9 nyeste tempelsmykker

Smykkedesign, der giver et blik på de gamle historiske designs, er mere tilbøjelige til at blive valgt til store luksuriøse lejligheder. Sådanne smykker vælges til at blive brugt til religiøse lejligheder eller til en bestemt danseform, såsom bharatanatyam og kuchipudi. Et af sådanne smykker er templets smykkesæt. Sådanne sæt bruges også af brudene i Sydindien. De bærer også sådanne smykker på festivaler.

tempel smykkesæt

Designene er lavet af rent 22 karat guld, der for det meste bærer smukt attraktivt design som nakshi, haram, Polki osv. Og har også et vedhæng, der er inspireret af afguder fra Gud og gudinde.

Temple Set smykkedesign:

Lad os få et blik på nogle berømte tempelsætdesign, der bliver trendy i disse dage.

1. Beaded halskæde sæt:

perle-tempel-halskæde-sæt

Dette halskædesæt til templets smykker er en smuk kombination af guld, smaragd og perler. Gudinden Lakshmi vedhæng giver et unikt look omgivet af røde og grønne perler bundet sammen. Halskæden kan bæres med dejlige jhumka øreringe med samme perler. Dette er et perfekt match i forhold til Kanjivaram sarees.

2. Haram Pearl Set:

haram-tempel-perlesæt

Dette smukke tempel sæt smykker er meget attraktivt. Det er en kombination af farverige perler, haram -design og dejlige diamanter med Goddess Lakshmi vedhæng og øreringe lavet med sten og perler. Dette sæt bæres bredt i bryllupper.

3. Temple Mango Mala -sæt:

tempel-smykker-sæt-tempel-mango-mala-sæt

Dette er det nyeste tempelsæt smykkedesign. Det smukke halskædesæt er lavet i rent 22 karat guld. Dejlige perler bruges til at dekorere det, og små guldkugler tilføjes designets skønhed. De dejlige jhumka -øreringe giver det et etnisk udtryk. Mangodesignet giver det et fantastisk look. Det er meget trendy i bryllupper og ceremonier.

4. Perleblomstersæt:

perle-blomster-tempel-sæt

Dette dejlige sætdesign er en dejlig kombination af blomsterdesign, perler og antikke diamanter. Det bærer også et dejligt vedhæng af gudinden Lakshmi sammen med flere afguder af hende. Dette stykke ses meget i religiøse funktioner på tunge sareer og kjoler.

5. Matte Lakshmi -sæt:

tempel-smykker-sæt-mat-lakshmi-sæt

Dette er et af de populære sydindiske smykkesæt. Det er et tempelsæt smykkedesign, der indeholder røde og grønne flade diamanter, vedhæng af gudinden Lakshmi og det berømte matte design. Efterbehandling af sættet sker med små guldkugler, der hænger ned. Dette design bæres på bryllupper såvel som til små lejligheder.

6. Påfugl Nakshi halskæde sæt:

påfugl-nakshi-tempel-halskæde-sæt

Dette vidunderlige tempel sæt smykker tiltrækker seernes øjne. Det smukke sæt med påfugl og gudinde Lakshmi nakshi -arbejde ser fantastisk ud med de dejlige lange øreringe. Dette sæt giver dig et unikt udseende i ægteskabet.

7. Ruby Haram Temple Set:

rubin-haram-tempel-sæt-hals

Et fantastisk sæt med vidunderlige rubiner giver brugeren et unikt og attraktivt udseende. Det passer meget på tunge sareer og designer slid. Dette sæt er en smuk kombination af rubin, smaragder og guld.

8. Antikt Chandbali -sæt:

antik-chandbali-tempel-sæt

Dette mesterværk ser fantastisk ud på lehengas, der bæres i ægteskab og andre funktioner. Sættet ser fantastisk ud med smaragder, diamanter og ghungroo -design. Perlen i sidste ende giver den et fantastisk touch. Dette er seernes første valg, når de skal vælge noget unikt.

9. Antikt brude tempel sæt:

antik-tempel-brude-tempel-sæt

Dette unikke brudesmykke i tempelsæt tiltrækker de brude, der ønsker et anderledes udseende. Besat med flere flade diamanter giver det et blik af Raas Lol a viser Gopis, Krishna og fugle med blomstermotiver.

Templets smykkedesign har deres eget unikke udseende, som nu bliver trendy i ægteskaberne. Også templets sæt brudesmykker har sin egen unikke egenskab, der skal bæres. De forskellige Gud og blomstermotiver giver det et fantastisk touch. Selv det enkleste design giver dig en ny trend og hjælper dig med at se stilfuld iført sareer.