9 Bedste guldfarvede smykkedesign til mænd og kvinder

Metallet sådan messing, stål eller kobber belagt med tyndt lag guld, renheden er over 9 karat. Denne type smykker defineres som guldsmykker og er ikke så dyre. Designet og mønsteret af ornamenter er det samme som de ægte, og de ligner også ægte juveler. Engang er det svært at analysere, om det er ægte ornamenter eller guldsmykker.

rold guldsmykker

Rold guldsmykkerne er ikke så dyre som originale, og du kan eje flere af dem, da det ikke ville stikke din lomme særlig højt.

Indiske designs af Rold guldsmykker:

Her diskuterer vi om nogle rold guldsmykkedesign til mænd og kvinder som følger.

1. 14 karat Rold guldkæde til mænd:

14 karat Rold guldkæde til mænd

Rold guldkæder er der til både mænd og kvinder, og de fås i forskellige mønstre og designs. Den fås i henhold til renhedsniveau og også i forskellige former. Denne ledkæde i 8,9 mm lang og er lavet af 14 karat guld. Da mænd foretrækker bredt design, så denne kæde kan være det perfekte valg for dem for at få dem til at se cool og stilfuld ud.

2. Rold guld halskæde sæt til kvinder:

Rold guld halskæde sæt til kvinder

Du kan få en anden type halskæde i rold guld, og du kan vælge dem efter formål og anledning. Håndværket skildrer designet af det originale sæt, og det er svært at forstå, at dette ornament er designet af roldet guld. Halskæden er designet, der får dig til at fremstå smart og unik.

3. Rold guldarmbånd til kvinder:

Rold guld armbånd til kvinder

Kvinder er altid særlige om deres påklædning og udseende, og de bærer altid de ornamenter, der forbedrer deres udseende og udseende. Rold guldarmbånd er det perfekte valg til piger og kvinder, da de fremstår unikke og stilfulde og kan få dit håndled til at se trendy og stilfuldt ud.

4. Rold guldarmbånd til mænd:

Rold guldarmbånd til mænd

Armbånd er et ornament, der kommunikerer meget om dig uden at sige et ord. Armbåndets design og mønster fortæller om din persona og stil og mænds er meget særlige om det. Dette armbånd ser ud til at være enkelt, men med et strejf af elegance. Det kan bruges som daglig slid og endda også på fede fester. Renhedsgraden af ​​dette armbånd er på 10 karat.

5. Rold guldarmbånd til piger:

Rold guldarmbånd til piger

Dette armbånd er lavet af stål og i tre lag. Armbåndet er belagt med guld, bronze og sølv, hvilket giver hele armbåndet et unikt og anderledes look. Piger kan også bære dem i collager på hangouts. Det ser cool ud og kan slås sammen med funky t-shirts og jeans, hvilket får dig til at se varm og funky ud.

6. Rold guld øreringe:

Rold guld øreringe

En ørering er det pryd, som alle kvinder er meget særlige om, da det viser deres stil og personlighed. Så hunner er meget særlige om øreringens design og mønster. Disse øreringe er forgyldt, og stenene besat på det får det til at se elegant ud og kan være et godt valg for alle aldersgrupper.

7. Kundan og Ruby Rold guld halskæde:

Kundan og Ruby Rold guld halskæde

Kombinationen af ​​kundan og rubin på guldfarvede juveler kan være fantastisk. Da kundan er hvid i farven, giver rubin i rødt og guld gule gnistre. Denne fantastiske kombination af disse tre giver et forbløffende design på halskæden og forbedrer dermed udseendet på din halsudskæring såvel som din persona.

8. Rold guld hvide ringe:

Hvide ringe i guld

Denne ring er lavet af sølvmetal og oven på den er der lavet hvid roldpolering. Den hvide guldpolish finish giver den mousserende og blændende skønhed til ringen og også til bæreren af ​​denne ring. Du kan også bære dem dagligt, uden at frygten for at polere bliver eroderet.

9. Traditionel indisk stil Peacock Rold Gold Jhumka:

Traditionel indisk stil Peacock Rold Gold Jhumka

Her kommer de traditionelle påfuglestilede jhumkas fremstillet i roldet guld, i kombination af perler og rød og grøn farve. Disse jhumkas -stilarter er meget værdsat af unge piger og midaldrende kvinder, og de kan bruges både til bryllupper og ved særlige lejligheder. Disse typer jhumkas ser ud til at se godt ud med traditionelt slid og giver dig et traditionelt udseende.

Hvis du vil fremstå fashionabel og stilfuld ved at bære nye juveler i henhold til dit outfit, så rold gold id det korrekte valg for dig. Da de ikke er så dyre, kan du eje farverne og designene i henhold til din persona og stil og se cool og unik ud fra andre. De fås i forskellige mønstre og designs og med forskellige metaller og sten. Så tag fat i dem og skab indtryk foran dine venner og kolleger.