15 nyeste og smukke ædelstenssmykker med billeder

På listen over ædelsten og ædelsten er der lister med navne på hundredvis af dem. Uanset om det er de dyrebare eller halvædelste, diamanterne, perlerne, stenene eller de enkle perler, er de sjældent fundne sten blevet ar i jordoverfladen. At finde den perfekte match fødselssten i henhold til datomåneden eller ædelstenen perfekt til løsningen af ​​menneskelig adfærd, det er en skarp undersøgelse bag stenene og deres effekt på mennesker. Blandt ædelstenene betragtes rubin, diamanter, smaragder og safirer som de mest ædelstene, der findes på jorden.

Precious Stones smykkedesign:

Disse ædelstene er værdifulde på grund af dets gennemskinnelige og rigdom af farveglans, dybde og den måde, de skæres, former og poleres på. Her er vores top 15 Precious Stones smykker i forskellige designs.

1. Opal vedhæng:

Opal vedhæng

Ædelstenopalen blinker sine iriserende farver, når man ser den fra forskellige retninger. Fås i forskellige farver som den gule, orange grønne, blå, lilla og røde den dyrebare opal ser fantastisk ud i smykker. Farvespillet i opal er, hvad folk elsker ved det.

2. Peridot ædelsten vedhængssæt:

Peridot ædelsten vedhængssæt

Den ældgamle ædelsten og også halvædelstenen er peridot-ædelstenen. Den olivengrønne farve på peridot -ædelstenen er velkendt for faraoerne i Egypten og en række olivinmineraler. Smykker af de lysegrønne peridotsten ser fantastiske ud.

3. Ædle Ruby halskæde:

Ædle Ruby halskæde

Blandt ædelstensnavnene er rubin næsten øverst på listen. De sjældent fundet ægte rubin diamanter er lyserøde til blodrøde. Smykker lavet af rubin diamanter er dyrebare og rige. En halskæde af kostbar rubin er et spørgsmål om stolthed.

4. Deep Sapphire Crystal Stone halskæde:

Halskæde i dyb safirglassten

Den dybblå safirglas diamant ædelsten er meget sjælden og en af ​​de mest populære blå ædelsten. Glamouren fra den skinnende glitrende blå safir er så værdifuld og berømt blandt rigdom. Sapphires betragtes som et aktiv for de rige, og bevarer glammen altid.

5. Prive Spinel Diamond Ring:

Prive Spinel Diamond Ring

Smykkelisten med halvædelsten har navnet på spinel-ædelstenen, der har samme røde farve som rubinen. Spinel -ædelstenen er en hård sten og har været meget udbredt i smykker for sin glitrende røde glans.

6. Rå tanzanitstenring:

Rå tanzanitstenring

Tanzanit -ædelstene betragtes som en af ​​stenen på listen over ædelstene. Det ses i en lang række af sine mættede farver og toner. Berømt for sine blå nuancer og hårdhed bruges den i rå og også poleret form til fremstilling af ornamenter.

7. Blue Topaz Stone Bangle:

Blå Topaz -stenarmbånd

Topasstenene er en af ​​de ædle blå sten blandt safir og tanzanit. Et armbånd af den lyseblå topas ser så glamourøst og rig ud for sine smukke designs. De blå topaser findes meget sjældent i stedet for de brune, gule, guld, lyserøde eller lilla.

8. Mørk rav halskæde vedhæng:

Mørk rav halskæde vedhæng

Ravsten er faktisk ikke ædelstenene, men en slags formede halvedelstenes smykker med det formål at hjælpe manifestationen. Mørke ravsten, der er lavet af fossiliseret harpiks, hjælper med at afbalancere følelser og fjerne negativiteten fra sindet. Det er en varm sten og findes i andre farver som gul, grøn, rød, blå og sort.

9. Ametyst sten vedhæng:

Ametyst sten vedhæng

Blandt de halvædelige ædelstene findes ametyst meget sjældent, men almindelige sten, der er berømte sten til fremstilling af smykker. Den lilla tone i farven ser kongelig ud og giver en betagende stil til dit valg af dressing.

10. Aquamarine Edelsten Halskæde:

Akvamarin ædelsten halskæde

Akvamarinsten i farvenuancen fra den grønne til blå tone er en af ​​de mest ædelstene beryls. De mest berømte mineraler grupperet akvamarinsten er en af ​​de fire perler i verden. Smykker fremstillet af akvamarinstenene er virkelig utrolige og udsagnseffekt.

11. Halskæde af citrinsten med perler:

Citrin stenhalskæde

Citrinsten er de mest almindelige sten, der findes i jordskorpen. Naturlig citrinsten er meget sjælden og er en slags verdens ædelsten. De lyse gule til de mørkegule nuancer af citrin er ikke særlig dyre, men syntes han smykker lavet af stenene ser utrolige ud.

12. Tourmaline og sterling sølv armbånd:

Turmalin og sterling sølv armbånd

Turmalin er en halvædelsten, der minder meget om granitstenene. Farverne varierer fra en bred vifte fra magenta til blågrønblå, enggrøn nuance til den lyse pulserende gullige nuance. Farven kan endda blive mørk til sort. Smykker lavet af turmalinstenene ser meget dristige og imponerende ud, der får højdepunkter med glamour.

13. Turkis sten halskæde:

Turkis sten halskæde

Turkis sten er en uigennemsigtig sten skraveret fra blå til grønne toner. Den sjældent fundne sten er værdifuld og et af navnene på ædelstenene i verden. Det er blevet værdsat som en ædelsten til dekorative formål og anses for at være unik i tusind år på grund af sin farve.

14. Morganite Stone forlovelsesring:

Morganite Stone forlovelsesring

Morganitstenene er ædelsten i verden, der ser bedst ud på smykkerens ornamenter til skønhed hos kvinder og mænd. Det bringer helbredelse og renser stress og dårlige komponenter i det menneskelige sind og krop. Stenens lyserøde nuance påvirker blidt til hjertet og giver et lys i ånden.

15. Sølv Moonstone øreringe:

Sølv Moonstone øreringe

Blandt ædelstensnavnene er månesten en af ​​de sjældneste sten i verden. Stenens dyrebarhed afhænger af, hvor meget gennemsigtigheden og blå dens ungdom er. Størrelsen og formen gør også stenen mere værdifuld.

Halvedelstenene indeholder navne på mange sten, der kommer ud af jordskorpen, som ikke kun er sjældne, men også utrolig smukke i farver, nuancer og glans. Afghanitstenene, tanzanitstenene, rav, ametyster, benitoit, beryl, månestenene har smukke toner og nuancer, der laver smukke ornamenter. Morganit-, turkis- og turmalinperlerne ser flotte ud, når de er perlet sammen og laver smukke smykker. Disse smukke halvædelsten er også sjældne og værdifulde i pris. Rigdommens mangler ved halskæderne og armbåndene lavet af disse sten.