9 bedste smykker i hvidguld til mænd og kvinder

Hvide guldsmykker er forskellige fra de normale guldsmykker. Hvidt guld er en legering af guld med et hvidt metal som mangan, palladium eller nikkel. Hvide guldsmykker ser smukke og unikke ud. Markedet for denne type smykker har blomstret i den seneste tid.

Indiske hvide guld smykkesæt:

Her er de bedste smykker i hvidguld til kvinder og mænd sammen med billeder

1. Hvide guld øreringe designs til brude:

Hvide guld øreringe designs til brude

Dette elegante par øreringe er enkle såvel som fornemme. Den er lavet af hvidguld og har diamantbesatte blomster. En perle hænger på hver ørering. Det ser meget smukt ud på unge kvinder. Det bedste ved det er, at det vil gå godt på traditionel såvel som vestlig påklædning.

2. Hvidguldsmykkesæt til bryllup:

Hvidt guld smykkesæt til bryllup

Dette forunderlige sæt er et af de bedste eksempler på smykker i hvidguld. Det er et virkelig tungt sæt, perfekt til lejligheder som bryllupper. Den er fuldstændig diamantbesat og har et faldlook. Den smukke halskæde med identiske øreringe fuldender brudelooket. Det er elegant og er et af de unikke smykkesæt i hvidt guld.

3. Hvidt guldarmbånd til mænd:

Armbånd i hvidguld til mænd

Mænd elsker også at have tilbehør på. Dette massive hvide guldarmbånd vil have opmærksomhed fra alle mænd. Det er klassisk og ser virkelig smart ud. Den kan også bæres på kontoret, da den ikke er særlig tung. Dette er et af de bedste hvide guldsmykker til mænd.

4. Smuk hvidguld halskæde:

Smuk hvidguld halskæde

Denne halskæde i duetcirkel med hvidguld har et sofistikeret look. Det er let og enkelt og kan derfor bruges regelmæssigt. Skæringspunktet mellem hvidguld- og diamantringen ser innovativt og tiltalende ud for øjet.

5. Hvidguld vielsesring til piger:

Hvidguld vielsesring til piger

Denne ring er elegant og stilfuld og enestående. Det er hvidguld med diamantbesatte blade. Bladene er placeret elegant og ringen ser virkelig smuk ud på fingrene. Denne ring kan bæres af unge såvel som gamle kvinder. Det er et stedsegrønt hvidt guldsmykke til kvinder og vil se godt ud på alle.

6. Hvidt guld hjerte vedhæng til kvinder:

Hvidt guld hjerte vedhæng til kvinder

Dette hjertevedhæng adskiller sig fra almindelige hjertevedhæng. Dens design er unikt, da halvdelen af ​​hjertet er diamantbesat, mens den anden halvdel er lavet af hvidt guld. Dette er de smukke designermykker i hvidguld, der kan bæres regelmæssigt og vil se godt ud over alt.

7. Hvidguldlomme med diamanter:

Hvidguldlåge med diamanter

Låger kan bruges til at gemme fotografier eller andre små ting, f.eks. En nøgle. Denne smykke i hvidguld har ni diamanter besat, hvilket giver det et mere tiltalende udseende. Det er enkelt og kan bruges hver dag.

8. smykker hvidguld armring:

Armbånd i hvidt guld

Denne 18 karat hvidguldsarmbånd besat med diamanter er et af de enkleste smykker i hvidguld. Dette kan bruges regelmæssigt af dem, der kan lide at have smykker på arbejde. Det er enkelt og elegant og opfylder alle kravene til tilbehør til daglig brug.

9. White Gold Diamond Infinity Halskæde:

Hvidguld Diamond Infinity halskæde

Denne smukke halskæde med et uendeligt vedhæng er meget efterspurgt i disse dage. Halvdelen af ​​uendeligheden er diamantbesat, mens den anden halvdel er hvidguld. Det ser smukt ud på børn såvel som voksne.

Hvidt guld er blevet populært i dag, ikke kun fordi det har et elegant look, men også fordi det giver tøjet et færdigt look.