Sminkkefe készlet – áttekintés és használat

A sminkek javítják a bőr szépségét és textúráját. Ez rendkívül megbízható a használt termékeknél. A megfelelő eszközök és kozmetikumok megfelelő használata hibátlan megjelenést kölcsönözhet. Az ecsetek fontosabbak a szépség megalkotásában. Meglepetésünkre az ecsetek több mint egy tucatnyi változatosságot képviselnek, és mindegyiknek megvan a maga célja. Jó minőségű termékek használhatók a jobb eredmény érdekében. A termékek minősége a termék tartósságán, nem pedig a dizájnon vagy a szépségén alapul. A termékek közül választhat a márka neve, a termék minősége, egyedi tulajdonsága és így tovább. Megfelelő használat és a termék élettartama meghosszabbítható. A kefék rendszeres tisztítása tartósabbá teszi, és mentes a szennyeződéstől.

Tippek a megfelelő sminkkefék kiválasztásához

Nézze meg ezeket a tippeket, hogy kiválassza a megfelelő ecsetet a hibátlan smink befejezéséhez:

 • A hibátlan megjelenés közvetlenül a termék kiválasztásakor kezdődik.
 • Mindegyik fajtát kifejezetten a saját felhasználására tervezték, és a nem rendeltetésszerű használat némi nehézséget okozhat az alkalmazás során, és kisebb eltéréseket mutathat, mint a megfelelő fajták használata..
 • A megfelelőek kiválasztásához mindig elengedhetetlen, hogy tudjunk a különböző ecsetek típusairól és márkáiról. A kefe sörtéinek minősége fontosabb, mint a szín és a kialakítás.
 • A természetes sörtéknek kutikulájuk van, és néha csapdába eshetnek, míg a nylon sörték nem.
 • A természetes sörtéjű kefék kevésbé tartósak, de nagyon puha bőrtípusokhoz ajánlott.
 • A tervező kefék vonzóak lehetnek, de nem mindig garantálják a hosszabb élettartamot.
 • A választást akár a márkák felett is meg lehet tenni.
 • A piacon magasan álló márkák általában jó minőségűek.

A sminkkefék típusai:

A sminkkefék számos fajtából állnak, és mindegyiknek megvan a maga célja és felhasználása. Az egyes kefék megfelelő használata és karbantartása javíthatja az ecset tartósságát. A minőségi ecsetek kiválasztása nagyobb valószínűséggel kapcsolódik a smink minőségéhez.

1. Alapozó ecset:

Az alapozó ecsetek megalapozzák a sminket. A szépen felhordott, csíkok nélküli alapozó jó kezdet a sminkeléshez. A jó minőségű alapozó ecset jó és hibátlan felületet eredményezhet. Az alapozót az arc közepétől, majd a széleitől kell felhordani.

2. Korrektor ecset:

A korrektor ecsetek alkalmazhatók a korrektor szemek alatti felhordására. A nejlon sörtéjű korrektor ecsetek tisztább megjelenést kölcsönöznek, mint a természetesek. A jó minőségű kefék puha sörtékkel csíkmentessé teszik.

3. Stippling ecset:

A kiemeléshez ecseteket használnak. Az alapozó felvitele után a kiemelő oldalt használható a jobb befejezés érdekében. A professzionális befejező kefék folyadékkal és krémmel egyaránt kompatibilisek. A keverék keverésére és az arc íveinek és oldalainak kiemelésére is használható.

4. Szögletes pirosító ecset:

Szögletes pirosító ecset használható a jó formájú megjelenéshez. A szögletes kialakítás megkönnyíti az alkalmazást. Az ecset puha és természetes sörtékkel készült. A puha kefe könnyen adja a finom és kész megjelenést. Ezenkívül segít az arcvonások könnyű kontúrozásában, mivel puha és természetes sörtékkel rendelkezik.

5. Porkefe:

A porított kefék általában szélesek és könnyen alkalmazhatók. Használható por alapú kozmetikumok felhordására, mondjuk alapozókra. Kényelmesebb és kényelmesebb a finom portalanításhoz. Professzionális befejezéshez és nagy felbontású eredményekhez használatos.

6. Szögletes ecset:

A szögletes kefék könnyen használhatók, mivel szögletes kialakításúak. A szemöldökét szögletes mozdulatokkal korrigálják. Szögletes mozdulatokban is használják az arcok görbéinek kiemelésére. A kiemelés különböző módon történik a különböző korcsoportokban. A színek szilárd elosztására is használható.

7. Kontúrkefe:

A kontúrkefék hibátlan mozdulatokat hagynak az arcon, az állkapcsokon és az orron. Egyetlen mozdulat esetén használják a smink befejezéséhez. A faragott és kiemelt megjelenéshez kontúrkefék használhatók.

8. A ventilátorkefe kiemelése:

A Highlight ventilátor kefék szélesek, ahogy a neve is sugallja, és általában a felesleges por eltávolítására használják. Az orr és a szem gyűrődéseit a kiemelő ventilátor ecsettel is korrigálják. Ezt kiemelőként is használják, amikor vékony vonásokat kell rajzolni.

9. Eye Liner Brush:

A vékony és szögletes sörtékkel ellátott szemceruza ecsetek hegyessé és egyszerűbbé teszik az alkalmazást. A hosszú sörtékkel finom és hosszú vonalakat húznak a vonzó és kiemelt szemek számára. A hajlított kefék megkönnyítik az ütések áramlását.

10. Szemhéjfesték:

A szemhéjfesték puha és kevésbé széles. A puha és természetes sörték finoman tökéletes mozdulatokat tesznek, és kiemelkedő megjelenést kölcsönöznek. A puha sörték árnyékolt vonások elhagyására is használhatók. Turmixgépként is használható.

