15 Nyeste Moonstones smykkedesign med billeder

Månesten falder ind under en række Orthoclase -feltspat og albit, der har den kemiske sammensætning af kaliumaluminiumsilicat, hvilket gør det anderledes end de andre ædelstene. månesten område er berømt for sin farve, som er udstillet under kræver mængden af ​​lys. Dens navn månesten er hentet fra dets lysglans, der fremstilles, der ligner den hvidblå nuancefarve, der ligner månens farve. Det blev engang troet af hinduistisk mytologi, at månesten holdt i munden på en fuldmånedag lindrer din fremtid. Månesten er også fødesten for mennesker født i juni måned.

månesten

Denne vidunderlige månesten er fundet i Indien, Madagaskar, Sri Lanka, Australien, USA og i Burma for kort at vide mere om månestenene.

Smukke og stilfulde Moonstones smykker til kvinder i trend:

Her er de top 15 månestenstenes farver, og dens fordele deles i denne artikel.

1. Rainbow Moonstone Ring:

Rainbow Moonstone Ring

Rainbow månesten deler en farverig adularescence, der falder ind under feltspatgruppen. Stentypen udstråler regnbuens farver kan også kaldes som flerfarvet sten. Det er stenen, der øger energi og ønsker og styrker den feminine energi.

2. Blå Moonstone halskæde:

Blå Moonstone halskæde

Denne skinnende blå reflekterende kvalitet af stenen gør den mere speciel, denne sten kaldes også som Chandrakant mani ifølge hindi script. Damer kan lide at bære smykker i strålende farver, en sådan er den blå månesten halskæde. denne glansfulde ædelsten giver en feminin rigelig mængde fred og sindsro.

3. Sort månesten halskæde:

Sort Moonstone halskæde

Det er den glatte ædelsten og glider ned ad vores hænder på grund af dens glatte finish. Det forbedrer det feminine indre velbefindende og hjælper damer til at forstå deres følelsesmæssige følelser. Den udstrålede farvede kaldes som Chatoyancy forårsaget af lyset, der falder i lagene af den kemiske struktur, som er albitten og ortoklasen.

4. Gennemsigtig månestenring:

Gennemsigtig månestenring

Denne ægte farvede ædelsten, når de er begavet som et tegn på kærlighed i løbet af en fuldmånedag, er parret velsignet med den rigelige mængde kærlighed, der brænder dem med held og lykke, inspiration. Denne inspirerende ring vil helt sikkert hjælpe damer til at leve et nyt og meningsfuldt liv med al stærk hjælp og støtte.

5. Grønne månesten øreringe:

Grøn månesten Øreringe

Denne grønne krystalsten har en lignende effekt som den anden månesten, men den ekstra faktor er, at denne sten, når den kombineres med yoga, hjælper med at opretholde hjertet ved at belyse hjertechakraet. Men denne farvede ædelsten er ikke så kendt som den anden strålende farvede ædelsten.

6. Halskæde i hvid og guldperle med månesten:

Månesten hvid og guld perle halskæde

Hvid ædelsten bringer syndsforbindelse mellem gudinde og lyse rundformede månen. Denne ædelsten hjælper med at regulere ægløsningstiden for damer. Denne sten, når den kombineres med lyse gule guldperler, er bestemt en iøjnefaldende kombination.

7. Lilla månestenring:

Lilla månestenring

Lilla er en anden farve, der stråler ud, når lyset falder ned på månesten. Denne farve er levende og skaber liv som en farverig maling. Da månen er forbundet til damer på en positiv måde, bruger damer dem gerne oftere brugt som feng shui energirelateret mægling.

8. Hvid Moonstone Drop Pendel:

Hvid Moonstone Drop Pendel

Denne design vedhæng fra hvid sten og diamant er bestemt charme og skønhed, der taler af sig selv. Stenens subtile farve sammen med strålende diamanter rundt i en spiralform, der danner en dråbeformet hængende vedhæng.

9. Orange Moonstone vedhæng:

Orange vedhæng i månesten

Dette er en ægte månesten, der hjælper med at forbinde den kvindelige gudindekraft og den helbredende evne og den kraft, der genereres i den feminine krop. Denne sten er lavet af orthoclase mineral.

10. Fersken Moonstone Ring:

Peach Moonstone Ring

Fersken månesten er relateret til søchakraet. Det hjælper med at helbrede fordøjelsesforstyrrelser og også til at løse menstruationsforstyrrelser. Denne fordel kan nydes af damer ved at bruge disse sten i deres daglige liv som smykker.

11. Pink Moonstone armbånd:

Pink Moonstone armbånd

Sri Lanka er kendt for sin månestenproduktion, den liste falder med den diffrakterede farvede månesten, der er lyserød i farven. Farven på lyserød varierer fra lyserød til lyserød slikrosa, som afhænger af lyset, der passerer gennem stenen.

12. Cambria Moonstone vedhæng:

Cambria Moonstone vedhæng12

Dette er en strandsten, der findes på kysterne. Denne sten består af mineralet kaldet Chalcedony en form for silica. Denne sten dannes ved, at vanddråber bliver til sten på grund af, at vand fortsat kommer i kontakt med jorden.

13. Grå Moonstone vedhæng:

Grå Moonstone vedhæng

Vedhæng er altid populært tilbehør til smykker. Det også, når det er en månesten, vil damer helt sikkert lide det på grund af dets enorme positive virkninger i deres daglige liv. Denne sten hjælper med at regulere de visionære sanser og hjælper med at forstå det virkelige liv. Det hjælper med at koncentrere sig om dit liv mere stabilt og fører en guidet vej.

14. Orange-blå månestenring:

Orange-blå Moonstone ring

Denne kombination af to strålende farver øger kvinders indre fred og styrke til at bekæmpe alt ondt. Denne sten dannes og passerer lys ind i forskellig tykkelse åh minerallaget, der udstrålede en orange blå farve.

15. Cats-Eye Moonstone Ring:

Cats-eye moonstone ring

Kombinationen af ​​Adularescence, der ikke er andet end den glødende glans, der kommer fra månens stenoverflade, hvilket giver lysstyrke og chatoyancy -effekt, der danner en lys linje i midten af ​​stenen, der ligner et katteøje, er en ejendommelig lysrefleksion. Når denne sten er lavet til en ring, kan det bestemt kaldes som statement -smykker.

Brugen af ​​disse farverige månesten har enorme fordele, hvoraf nogle er fysiske fordele som at fjerne maveforstyrrelser, væskeophobning, hormonel ubalance. Følelsesrelaterede problemer som depression. Psykisk sygdom og åndeligt velbefindende. Den bedste måde at opnå disse fordele på er ved at tage direkte kontakt med din hud ved at bære dem som øreringe, ringe, armbåndet, som ikke kun hjælper til at gavne dit helbred, men også får det til at ligne stilerklæringen. Månesten anbefales ikke til daglig brug, da disse sten skal beskyttes mod ridser og ekstremt tryk. Det er bedst at bære det under enhver lejlighed og opbevare dem på et sikkert sted foldet i en blød foret klud. For at rengøre dem er det bedst at bruge en simpel sæbe og en blød klud og ikke udøve tryk, mens du rengør dem.