9 nyeste indiske smykkedesign

Fancy smykker eller kostume smykker er dem, der normalt er lavet af billige materialer frem for ægte metaller som guld, sølv eller diamanter. Det er et smykke, du bærer efter den aktuelle mode og efter din stil. Du kan bære forskellige slags smykker til enhver lejlighed og prale med at se anderledes og fantastisk ud.

smarte smykker

Kostume smykkedesign til damer:

Fancy smykker har et elegant udseende, og det er temmelig svært at forstå, at smykkerne er lavet af ægte metal, eller at det er kostumsmykker. Så du kan have enorme smykker til dig selv. Her præsenterer vi nogle flotte smykkedesign til dig.

1. Floral Design Fashion Smykker:

smarte-smykker-designs-blomster-design-mode-smykker

De blomstermotiver smykker er absolut meget unikke og ligner absolut ægte. Det er meget svært at sige, at denne juvel er smuk. Disse sæt fås med forskellige mønstre og designs. Blomsterdesignet får dig til at se fantastisk ud og kan prale af ethvert outfit og enhver lejlighed og være med til at skabe et stilfuldt indtryk på andre.

2. Piger Stilfulde smykker:

smarte-smykker-designs-piger-stilfulde-smarte-smykker

Teenagepiger er meget bevidste om deres stil og vil altid fremstå anderledes blandt andre. Fancy juveler er dem, der er perfekte til at få dem til at se unikke ud og skabe din egen stil og mode. Denne juvel ser bemærkelsesværdig ud på western outfit og får dig til at se fantastisk anderledes ud i festen.

3. Kundan Fancy Smykker:

fancy-smykker-designs-kundan-fancy-smykker

Kundan smykker giver dig et kongeligt præg, så du føler dig speciel. Kundan juveler kan bæres ved enhver lejlighed og ser godt ud på etnisk slid. Du kan endda vedhæfte polka, sten eller diamanter med smarte kundansæt for at få det til at se mere fantastisk ud og få dig til at føle dig speciel og kongelig. Du kan markere et indtryk på andre og se helt anderledes ud end andre.

4. Antikke perler med smykker:

smarte-smykker-designs-antikke-beaded-fancy-smykker

Antikke juveler er meget lukrative og frister dig til at have en. Da de er meget tunge på dine lommer, kan vi nogle gange ikke have dette smykke. Men nu kan antikke smykker gøre din drøm sand. De fås i forskellige mønstre og design, du kan vælge dem efter din smag og stil.

5. Forgyldte smykker:

smarte-smykker-designs-forgyldte-smarte-smykker

Guld er noget, der fristede dig, og du vil have det. Da guldhastigheden stiger så højt, og det er svært at have en, så du har forgyldte smykker, der ligner de rigtige. Du kan bære disse smarte smykker og se smuk ud og skinne som guld foran dine venner. Dette smykke fås i forskellige farver, og du kan matche det med dit outfit og prale med verden.

6. Håndlavede kostume smykker:

smarte-smykker-designs-håndlavede-mode-smykker

Håndlavede smykker ser enkle ud, men har et elegant udseende. Disse smarte smykker kan blandes og matches med etnisk slid som slid, du kan også gå sammen med jeans og kausal outfit. Du kan have så mange juveler, du vil, da de ikke er så tunge på lommen, og du hver gang kan forskellige juveler alt efter dit tøj.

7. Fancy Ruby Diamond øreringe:

smarte-smykker-designs-fancy-rubin-diamant-øreringe

Øreringe er noget, der får dig til at se komplet ud og giver dig smukke. De fås også i forskellige designs, mønstre og sten som rubin, kvarts. Du kan blandes og matches med dit outfit. Hvis du ønsker det, kan du indsætte diamanter for at få det til at se anderledes ud.

8. Blue Diamond Fancy Smykker:

smarte-smykker-designs-blå-diamant-smarte-smykker

Hvem kan sige nej til diamanter, og alle har ikke råd til at have, da det er en ædelsten. Men nu kan du have smarte diamanter juveler og skabe din egen mode, og mode bliver aldrig forældet. De fås også i forskellige farver og ser meget søde ud og får dig til at se fantastisk ud.

9. Pearl Fancy Smykker:

fancy-smykker-designs-perle-fancy-smykker

Perle er noget, der symboliserer renhed og har et guddommeligt udseende. Så hvem kan sige nej til smarte perler? Selvom de er smarte, men hjælper med at markere din egen mode og stil, og det ser godt ud på daglig brug og også på fester og på den type tøj, du ønsker.

Fancy Jewellery vinder enorm popularitet i nutidens tid, da det næsten ligner virkelige. Da disse smykker ikke er dyre, kan du flere numre, og du kan matche dem med dagens outfits og markere din egen mode og stil.