9 nyeste designer smykkedesign til kvinder

Designer smykker er skabt af berømte designere. Det er civilisationens tidligste form for dekoration, der begyndte i samfundene Mesopotamien og Egypten. Fra oldtidens simple perleværk til nutidens sofistikerede perleskæring har design af smykker udmærket sig meget.

nyeste-designer-smykker-designs-til-kvinder

I tidligere tider blev juveler betragtet som dyrebare og hellige, men siden sidste århundrede er smykker simpelthen blevet brugt til pynteformål, og derfor er flere designere dukket op for at imødekomme efterspørgslen efter nye og forskellige designs.

Designer smykkebilleder af berømte designere:

Her er nogle af de bedste designs til designsmykker:

1. Designer smykkering i guld:

Designer smykkering i guld

Denne designerbladring med tre blade er et eksklusivt smykke. Den er forgyldt og har et vintage look. Dens vægt er næsten ubetydelig. Dette kan bruges til lejligheder med traditionelt såvel som vestligt slid. Det er sart, så det skal håndteres med forsigtighed.

2. Unik Paraply Designer Halskæde:

Unik paraply designer halskæde

Dette er et af de nyeste designsmykker. Den har en smuk guldkæde fastgjort til en guldparaply. Guldkæden har et afsnit over paraplyen, der har fem sten, der ligner vanddråber og ser ud til at falde på paraplyen, som om det regner. Dette innovative design ser yndigt ud og vil blive elsket af børn.

3. Designer halsstykke og øreringe:

Designer halsstykke og øreringe

Dette elegante sæt har en halskæde, øreringe og øremanchetter. Safirstenene har et sofistikeret look, og de passer godt sammen med diamantøremufferne. Det kan bæres over traditionelt såvel som vestligt slid, som en aftenkjole. Det giver et charmerende og feministisk look til ørerne og nakken.

4. Designer Peacock halskæde til piger:

Designer Peacock halskæde til piger

Designere skaber de mest unikke og smukke designs. Dette diamantdesignersmykke er et bevis på det. Halskæden ligner en påfugls krop, med hovedet i midten som et vedhæng, og vingerne spredt rundt om halsen. Dette er et meget innovativt design. Det ser godt ud på traditionel såvel som vestlig påklædning.

5. Designer Jhumka’s i guld:

Designer Jhumka er i guld

Jhumka har et meget traditionelt udseende. Disse jhumkas er forgyldt og har smukt design på dem. De har et tungt udseende og vil passe godt til ghagraer. De er et af de bedste indiske designsmykker.

6. Rose Gold Eiffeltårnring til kvinder:

Rose guld Eiffeltårn ring til kvinder

En af de smukkeste strukturer i verden, Eiffeltårnet får alle til at svømme. Dette forunderlige design af en smykkedesigner skal elskes af alle. Denne rosaguldring ligner Eiffeltårnet set fra siderne og har en diamant som tårnets bund. Det er ekstremt smukt og vil blive elsket kvinder i alle aldre. Denne kan bruges som en vielsesring, og vil helt sikkert fange opmærksomhed overalt, hvor den bæres.

7. Simple Diamond Designer smykker:

Enkle diamantdesignersmykker

Diamanter er elsket af alle. Disse nyeste designsmykker har et ekstremt elegant og klassisk look. Det ligner en manchet, der er blevet båret om halsen. Designet er minimalt, og enkeltheden i halskæden fremhæver nakkens skønhed.

8. Designer smykker til bryllup:

Designer smykker til bryllup

Bryllupper kræver smykker med et storslået look. Dette bryllupssæt har et tungt og majestætisk look. Det er Kundan indiske designsmykker, med rubiner og smaragder. Det er det perfekte designsmykke til bryllup.

9. Designer diamantarmbåndsdesign til teenagere:

Designer diamantarmbånd Design til teenagere

De fleste designers smykkekollektion har et stort udvalg af armbånd. Dette stykke er imidlertid unikt. Det er diamantbesat på en rosaguldbase i en sommerfuglform. Det har et tungt udseende og ser også godt ud på teenagere.