valamint a generikus emberek jóváhagyását kapta viszonylag jobb áraik miatt. Mindig nehéz olyan márkával találkozni, amely kielégíti az emberek minden igényét, ugyanakkor tartós és jó megfogalmazással rendelkezik. A Nyx professzionális sminkje így minden okból felkeltette a figyelmet. Tudjon meg többet a Nyx kozmetikumokról és termékeikről e lista segítségével,

A legjobb Nyx kozmetikai és sminktermékek:

1. NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish Shadow Palette:

NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish Shadow Palette

Vásárolja meg ITT

Egy szemhéjfesték felderítheti a szemét és az egész sminket. Különböző árnyalatokkal egyetlen paletta segítségével többféle megjelenést érhet el különböző alkalmakra. Ezek a Nyx szemhéjpúder paletták szintén a márka egyik legjobb terméke.

 • Előnyök & Hátrányok: Ez a paletta több árnyalatot tartalmaz, ami nagyszerű, mivel az egyes árnyalatok megvásárlása drága lehet.

2. NYX professzionális smink precíziós szemöldökceruza:

NYX professzionális smink precíziós szemöldökceruza

A jól sikerült szemöldök minden személy szépségét fokozhatja. Bár nem mindenkinek lehet a legjobb szemöldöke vagy problémái az alakjával, az idő változásával és ennek a Nyx szemöldök precíziós ceruzának köszönhetően most mindenki úgy alakíthatja a szemöldökét, ahogy szeretné.

 • Előnyök & Hátrányok: Mivel kétféle árnyalatban kapható, a rendkívül sötét szemöldökkel nem rendelkező emberek választhatják a barna színt, hogy elkerüljék a szemöldök hamisítását.

3. NYX professzionális sminkkontúr intuitív paletta:

NYX professzionális sminkkontúr intuitív paletta

A szelfik és az Instagram korszakában a tökéletes képek megfelelő szögben történő kattintása olyan trend lett, amelyet mindenki követ. Ahhoz, hogy tökéletes megjelenést kapjunk, egy kontúros paletta segít, hogy elérjük a tökéletes állkapocsvonalat. A kontúros paletta pirosító palettaként is használható.

 • Előnyök & Hátrányok: Több termék, például a pirosító és a szemhéjfesték munkáját is elvégzi.

4. Érdemes a Hype Volumizing szempillaspirál:

Megéri a Hype Volumizing szempillaspirált

Vannak napok, amikor nincs kedve sminkelni, de nem kívánja, hogy az emberek feljöjjenek, és megkérdezzék Önt, ha beteg, mert túl egyszerűnek tűnik. Egy egyszerű termék, amely élénkebbé teheti a szemét, egy szempillaspirál. A Nyx kozmetikai volumenizáló szempillaspirál gondoskodik arról, hogy szempillái ne csak hosszabbnak tűnjenek, hanem nagyobb volumennek is.

 • Előnyök & Hátrányok: Idő igényében szemöldök precíziós eszközként is használható. A szempillák természetesen hosszúnak és vonzónak tűnnek.

5. Smink Total Control Drop Primer:

Smink Total Control Drop Primer

Az alapozó kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy gátat hozzon létre bőrünk és az általunk használt smink között. Fontos ezt a gátat építeni, mivel a meztelen bőrre felvitt smink kiütéseket és számos bőrkárosodást okozhat. A Nyx Makeup Total Control Drop Primer biztosítja, hogy a bőr érintetlen és hidratált maradjon, még bőséges smink ellenére is.

 • Előnyök & Hátrányok: Az alapozónak nincs hátránya, csak pozitív hatása van a bőrre.

6. Csikk meztelenül fordítsa el a másik arcát:

Fenék Meztelen Fordítsa el a másik arcát

Vásárolja meg ITT

Gyakran a kozmetikumok vásárlásakor összezavarodunk a szemhéjfesték, a pirosító és más termékek között. A Nyx Professional Butt Meztelen Fordítsa a másik arcát segít nekünk megoldani ezt a problémát és a zavart. A paletta szemhéjfestéket, pirosítót és világítótesteket tartalmaz, egy szép dobozba csomagolva.

 • Előnyök & Hátrányok: A paletta többféle semleges tónusból áll, így minden bőrszínhez alkalmas, így tökéletes választás minden évszakban.

