3 bedste farver af safirsten til dekoration af smykker

Safir ædelstenene, der betragtes som fødesten for de septemberfødte mennesker, defineres også som de mest dyrebare og værdifulde af ædelstene. Holdbarheden, farvekvaliteten og hårdheden er uforlignelige. Det er også stort set ønskeligt blandt mennesker for sit skinnende og glamourøse udseende. Den blå safir er især kendt for sin eksotiske karakter. Kashmir blå safir og kornblomstblå safirer er de bedste sten. Andre ekstremt værdifulde safirsten er de pink-orange og de farveændrende safirer, der ændrer farven i henhold til belysningen, der falder på den.

Safir ædelstene

September Birthstone smykker:

De gule og lyserøde safirer bliver nu gradvist populære blandt mennesker i disse dage. Se her vores 9 bedste safirsten med billeder.

1. Vedhæng i blå safirsten:

Blue Sapphire Gemstone Stud Pendan

De mest krævende blå safir ædelsten diamant vedhæng er de smukkeste juvelstykker i enhver smykkekollektion. Den kongeblå safir ædelsten pude snit stud midt i andre hvide ædelstene ser yndig og værdifuld ud i form af en vedhæng.

2. Gul safirsten vielsesring:

Gul safir ædelsten vielsesring

De gule safir ædelstene vielsesringe er blot ønsket fra mange farvede stenelskere. Den gule safir ædelsten omgivet af hvide ædelsten ser lige så smuk ud som hele ringen ser ud, når den er slidt.

3. Naturligt blå safirstenarmbånd:

Blå safir ædelsten armbånd

Hvad kan der ellers være brug for, når smukke blå safirsten utrolig gnistrer på vores håndled? Det strålende mønster af de hvide og blå safirsten designet i et mønster, der laver en yndig armbåndsarm, passer godt til statement smykker.

4. Hjerte vedhæng med blå safir ædelsten:

Hjertevedhæng med blå safir ædelsten

Safirfødselssten gør ikke kun forskel i menneskers liv, men pryder også smukt på deres halslinje eller fingre eller hænder. Den smukke blå og hvide safir stud i hjertet vedhæng ser så utrolig ud, når den bæres i en platinkæde. Det smukke mønster ser utroligt ud.

5. Vintage gul safir sten vedhæng halskæde:

Vintage gul safir ædelsten vedhæng halskæde

Gule safirsten har en strålende glans i stiklinger og toner. Den pude skårne gule safir kan bæres som vedhæng i en kæde. Den gule safirsten virker mere, når den bliver ved med at røre ved kroppen på halsen. Effekten af ​​at bære ædelstenen fungerer godt.

6. Blå safir firkantet ædelsten på et sølvtrådsarmbånd:

Blå safir firkantet ædelsten på et sølvtrådsarmbånd

Den blå safirstenpris er forholdsvis høj end nogen anden ædelsten. At bære en blå safir på ankelhåndleddet i utrolige armbåndssmykker ville se så yndigt, sødt og charmerende ud. Armbåndet i platin eller sterlingsølv giver mere glans på safirstenen.

7. Gul safir ædelsten Stud vedhæng og ørering sæt:

Gul vedhæng i øreringe med safir ædelsten

Et vedhængssæt med tre gule safirstenpinde i et sæt vedhæng og øreringe ser så dynamisk og fantastisk ud, når det bæres som statement -smykker. De mørke skygge gule safirsten skinner lyst i sollys.

8. Fancy White Sapphire Stone forlovelsesring:

Hvid safir ædelsten forlovelsesring

Hvide safirsten er meget sjældne og vælges af få mennesker til at bære som en ædelsten. De hvide diamanter er valgt mere, men folk på jagt efter den originale hvide safir ædelsten skal de kontrollere for de rigtige.

9. Star Sapphire Edelsten Vedhæng:

Star safir ædelsten vedhæng

Stjernens safirsten er ædelstenene, der findes i ægte originaler, er meget sjældne og findes kun hos nogle guldsmede. Stjernens skinnestrøg på stenene definerer stjernens safirer. Fås i næsten alle nuancer Stjernens safirer er generelt kedelige i farven, men har stjernestrøgene, der giver en glitter til stenen.

Safir ædelstenene bruges populært til at dekorere smykkerne. Brugt mere i ornamenter, det er stort set båret af både mænd og kvinder. De fineste blå safirer med den dybe blues og anden sort i blues er kendt for sin gennemsigtighed og sjældne tilgængelighed. Bortset fra de blå, safirsten i de gule, lyserøde, hvide, grønne, lilla, orange og sorte farver er også meget eftertragtede og berømte farver af safir ædelstene.