9 Smukke Armlet smykkedesign

Armlet er en type smykker, der bæres i arme af kvinder. Denne type smykker har været båret af kvinder siden oldtiden. Det er også kendt som Vanki i Sydindien. De andre navne på denne type smykker er arming patti og bajuband. Folk køber armlet i Indien til bryllup eller til jul.

armlets

Armlet designs:

Et af de populære armletsmykker er overarmsarmbåndet. Det er blændende og kan få dig til at se smuk ud. Det er svært at vælge favoritarmlen blandt de forskellige armletdesign, der findes i smykkebutikkerne.

1. Traditionel armlet:

armlet-designs-traditionel-armlet

Den traditionelle armlet er værd at være ejet af kvinder. En tung sten pryd på den traditionelle armlet kan øge armletens skønhed. Disse armlet -designs er værd at prøve mindst én gang.

2. Nakshi Armlet:

armlet-designs-nakshi-armlet

Nakshi armlets er lavet af de meget kulturelle og kongelige tempelsmykker. De har smukke udskæringer lavet af guld på dem. Dette armledsmykker kan gøre bryllupper af kvinder mindeværdige. En figur af gudinden lakshmi tilføjer mere skønhed til Nakshi armlets.

3. Diamond/Precious Stones gudinde Lakshmi Armlet:

armlet-designs-diamant-ædelsten-gudinde-lakshmi-armlet

Armlen med diamant-ædelsten er allerede unik i sin skønhed. At tilføje figuren af ​​gudinden lakshmi og en stendråbe til dette armletsmykker er som prikken over i’et. Disse armletdesign tilføjer hellighed til dit look med udskæringer fra gudinden lakshmi.

4. Koblingsarm/arm Patti:

kobling-armarm-patti

En simpel koblingsarm/armpatti, der matcher farven på en kvinders saree, er en god mulighed for at have på til kvinder ved begivenheder før brylluppet. Koblingsarmbånd kommer også i templets smykker med udskæringer på. At have udskæringer på koblingsarmlister er en gammel måde at få designet din armlet på. Du kan tilføje storhed til dine clutcharmlet -smykker med stendråber, der passer til farven på din saree.

5. Gevindarmlet:

armlet-designs-thread-armlet

Disse typer af armlæn kommer med tråde, så kvinderne kan binde dem til deres hænder. Dette er en gammel smykketrend, der igen er blevet til. Disse armlister tilføjer som andre armlets skønhed til dit look.

6. Kæde stil armlet/Bajuband:

armlet-designs-kæde-stil-armlet-bajuband

Denne type armlet erstatter trådarmlen, da der bruges guldkæde i stedet for tråde. Guldarmlet-designs er meget majestætiske og flotte. Dette er et af de smukkeste guldarmletdesigner. Du kan også bære sølvarmler, der har sølvkæder i stedet for guldkæder.

7. Peacock Armlet Designs:

armlet-designs-påfugl-armlet-designs

Denne type armlet har designs, der ligner formen af ​​en påfugl. Denne type overarmarmlet er en af ​​de mest elskede armlets på grund af dens unikke og skønhed.

8. Pearl Armlet:

armlet-designs-perle-armlet

Denne armlæn tilføjer pragt til brudens smykker. Hvis dine smykker indeholder perler, bør din armlet også være lavet af mange perler.

9. Armling Designs i armringstil:

armlet-designs-armbånd-stil-armlet-designs

Disse armlets tilføjer stilfuldhed til en kvinders skønhed. Som vi kan se på billedet, er der forskellige designs på forskellige armbånd i armringstil. Den første armring i armbåndstil har et bladdesign, mens den anden armlen i armbåndstil har et påfugldesign på den. Den tredje armbåndstil har også et smukt og unikt design. Den fjerde armbåndsarm i det givne billede har igen et bladdesign på sig. Disse blændende og smukke armbåndsdesign er et must have for enhver kvinde.

Som vi kan læse, er der forskellige typer armletdesigner lige fra Nakshi armlets, diamant gudinde lakshmi armlets til perle armlets. Disse armlets kan let stjæle kvindens hjerte, da de føjer til kvindens skønhed. Armlets tilføjer pragt til mehndi -klædte hænder på en brud. Du kan vælge en armlet baseret på dine krav, som hvis en kvinde vil have tråd i en armlet, kan hun gå efter trådarmlets. Og hvis en kvinde vil have gudinde til at blive forbundet med hendes armlæn, kan hun vælge diamant ædelsten gudinde lakshmi armlæn.

Billeder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.