9 Traditionelle Panchaloha smykkedesign

Panchaloha smykker er lavet af fem loha (metaller). Disse fem metaller er guld, sølv, kobber, jern og bly. Tidligere var det kendt, at den hinduistiske Guds og gudindernes idol var lavet af legeringer af fem metaller. Det blev anset for at være helligt, og renheden og energien i disse fem metaller var stærk som den øverste Gud.

Senere blev det også fundet, at de smykker, der er fremstillet af panchaloha, gør folk trygge, sunde og også velhavende i tilfælde af lykke. Det blev sagt, at nakshatras og stjernetegn med henvisning til hver persons måne og sol varierede alt efter stjernernes position og deres tiltrækning mod metallerne på jorden. Forskere overvejede også, at det påvirker menneskelivet. Så folk begyndte at bære smykker som ringe, vedhæng, kæde, armbånd osv. Lavet af panchdhatu i henhold til deres stjernetegn.

Panchalogam smykkedesign:

Efterhånden blev kunsten i Panchaloha smykker så yndig, at folk bærer den selv efter eget valg. Her er 9 bedste smykkedesign lavet af panchaloha.

1. Panchaloha halskæde Design:

panchaloha smykker

Her er en smuk halskæde lavet af panchaloha. Designet er så traditionelt, med ginnimønster besat med rubiner og til sidst en rød dråbe, der gør det smukkere. Man kan bære panchdhatu smykker uden frygt for at gå tabt eller blive stjålet, fordi panchdhatu smykker ikke er meget dyre.

2. Panchdhatu Rudraksha Mala:

panchaloha-smykker-panchadhatu-rudraksh-mala

Her er en Rudraksha mala lavet med panchdhatu. Det siges, at rudraksha er et helligt frø fra et hellig træ af Lord Shankar. Frøene anses for at være hellige og kraftfulde med hensyn til dens universelle energi. Folk bærer rudraksha -frø udskåret i smykker, hvilket får dem til at føle sig trygge og tæt på Gud. Her er en smuk mala af rudraksha frø lavet med panchaloha.

3. Panchaloha Polka Diamond Anklet:

panchaloha-smykker-panchahola-polka-diamant-anklet

Wow, hvilket smukt design af anklet! Se dette ankletdesign. Det er designet med diamanter besat og ringer små klokker under hver diamant. Den er lavet i panchaloha. Indiske damer bærer ankler for at tilføre deres skønhed.

4. Kada Bangle lavet af Panchaloha:  

panchaloha-smykker-kada-bangle-lavet-fra-panchaloh

Her er en kada en slags armring i stor tykkelse. Mænd, der er vilde med smykker, bærer også kada i forskellige designs. Her er en kada lavet til kvinder lavet med nakshikaam. Farven adskiller sig fra panchdhatu.

5. Long Dangle Bridal Earring:

panchaloha-smykker-lang-dingle-brude-ørering

Du kan se her er øreringe lavet af panchaloha. Folk vælger at bære panchaloha smykker, da det er let at studse farverige diamanter i panchdhatu, som sådan får det et perfekt match til dit outfit.

6. Panchaloha diamantringe:

panchaloha-smykker-panchaloha-diamant-ringe

Folk bærer diamantbesatte ringe med deres respektive stentype. Sten gør en stor forskel på menneskeliv. Det siges, at stenene har deres egen magt på menneskets sind, når de afspejler deres stråling med horoskopets stjerners retning og det hele. Ringe fremstillet i panchdhatu gør diamanten mere effektiv.

7. Vedhængssæt med Panchaloha:

panchaloha-smykker-vedhæng-sæt-med-panchaloha

Her er et vedhængssæt lavet med fem metaller. Designet er så fint udskåret, at det ligner rent guld. Piger ville elske at bære et så ædru vedhængssæt.

8. Antikke armbånd:

panchaloha-smykker-antikke-armbånd

Her er et smukt kunstigt armbånd, piger er rigtig glade for. Du kan få sådan et smukt armbånd til en meget særlig pris end guld- og sølvpynt. Panchaloha ornamenter kan designes meget unik måde end guld.

9. Unik slangering:

panchaloha-smykker-unik-slange-ring

Her er endnu en panchaloha ring. Folk bærer simple ringe uden diamant på fingeren. Almindelige panchaloha ringe bæres meget almindeligt af mennesker. Det siges, at det giver en god immunitet mod sundhed. Her er en meget anderledes skorpe i designet af en slange.

Disse ni designs af smykker lavet af panchaloha. Det siges, at legeringen af ​​de fem metaller, der bruges i panchaloha -smykkerne, reagerer forskelligt på den menneskelige natur. Komponenterne i disse metaller reagerer stærkt, når nakshatraerne til den bestemte person er på deres positioner.