15 enkle og nyeste papir quilling øreringe designs

Generelt er øreringe et så enkelt ord, men siger meget om dig! Øreringe er stadig en værdifuld tilføjelse til kvinders smykker, og selvfølgelig viser dit valg din smag! Quilling er en unik papirkunst, hvor strimler af farverige papirer bruges til at skabe den forskellige form af øreringe, gaver, lykønskningskort, håndtasker osv. Det kan gøres med næsten ethvert papir med minimale værktøjer, hvis du ejer disse dyrebare juveler, så du vil gøre dem retfærdighed ved at bære dem på den rigtige måde.

øreringe i papir quilling

Da de er alsidige, giver det et elegant udseende, og det blev lækkert designet i selve dit hjem.

Forskellige typer øreringe med quillingpapir:

Her er nogle fede Quilling -øreringe -designs sammen med deres betydning, der er blevet optaget til dine egne ideer.

1. Peacock Paper Quilling øreringe:

papir-quilling-ørering-designs-påfugl-quilling-øreringe

At bære de rigtige øreringe hjælper dig bogstaveligt talt med at vide, hvilken type karakter du har. Formen og størrelsen på øreringene bestemmer, hvordan de kan bæres, når de er bedst. I dag er Quilling øreringe mest folkerige, som kan bruges både af teenagere og børn. Iført ovenstående design af quillede øreringe vil give det traditionelle look for brugerne. Peacock design øreringe er bredt fremstillet til teenagepiger på grund af deres kontrastfarvekombination, der giver et elegant look.

2. Spiral mønster papir quilling øreringe:

papir-quilling-øreringe-designs-spiral-mønster-quilling-øreringe

Den primære grund til at bære disse papir quilling øreringe er, at de simpelthen er kærlige. Spiral mønster Quilled øreringe er lavet sammen med en fantastisk guldtonet stud, der giver det rige og realistiske look. Det kan laves med øjet design og håndlavet med små designs. Papir quilling øreringe er virkelig hurtige og lette at lave med jævnt formede øreringe, da det generelt giver det unikke udseende for de mennesker, der bar det. Varianter af Paper Quilling øreringe er tilgængelige på markedet, og det kan kun laves til personernes livlige udseende.

3. Quilled Jhumka øreringe til piger:

papir-quilling-ørering-designs-quilled-jamkha-øreringe

Quilling Jhumka øreringe er lavet til at give et traditionelt og lokkende look til både teenagere og også til børn. I denne ørering kombineres design med bittesmå tonede guldslag med mørkt orange papir, der er lavet til et attraktivt øretilbehør, som giver dit ensemble det perfekte og glædefulde..

4. Papir Quilling øreringe Butterfly:

papir-quilling-ørering-designs-quilled-butterfly-øreringe

De quillede sommerfugleøreringe er lavet med design af sommerfugl med deres vinger og antenner. De håndlavede sommerfuglpapirspoler designet med sorte og blå kontrastfarver giver i sidste ende det enkle og stilfulde udseende sammenlignet med andre designs. I denne ørering bruges quillingpapiret til at lave den nyeste stil; og quillingkammetoden med papir er en hurtig måde at lave lige formede sløjfer og designs inde i hver af spolerne i papiret.

5. Papir Quilling øreringe Rose:

papir-quilling-øreringe-designs-rose-quilling-øreringe

Papirøreringe design vil blive quillet baseret på teknikken til at rulle de smalle strimler af papir til spoler, som derefter vil blive arrangeret til at danne et dekorativt mønster. Varianter af design er tilgængelige, og det kan også passe til lejlighedsvise og funktionelle sæsoner. Der er ingen design mere feminin og smuk end disse rose Quilling øreringe, der giver det fængende look til de slidte mennesker.

6. Salat Design papirøreringe til kvinder:

papir-quilling-ørering-designs-salat-design-øreringe

Salat design quilled øreringe består af designet af forårsrulle salat designs, der har spolen farve i mørkegrøn med sjoveste væsner. Blandingen af ​​grønt og lidt rødt på disse quillede øreringe er sprængfyldt med festlig herlighed. Det er charmerende til vintermoden og fester.

7. Petals Paper Quilling øreringe til skolepiger:

papir-quilling-ørering-designs-kronblade-quilling-øreringe

Varianter af papirøreringe er tilgængelige til teenagepiger og kvinder. De dejlige kronblade pynter ørerne som mode på en ny måde. De håndlavede kreative kronblade lavet med nogle søde quillede blade vil give denne ørering forskellige effekter. Denne ørering består af den bløde lyserøde farvespiral og skitseret med prikker i sort farve.

