Top 9 nyeste Kundan smykkedesign

Kundan smykker er dybest set ekstremt raffineret guld, der sjældent er solidt. Det menes, at Kundan smykker stammer fra Indien i Mughal -perioden og fra den tid vinder det popularitet og er stadig efterspurgt, fordi det er fantastiske designs og indviklet arbejde. Processen med at lave kundan er meget vanskelig, og den kan kun håndteres af en dygtig håndværker.

kundan-smykker-designs-kundan-smykker-designs

Forskellige typer af Kundan smykker:

Kundan smykker er smukt designet og giver brugeren et forbløffende udseende. Nu præsenterer vi nogle fantastiske designs af kundans smykker.

1. Kundan smykker til brude:

kundan-smykker-designs-tunge-brude-kundan-smykker

Et kundans brudesmykker ønsker altid at se unikt og ekstravagant ud på hendes bryllupsdag. Hvorfor ikke? Det er hendes dag, og du kan gå efter tunge brudekundansæt, der matcher dine outfits. Brudejuvelerne er til stede i enorme designs og mønstre, du kan derefter vælge efter din smag og stil, da det er din dag.

2. Meenakari Kundan Smykker:

kundan-smykker-designs-meenakari-kundan-smykker

Meenakari omtales som indviklet kunst med gravering på et metal for at forbedre skønheden ved denne juvel. Da kundan selv ser smuk ud og oven på den er meenakari -kunst blevet udformet, hvad mere kan der så skabes. Det kan gøre enhver kvinde til vanvid ved at kigge på disse typer juveler. Traditionelt var denne kunst bare udført på guld, men nu er den også udført i kobbermetal.

3. Designer Kundan Jewellery:

kundan-smykker-designs-designer-kundan-smykker

Kundan juveler giver i sig selv et unikt udseende, og oven på det er designet af en designer, det ville helt sikkert være moderigtigt og trendy og bæreren af ​​det ville se festens smukkeste chic ud.

4. Kundan Polki Smykker:

kundan-smykker-designs-kundan-polki-smykker

Polki er en slags diamant, som og også stammer fra Indien. En diamant, der er ubeskåret, betegnes som Polki. Når polka besat med kundan ser meget smuk ud og giver en traditionel smag. Polki kundan sæt har en enorm værdi, da Polki betragtes som et symbol på kærlighed og minder. Så det forekommer mere som arvestykke at overføre det fra en generation til en anden generation.

5. Guld Kundan smykker:

kundan-smykker-designs-guld-kundan-smykker

Guld er noget, som folk aldrig kan gå galt med, og det er et yndet ornament til enhver tid. Da kundan også er lavet af guld, er det en unik kombination, du kan vælge det. Kundan skiller sig ud, når den er fremstillet med guld og har sine egne gnister, der kan tiltrække alle. dette er et af de bedste kundans guldsmykker til bryllup.

6. Traditionelle og moderne Kundan øreringe:

kundan-smykker-designs-traditionelle-og-moderne-kundan-øreringe

Især unge piger kan ikke lide at klæde sig ud med tunge juveler. Kundan øreringe er dem, der kan give dig et udseende af at være traditionelle såvel som trendy. Du ser sød enkel ud, men markerer et fashionabelt udseende på andre.

7. Antikke Kundan -armbånd:

kundan-smykker-designs-antikke-kundan-armbånd

Når vi dækker vores halsudskæring med juveler, hvorfor ikke vælge noget unikt til vores håndled. Som håndled repræsenterer den ikke-verbale måde at udtrykke din mode og stil foran verden. Antikke kundan -armbånd er den, der objektiv til et autentisk og moderne look, og det kan se cool ud på enhver aldersgruppe. Selv teenagere kan også bære dem og se velhavende ud.

8. Diamant og perle Kundan smykker:

kundan-smykker-designs-diamant-og-perle-kundan-smykker

Diamanter er for evigt, og ingen kan sige nej til det. Når tre smukke sten er udformet sammen skaber det en god kombination. Bæreren af ​​denne juvel kan markere og forbløffende indtryk, og folk kan ikke stoppe med at se på dig. Kundan besat mellem diamanten ser fantastisk ud og skaber en blændende effekt.

9. Kostume Kundan Smykker:

kundan-smykker-designs-kostume-kundan-smykker

Da alle ikke har råd til kundan juveler, så har vores designere skabt kostume smykker, der ligner ægte, men til en nominel pris. Så nu kan folk, der ikke kan benytte ægte kundans juvel, vælge dette og se smukke og unikke ud og kan markere et indtryk på andre.

Smykker er noget, der hjælper med at give din personlighed et andet udseende, og med det kan du skabe din egen opfattelse og markere stil. kundans smykkedesign er fantastisk at se på, og det kan prydes ved enhver lejlighed, du ønsker, og geler ekstravagant med etnisk slid. Så hvis du ved en lejlighed bare ikke går glip af chancen for at få fat i kundan juvel til dig selv og dine kære.