15 populære designs af brocher til mænd og kvinder

Brocheerne blev tidligere kun brugt af mænd til at dekorere deres frakker i England og på Sherwani i Indien. Ikke kun for mændene, og også kvinderne på sarees, kjoler og designer bærer sig selv med det bedst mulige broche -design, de kan have.

brocher-til-mænd-og-kvinder

For kvinder ville brocher være et tilbehør til at dekorere deres bolle eller en dekorativ sareestift eller for at få dit designertøj til at se mere elegant ud. Mens for mænd giver brocher deres etniske slid eller din fritidstøj et unikt look.

Forskellige typer af brocher designs:

Lad os få et blik på nogle vidunderlige designs af trendy brocher.

1. Sycamore Design Hair Broche:

broche-designs-sycamore-design-broche

Dette sølvfarvede sycamore -gerningsdesign giver dig et dejligt look til din hårstil. Denne type broche -design bæres bredt på bolle for simpelthen at give dig et attraktivt udseende. De pynter ikke kun hårstilen, men giver dig også en unik effekt. Denne type broche symboliserer omsorg, kærlighed og tro.

2. Crystals Eye Broche for Sarees:

broche-designs-krystal-øje-broche-design

Denne særlige broche pin er unik i udseende. Det er lavet af krystal, perler, glas og Swarovski krystal. Den krystalrosa sten i midten af ​​øjet giver det et attraktivt udseende. Denne broche ser elegant ud, når den bæres på en saree. Dette er også et broche -design til mænd. Dette mønster er inspireret af det tredje øje i det irske look.

3. Blomsterbroche i sølv til brude:

broche-designs-sølv-blomster-broche

Denne smukke perlehår broche er stærkt udvalgt på det etniske slid, der er dekoreret med perler. Denne hårbroche består af perler, der danner et blomstermønster imellem. Det blomstrer og glimter det feminine gemt inde i kvinderne. Du kan også lave denne slags brocher med farverige perler i henhold til dit outfit. Det passer på kjoler som kjoler, festkjoler osv.

4. Lion Head Broche til mænd:

broche-designs-løve-broche

Disse brocher til mænd viser deres kærlighed til dyrene. Sådanne brocher bæres også af Maharajas og Raj wadis som et symbol på royalty. Løven symboliserer også styrke, magt og evnen til at styre. Derfor er disse typer brocher beregnet til at vise det mandlige udseende. Sådan broche giver dit outfit et fantastisk look, når det bæres på kraver eller på siden. Dette stykke kan også laves ved hjælp af bronze med guldbelægning.

5. Vintage Butterfly Broche Design:

broche-designs-sommerfugl-design-broche

Sommerfuglen er yndlingsdesignet, når du vælger brocher eller andet tilbehør. Denne unikke sommerfugl designer, hvis brochen symboliserer frihed og en ny start. Det er meget slidt på saree- eller designerkjolerne. Brochen består af Cooper og får en designer af blågrøn patina. Sådanne designs er det første valg for de piger, der elsker at opfylde deres drømme flyvende højt.

6. Shirt krave broche kæde til mænd:

broche-designs-krave-broche-design

Denne broche til mænd bruges i vid udstrækning på kraverne på skjorter og trøjer. De giver et elegant look til bæreren i fester. De to brocher er forbundet med en dejlig sølvkæde, der ser attraktiv ud. Denne broche symboliserer din magt til at klare ethvert problem med største glans.

7. Sparking Diamond Broche til kvinder:

broche-designs-gnist-diamant-broche

Intet er smukkere end en blomsterdesignet broche. Denne diamantbroche besat med lyseblå diamanter ser meget seksuel ud på designer sarees. Den kurvede kant giver det et dejligt udseende. Denne broche fås i forskellige farver.

8. Brudebroche:

broche-designs-brude-broche

Leder du efter noget fantastisk til et brudelook! Her er en, der er iøjnefaldende. Denne mousserende broche er lavet med rhodium og Swarovski -krystaller, der giver et glitrende look. Det giver et blik af en brud, der er klar til at blive gift i en brudekjole med blomster.

9. Pink Flower Broche til piger:

broche-designs-pink-blomst-broche

Denne smukke broche pin ser meget sød ud på korte kjoler. Det er lavet af lyserødt net, der pynter blomsten, få fjer under det og perler, der pynter det indre og ydre område. Sådanne brocher bruges også til at stikke en hårstreng, det giver et kongeligt udseende.

10. Hjerteformet broche design:

broche-designs-hjerte-broche-design

Dette dejlige broche -design viser din kærlighed til en speciel. Det er en meget begavet vare. Disse brocher udgjorde legering indrammet i rhodium og dejlige krystaller. To hjerter er indrammet i hinanden og skudt en nål indeni, der giver et kærlighedsvinkel look.

11. Enkel Rose Broche til mænd og kvinder:

broche-designssimple-rose-broche

Denne romantiske broche varebil bæres af både mænd og kvinder. Den er sammensat af messing monteret i rhodium. De dejlige røde roser er lavet af fantastiske sten, og de grønne blade er formet med krystaller for at give et livligt look. Denne broche viser din kærlighed, og derfor er den også en gave.

12. Pearl Heart Broche:

broche-designs-perle-hjerte-broche

Denne dejlige broche er en kombination af hjerte og perler. Denne messing er sammensat af messing belagt med rhodium. Dette vintage design giver et fabelagtigt look på designertøj eller etnisk slid. Det bæres stærkt i fester og bryllupper. De forskellige hjerter er besat med perler for at give et unikt look.

13. Sløjfe Broche Design:

broche-designs-bue-broche-design

Denne søde broche er lavet af messing belagt med rosaguld. Buen er dekoreret med skinnende krystalsten. Således bæres broche også af brudene i kristne bryllupper. De giver dig også en krone af Miss Beautiful, da det giver dig et moderigtigt og glamourøst look.

14. Golden Green Broche:

broche-designs-gylden-grøn-broche

Denne broche er stærkt inspireret af naturen. Den er lavet af messing belagt med guld og grønne smaragder. Denne broche er en perfekt gave til den fyr, hvis dame -kærlighed er født i maj. Det kan også bæres af mændene til kirker, bryllupper, fester osv.

15. Irsk Broche Design:

broche-designs-irsk-broche-design

Denne broche er oprindeligt et vidunderligt design, der er irsk. Det berømte beklædningsdesign stjæler enhver. Dette stykke er lavet af sterling sølv. Brugen af ​​smaragdgrønne sten giver det et unikt udseende. Dette er et fantastisk design, der symboliserer kærlighed. Det kurvede design giver det et charmerende look i fester og bryllupper.

De forskellige typer broche -design har deres egen unikke betydning og attraktioner. Uanset hvilket design du vælger, giver de altid en fabelagtig indvirkning på din personlighed. Forskellige trendy designs som blomster, hjerter, sommerfugle, vinstokke, osv. Så vælg et sådant design, der definerer dit look på den mest elegante måde.