9 nyeste indiske designer guldsmykkedesign

I nyere tid er smykker blevet brugt af mennesker som et tegn på social og personlig status. Således bæres dyre eller sjældne smykker af mennesker for at vise, at de tilhører samfundet i høj klasse. Gulddesignersmykker er en sådan type smykker, der er efterspurgt af ovennævnte årsag, da guld er dyrt.

nyeste-indian-designer-guld-smykker-designs

Guld designer smykker designs:

Mange designere er dukket op for at udvikle flere designs og imødekomme efterspørgslen efter sådanne smykker. Her er de bedste designer guldsmykkedesign til damer:

1. Designer guld smykker halskæde:

Designer guldsmykker halskæde

Halskæder er den mest almindelige type indiske guldsmykkersmykker. Denne smukke halskæde er tung og har meget arbejde over sig. Den har en guldkæde og har en masse besat sten, herunder rubiner og smaragder. Det har et smukt udseende og kan bæres til bryllupper.

2. Designer guldarmbåndsdesign:

Designer guldarmbåndsdesign

Et armbånd er indo-vestligt, derfor er det forskelligt fra et guldarmbånd, som er en del af designerindiske guldsmykker. Dette smukke designerarmbånd er helt guld og har en citrinsten sammen med diamanter. Den er virkelig smuk og kan også bruges på vestlig slid.

3. Designer guldøreringe til piger:

Designer guldøreringe til piger

Øreringe giver det færdige look til alle smykker, der bæres sammen med dem. Dette par øreringe er ingen undtagelse. Den har en base af guld og har ametyststen dinglende fra den. Det er enkelt og smukt.

4. Designer guld broche design:

Designer guld broche design

En broche er en form for smykker, der sættes på tøj ved hjælp af et klip. Denne guldbroche er et af de nyeste designerguldsmykkedesign. Den er lavet af guld og har diamant besat på den. Det er enkelt, men ser virkelig smukt ud.

5. Designer guldring med diamanter og perle:

Designer guldring med diamanter og perle

Forlovelsesringe skal være enkle og klassiske. Denne ring passer perfekt til kategorien. Baseret på guld har den knyttet diamanter med en perle i midten. Det er simpelthen smukt og den perfekte forlovelsesring. Diamanterne får det til at se elegant ud.

6. Indian Designer Gold Jhumkas smykker:

Indisk designer guld Jhumkas smykker

Jhumka er berømte indiske gulddesignersmykker. Denne jhumka har et tungt udseende og forbedrer ørernes skønhed. Det ser godt ud på indisk slid og er et af de nyeste designer guldsmykkedesign.

7. Designer antik guld halskæde:

Designer antik guld halskæde

Dette er et fejlfrit eksempel på designerindiske guldsmykker. Det har perfektion skrevet over det (ikke bogstaveligt talt). Det smukke vedhæng fastgjort til guldpåfuglene har et solidt udseende, i modsætning til hele kæden. Det danner den perfekte halskæde til et bryllup.

8. Designer guldring til brude:

Designer guldring til brude

Denne ring har et smukt og indviklet design. Det er helt forgyldt og har en rød blomst i midten. Det tynde bladlignende design ser smukt ud og holder ringen let. Det er en passende vielsesring. Det har et simpelt, men stilrent look, som får det til at se godt ud på kvinder i alle aldre.

9. Traditionelle designer guldarmbånd:

Traditionelle designer guldarmbånd

Armbånd er elsket af næsten alle indiske kvinder. De giver hånden et charmerende look. Disse armbånd er af de nyeste designs. Det snoede guldarmbånd kan også bæres med vestligt slid. Disse er enkle såvel som smukke.

Guldsmykker er ikke kun smukke, men guldsmykker har nået høje toppe i nyere tid. Flere designere er kommet ind på markedet, og der er i mange designs at vælge imellem. Efterhånden som guldprisen stiger, stiger efterspørgslen efter det også på grund af snob -appel.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.