11. Ajakkefe:

Az ajakefék egyenletesen fokozzák az ajakszínek alkalmazását. A puha sörték gyengéd mozdulatokat hagynak az ajkakon. A jó minőségű ajakkefe természetes sörtékkel tökéletes nyomot hagy. A nejlon sörték kemények lehetnek az ajkakkal, ezért előnyösebbek a természetes sörték.

12. Mascara Brush Or Spoolie:

A szempillaspirál ecsetek kiemelik a szempillákat és fokozzák a szemek szépségét. Ívelt szempillaspirál ecsetek göndörítik a szempillákat

13. Pirosító ecsetek:

Az arcpirosító ecsetekkel kiemelhetjük a porokat az arcán. Az arcpír, az arcpúder és a befejező porok elpirulnak ecsettel. A puha sörték segítenek gyengéden felvinni az arcra, és kiemelkedőbb megjelenést kölcsönöznek.

14. Kabuki ecset:

A Kabuki ecseteket porított kozmetikumok mentes felhordására használják az arcon. A folyékony alapú kozmetikumok beszorulhatnak a sörtékbe, míg a porított kozmetikumok szabadon folynak. Úgy tervezték, hogy egyenletesen elterjedjen az arcon, és természetes befejezést adjon. Az alapozó, az arcpúder és az arcpír kabuki ecsettel vihető fel.

A top 5 sminkkefe márka

1. Charlotte Tilbury por & Sculpt Brush:

A Charlotte Tilbury Powder and Sculpt Brush egyedi kivitelben készült. A színe és a kialakítása vonzóbbá teszi, és így az ecset minősége is. A fa fogantyú könnyen tartható és használható. A puha és szorosan elhelyezett sörték segítenek a por alapú kozmetikumok felvitelében. Az ecsetet a rózsaarany és az éjszaka bíborvörös szín jellemzi.

2. NARS Ita Kabuki ecset:

A NARS Ita Kabuki ecset szögletesen készült por alapú kozmetikumok ingyenes alkalmazására. A kicsi és lapos kialakítás jobban irányíthatóvá teszi porok és színek alkalmazása közben. Az ecsetet a japán Kabuki Színház drámája és művészete ihlette. Az ecset keverésre, kontúrra és kiemelésre is alkalmas.

3. Tom Ford krém alapozó ecset:

A Tom Ford Cream Foundation Brush kefét könnyű és luxus használatra tervezték, és már az első mozdulattól kezdve megismerheti. A természetes sörtéjű kefe könnyedén és hibátlanul teszi az alkalmazást. A puha és természetes sörték keverednek a krémes termékekkel, és egyenletesen látszanak a bőrön. A hosszú fogantyú megkönnyíti a használatot és a kényelmet.

4. Bobbi Brown korrektor keverőkefe:

A Bobbi Brown korrektorkeverő kefét praktikusabb és kényelmesebb használatra tervezték. A kisebb súlyú funkció kényelmesebbé teszi. A puha sörték finom és kész megjelenést kölcsönöznek.

5. Marc Jacobs: Bronz bronzkefe:

Marc Jacobs A bronz bronzkeféket szélesebb körű alkalmazásra tervezték, és a sörték puhák. A puha sörték és a széles kefe szabadon teszi lehetővé az alkalmazást nagy területen. Testre és arcra egyaránt alkalmas.

Hogyan tisztítsuk meg a sminkkeféket

A kefék rendszeres és megfelelő tisztítása tartósabbá teszi. A kefék tisztításának időtartama eltérhet egymástól. Például a szemceruza ecseteket hetente kétszer kell tisztítani, míg az alapozó ecseteket hetente egyszer. Ez nemcsak a tartósságot, hanem a smink minőségét is javítja. Használjon langyos vizet a kefék tisztításához, mert előfordulhat, hogy a sörték nem keményednek meg.

 • Tartsa a keféket függőleges helyzetben a jobb tisztítás érdekében.
 • Célszerű gyengéd sampont vagy szappant használni, a babasamponok és a szappanok inkább gyengédek.
 • Használat előtt hígítsa fel a sampont langyos vízben.
 • Törölje szárazra az ecseteket egy jobban felszívódó ruhával
 • Ne használjon hajszárítót a kefék szárításához.
 • Tartsa a keféket szellőző helyen, hogy megőrizze a sörték minőségét.
 • Használjon olajat az olajbázisú sminkkefék tisztításához, majd langyos meleg vizet és szappant.

Néhány további tipp a sminkkefék használatához

 • Az ecsetek alakjának megőrzése érdekében lapos ecsettartókban tartható.
 • A keféket mindig függőleges helyzetben helyezze el.
 • Soha ne hagyja a keféket hosszú ideig vízben.
 • Rendszeres időközönként tisztítsa meg a keféket.
 • Sminkeseknél az ecseteket minden használat után meg kell tisztítani.
 • A sminkeseknek ajánlatos egyszer használatos ecseteket használni.
 • Nem tanácsos ugyanazt az ecsetet használni minden krémhez vagy folyadékhoz.
 • Az ecseteket minden mosás után formálni kell, hogy hosszú ideig megőrizze alakját.
 • Annak érdekében, hogy az ecseteket fertőtlenítse, mossa le ecettel kevert vízben.
 • Forró víz használata csökkentheti a kefék élettartamát.
 • Tartsa a keféket laposan szárítás közben.

A sminkek mindig lenyűgözőek mind a cselekvő, mind az számára, aki megcsinálja. A jó smink a jó minőségű kozmetikumok és ecsetek használatának eredménye. A jól felépített férfiak vagy nők mindig magabiztosabbak és vonzóbbnak tűnnek, és ez csak a márkás kozmetikumok és ecsetek jó kollekciójával érhető el.