7. Folyékony velúrkrém rúzs:

Folyékony velúrkrém rúzs

Vásárolja meg ITT

Mindannyian szeretjük az árnyalatú színt az ajkainkon. Bár sokan elkerülik a rúzs felhordásának ötletét, mert az ajkaik kiszáradtnak és repedezettnek tűnnek. Amit az emberek még nem vettek észre, hogy Nyx megtalálta a megoldást a problémáira. Folyékony velúr krém rúzsuk, mint a vaj, siklik az ajkakon, és anélkül marad, hogy kárt okozna az ajkakon.

 • Előnyök & Hátrányok: A rúzs igazán szép árnyalatokban kapható, amelyek ismét mindenkinek kínálnak valamit.

8. Nofilter befejező por:

Nofilter befejező por

Vásárolja meg ITT

Miután a sminket jól felvittük, fontos a helyére tenni. Bár sokan kötő spray -t használnak, a megjelenés elsődleges terméke egy kompakt por. A Nyx Professional No filter befejező por hozzáadja a smink végső simítását, és így a keresett hibátlan megjelenést kölcsönzi.

 • Előnyök & Hátrányok: Ez az egyik legjobb befejező por az indiai piacon.

9. Sminkvajfény:

A Nyx Professional Sminkvajfény egy megfizethető ajakrúzs, amely közepes vagy teljes fedést biztosít az ajkaknak. Vajpuha az ajkakon, így még a repedezett vagy kiszáradt ajkaknak is segítséget nyújt, és kellemetlen érzés nélkül siklik tovább.

 • Előnyök & Hátrányok: A rúzsnak utóíze van, ami néhánynak furcsa lehet, de a többség számára határozottan kellemes.

10. Tartós sminkbeállítási spray:

Minden sminkes vagy profi ember esküszik erre a termékre, egy sminkbeállító spray -re. A beállító spray biztosítja, hogy mindaz a kemény munka és idő, amely a hibátlan megjelenés elérésébe fektetett, nem eredményez semmit. A beállító spray olyan, mint egy fixáló, amely biztosítja, hogy a smink egy helyen maradjon.

 • Előnyök & Hátrányok: Fontos gondoskodni arról, hogy a beállító spray -t távolról permetezze, hogy az elfedje az arc összes foltját.

11. Total Control Drop Foundation:

Vannak napok, amikor a bőrünk úgy dönt, hogy kevésbé egészségesnek tűnik, ebben az esetben egy alapozó elfedi a bőrünkön megjelenő fakó jeleket. Az alapozó az egyik legfontosabb sminktermék minden sminkes számára, bármilyen alkalomra, mivel ez biztosítja, hogy az egyén ne nézzen ki elhasználódva, és ez a feladat jól elvégezhető a Nyx Professional Makeup Total Control Drop Foundation segítségével.

 • Előnyök & Hátrányok: Tintapalack típusú csomagolásban van, csepegtetővel, amely megerősíti, hogy minden csepp különbséget tesz.

12. Born to Glow Liquid Illuminator:

Vásárolja meg ITT

Néha semmi sem működik olyan jól, hogy fokozza szépségünket. Ilyenkor jól jön egy megvilágító. A Nyx born to glow folyékony megvilágító jól látható ragyogást kölcsönöz bőrünknek, amely természetes módon keveredik, így az arc és más testrészek gyönyörű megjelenést kölcsönöznek..

 • Előnyök & Hátrányok: A megvilágító különböző árnyalatokban kapható, ami az egyik legjobb Nyx termék.

13. HD fotogén korrektor pálca:

Senki sem szereti naponta sminkelni az arcát, különösen, ha alapozóról van szó. Az alapozó időnként süteményesnek és nehéznek érezheti magát a bőrön. Hogy megszabaduljon a mindennapi alapozó dilemmától, a korrektor segít. Vigye fel Nyx HD Photogenic korrektorpálcáját a bőrére hidratálójával, és percek alatt hibátlannak tűnik.

 • Előnyök & Hátrányok: Ez a Nyx sminkkollekció egyik legjobb terméke, mivel tökéletes formulája gyengéden keveredik a bőrön, elrejtve minden foltot és foltot.

14. Smink Wonder Stick:

Vásárolja meg ITT

Amikor nem igazán van kedve folyékony alapozót vagy rejtegetőt használni, ahelyett, hogy teljesen elkerülné a sminket, forduljon sminkcsodához. A Nyx Makeup Wonder bot az alapítvány szilárd összetétele, amely csak úgy csúszik a bőrön, mint a Chapstick minden gond nélkül.

 • Előnyök & Hátrányok: Lehetséges, hogy ez a termék nem keveredik minden bőrtípusra, és nem nyújt teljes fedést.