8. Crazy Cup og Underkop øreringe Design:

papir-quilling-ørering-designs-kop-og-underkop-øreringe-design

Dette kop og underkop quilling øreringe er det næste niveau i kreativiteten, da det giver det moderne look og kopperne og underkoplerne efterligner den kinesiske vintage stil i dette håndværk. Dette design er mere egnet til mennesker, da dette kan bæres på deres arbejdstid. Det kan males med mørkegrønne og blå kontrastfarver. Uden for koppen og underkoppen er farven malet med grøn og den blå farve, der bruges inden i koppen og underkoppen.

9. Quilling øreringe til jul:

papir-quilling-ørering-designs-quilling-øreringe-til-jul

Blanding af grøn, brun og en smule gul farve på disse quillede øreringe vil være mere velegnet til sæsonperioden, og papirspolen kan rulles ved brug af minut Quilling kam og pin, som derefter kan designes med perfekte kantdesign til en iøjnefaldende udseende. Dette vil være egnet til at have på i juletiden sammen med matchende tilbehør til dine kjoler.

10. Quilling øreringe i Hoops Design:

papir-quilling-ørering-designs-quilling-øreringe-i-bøjler-design

Quilling ørering i bøjle design vil blive designet med en oval form og dekoreret med små rulle designs på bøjlerne. Dette kan laves af det mørke sort farvede Quilling -papir, der giver det enkle og vuggende look. Sørg for, at iført denne ørering vil helt sikkert få andre mennesker til at være jaloux på dig.

11. Trendy Quilling øreringe til Saree:

papir-quilling-øreringe-designs-trendy-quilling-øreringe

Disse Quilling øreringe er lavet med de røde og hvide farvepapirspoler og fremhævet med sten, som giver øreringene det trendy og lokkende look. Denne form for øreringe er velegnet til enhver lejlighed, og når den sammenlignes med de andre designs, giver den et unikt blik til dine ører. Det ydre lag af øreringen består af røde farve ruller, mens det indre lag er dekoreret med hvide farve glitrede sten.

12. Drue Quilling øreringe til enhver lejlighed:

papir-quilling-øreringe-designs-drue-quilling-øreringe

Den frodige klynge af vindruede quillede øreringe ser skæve og trendy ud, især når den er designet med de fem farvepapirspoler. Der bruges fem farvelag til det herlige look. Denne Quilling ørering i drue -stil giver det stilfulde look, da den også kan passe til din almindelige og lejlighedsvise brug.

13. Quilling Style Quilling øreringe Designs til børn:

papir-quilling-ørering-designs-killing-stil-quilling-øreringe-designs

Killingestil Quilling øreringe er lavet med hvid farve spole og en smule sort, gul og rød farve, som giver det sødeste look og det lille killing ansigt, der bruges i denne ørering, passer perfekt til skolens børn. Denne ørering kan designes med forskellige dyrs ansigt, og du kan bære din yndlings.

14. Quilling øreringe til børn:

papir-quilling-ørering-designs-quilling-øreringe-til-børn

Denne Quilling ørering er bedst egnet til børn og teenagere, som giver et interessant udseende fra mennesker. Det enkle udseende af denne ørering er den eneste grund til, at de fleste mennesker kunne lide den. De fem farveblade i disse blomster øreringe er fyldt med kontrastfarver, der giver et iøjnefaldende look.

15. Pink Hearts Paper Quilled øreringe:

papir-quilling-øreringe-designs-pink-hjerter-papir-quilled-øreringe

Pink øreringe i quiltet papir kan quilles med de lyserøde og røde farvespiraler. De små rullede spoler er designet med quillede papirer, der giver et smukt udseende for brugerne. For det meste kan dette købes af teenagere, og det kan være en bedre gave til dine kære eller dine partnere.

En af de mest fremragende egenskaber ved Quilled øreringe er deres klare farve, der får dem til at matche mere fængende med alt. Selvom det kan være fristende at få hele dette papir med quillede øreringe at have hele din årgang udstillet hele tiden. Storslåede fjeder har flere anvendelsesmuligheder, og disse kan i vid udstrækning bruges til at give enhver stemning eller et særligt udtryk, og disse øreringe er også billige i præmien. Derfor kan du vælge disse øreringe til enhver lejlighed.