9 bedste designer sokker til mænd og kvinder

Gør din tilstedeværelse ved at bære den passende kollektion af par komfortable designersokker til din ønskede lejlighed. Uanset om det er til mænd eller til kvinder, kan du også prøve den unisex designer -serie af strømper. Bekvemmeligheden og tilfredsheden givet af dem er billige. Du kan også have det store udvalg af farver og modeller at vælge imellem disse strømper.

Seneste og bedste designersokker:

Her har du nogle top 9 designer sokker mønster beregnet til både mænd og kvinder.

1. Premium Mercerized Designer Socks:

Premium merceriserede designersokker

Du har designer sokker til herrer med serien i Birmingham -serien. Det er elastisk, blødt og behageligt, hvilket giver dig den komfort hele dagen. Den fås i et stort udvalg af farver, mønstre og eksklusive designs.

2. Bomuldsdesignersokker i fuld længde:

Designersokker i fuld længde

Den er lavet af 100% ren bomuld for den overlegne kvalitet og blødhed. Denne kvalitet af herredesignerdragtstrømper har evnen til at øge blodcirkulationen og reducere hævelsen, hvis nogen. Det har også premium elastik til supergrebet.

3. Unisex designersokker i fuld længde:

Unisex designersokker i fuld længde

Dette designer sokker damemønster kommer i mange forskellige farver og også i et unikt mønster. Det er sokker i fuld længde og har førsteklasses greb og åndbart meshstrik til sunde fødder. Kvinder og mænd kan prøve denne type strømper til regelmæssig brug.

4. Terry Designer strømper til mænd:

Terry designer sokker til mænd

Disse typer herresokker designer serier er velegnede til arbejde, afslappet og også til formelt slid. Disse designersokker er af overlegen kvalitet og med sømløst tådesign. Den har solide striber og sprøde motiver over den for at give det smarte look.

5. Loafer/footies Cotton Designer Socks:

Loafer/footies Cotton Designer Socks

Her er den bedste designersok i loafer- eller footies -typen med superblødt bomuldsstof. Den har blandet stof af garn og spandex for elasticiteten. Den er beregnet til både mænd og kvinder og fås i gratis størrelser.

6. Kammede bomuldsdesignersokker til mænd:

Kammede designerstrømper i bomuld til mænd

Tag et kig på disse bedste herres designer sokker, der er fremstillet ved hjælp af det kæmmede bomuldsstof. Det har lavt skåret design for at give brugeren fornøjelse og luksus. Spandex -materialet er også blandet med det for den ekstra strækbare funktion.

7. Bio Enzyme Washed Designer Socks:

Bio Enzyme vaskede designersokker

Du har mulighed for selv teenage -drengene at få komforten og det unikke design fra disse designer -sokker til drenge. For det bløde greb på soketoppen kommer den med den sømløse tåpasform. Det er Bio Enzyme vasket for den naturlige blødhed.

8. Ankel længde Soft Grip Designer strømper:

Ankel længde Soft Grip designer sokker

Opdag designermærkerne til mænd med lavt grebdesign med blødt greb. Det er håndsyet loop to loop for at give dig den komfort, du fortjener. Den er strikket med ren kæmmet bomuld.

9. Dual Layer Fiber Designer Socks:

Designersokker i dobbelt lag

Få dine fødder til at føle sig lykkelige med denne designer sokker til mænd med dobbeltlagsfiber præget. Formålet er at holde sved væk fra fødderne og bevare det sundt. Premium bomuld bruges til den ekstra blødhed.

Ved at have en værdifuld diskussion i designseriens strømper til både mænd og kvinder, kan du her komme til løsningen for at vælge en blandt dem. Du har masser af sorter at vælge imellem de forskellige typer stoffer og også fra forskellige typer af de udskårne designs. Lige fra det afisolerede mønster til den almindelige krop kan du gøre brug af dem i den relevante lejlighed.