15. Pórusfeltöltő:

Vásárolja meg ITT

Az egyik legrosszabb forgatókönyv, amin mindenki zsíros, száraz vagy normál bőrű ember megy keresztül, a nyitott pórusok. A nyitott pórusok vonzzák a szennyeződéseket, és túlzott faggyút képeznek, ami mitesszerekhez, fehér fejekhez és pattanásokhoz vezet. Használja a Nyx Pore töltőanyagot, hogy a bőre olajmentes maradjon, és a pórusai tiszták és láthatatlanok maradjanak.

 • Előnyök & Hátrányok: Nagyon jó termék nagy pórusú és zsíros bőrű emberek számára.

16. Szemhéjfesték alap:

Vásárolja meg ITT

Ahogyan szükségünk van egy alapozóra, mielőtt sminkelnénk a bőrünket, a szemünknek is szüksége van némi védelemre, mielőtt sminkkel támadnánk. Az alap segít semleges, egyenletes hangot adni a szemhéjaknak, ami elősegíti a szemhéjfesték jobb összekeveredését és láthatóságát..

 • Előnyök & Hátrányok: Ennek a terméknek nincs különösebb jelentős hátránya.

17. Jumbo szemceruza:

Vásárolja meg ITT

Ki akarja hagyni a sminket, de nem szeretne unalmasnak, betegnek vagy sima jane -nek látszani, majd vegye le az egészet, és csak válasszon egy Nyx Professional Jumbo szemceruzát. Ez a szemceruza könnyen csúszik a szem külső és belső vízvonalán anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.

 • Előnyök & Hátrányok: Mivel ez egy jumbo méretű szemceruza, valószínű, hogy a kohl a szükségesnél többet terjed.

18. Epic Ink Liner:

Vásárolja meg ITT

A Kohl tökéletes termék, amely kiemeli a szemét, de ami plusz tapintást kölcsönöz, és még elbűvölőbbé teszi a szemét, az egy szemceruza. A Nyx Professional Smink Epic Ink Liner nemcsak javítja a szemed színét, hanem csábítóvá is teszi őket.

 • Előnyök & Hátrányok: Ha túl sokáig hagyja a szemceruzát, fertőzésekhez és szemallergiához vezethet.

19. Matt Body Bronzer:

Vásárolja meg ITT

Semmi sem teszi jobban a testrész kiemelését, mint egy bronzosító. A Nyx Professional Matt Body Bronzer tökéletes választás azoknak, akik szeretnék elérni a tökéletes állcsontvonalat, magas hegyes orrot vagy csak néhány további ívet.

 • Előnyök & Hátrányok: Jelentős következményei nincsenek.

20. Matt rúzs:

Vásárolja meg ITT

Mindannyian szeretjük az ételeket és italokat, amit nem szeretünk, ha rúzsunkat elkenjük, miközben elvégezzük ezeket a közös feladatokat. A Nyx ajakrém, vagy ismertebb nevén az egyik legjobb Nyx termék, matt megjelenést kölcsönöz, elkenődés és bimbózás nélkül, és hosszú ideig marad..

 • Előnyök & Hátrányok: Ez az egyik legjobb rúzs, mivel könnyű és foltmentes. Ezenkívül a rendelkezésre álló színek az egyik legkeresettebb rúzsává teszik.

A Nyx Smink kollekció biztosítja, hogy minden ember találjon olyan sminkterméket, amely megfelel minden igényének és követelményének. Az árnyalatok és típusok sokfélesége minden terméknél megmutatja, hogy a márka hisz abban, hogy minden típusú személy igényeit kielégíti.

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. Hol lehet Nyx rúzst vásárolni??

A Nyx rúzsok minden vezető kozmetikai üzletben kaphatók. A termék online is kapható olyan híres webhelyeken, mint a Nykaa és az Amazon.

2. Hol vásárolhatok Nyx sminktermékeket?

A leggyakoribb Nyx termékek könnyen megtalálhatók az Amazonon, másrészt a vezető kozmetikai áruház, valamint a sminktermékek weboldalai is értékesítik a termékeket.

3. A Nyx sminktermékek minden bőrtípusra alkalmasak?

A Nyx sminktermékek különböző kategóriákban állnak rendelkezésre, amelyek normál vagy zsíros bőrű emberek számára alkalmasak. A kényes bőrű emberek számára tanácsos orvoshoz fordulni, és csak ezután használni bármilyen terméket.