15 bedste designer solbriller til mænd og kvinder

Solbriller er et vigtigt tilbehør. Designer solbriller er en klasse fra hinanden. De er en modeerklæring. Hvert stykke er lavet med stil. Trendy, stilfuld og god kvalitet solbriller er valget af kvinders og mænds. En solbrille er ikke kun flot, men hjælper også med at beskytte dine øjne. I sommersæsonen, hvis en udflugt er planlagt som strand, er kvinders og mænds første krav solbriller. Det hjælper også med at tiltrække opmærksomheden fra din kære eller venner også.

15 bedste designer solbriller til mænd og kvinder

I henhold til dine krav kan du vælge designer solbriller på markedet, når du planlagde at shoppe. Prøv også med online shopping. Flere sorter finder du i dit budget. Vælg dem, der passer til dit valgte outfit. Vælg en af ​​disse solbriller for at give dig kanten. Gå aldrig på kompromis med dit udseende. Uanset om du er professionel eller udadvendt, vil solbriller helt sikkert give dig et unikt og anderledes look, som du ikke fandt i dig selv før.

Designer solbriller til mænd og kvinder:

Her er de nyeste designs og stilarter af solbriller fra designere i indien.

1. Designer solbriller til mænd:

Designer solbriller til mænd

Disse designer solbriller til mænd er ret stilfulde. Rammearbejdet er indviklet. Metaldetaljerne på fælgene og siderammerne er meget klassiske. Selve rammen er sort i farve sammen med nogle guldpletter.

2. Mænds runde solbriller efter designer:

Mænds runde solbriller efter designer

De runde solbriller er meget efterspurgte overalt. Disse herres designer solbriller kommer med polariseret linse. De indviklede gulddetaljer på siderammerne tilføjer et formelt look.

3. Gold Frame Designer solbriller:

Gold Frame Designer solbriller

Denne overdimensionerede designer solbrille til mænd er klassisk, da den har en flad top. 18K guldrammen er noget, der vil fange øjet. Dette gør solbrillen i det dyre område. Det er stadig noget, der vil glæde enhver fashionabel mand. Hvis du har et godt budget og er klar til at betale for dyre, skal du gå med denne solbrille. Det hjælper dig med at blive unik mellem dine venner.

4. Designer brille i solbriller:

Designer solbriller i Goggle Style

For hver mand, der elsker sine beskyttelsesbriller og det udseende, det giver, er dette den bedste slags solbrille, der findes. Vælg denne stil for et designer look, der er cool og elegant. Metaldetaljerne i denne solbrille giver den en fantastisk fornemmelse.

5. Metal Frame Designer solbriller:

Metal Frame Designer solbriller

Denne trendy designer solbrille med sin metalstel giver et meget stilrent look. Det kan kombineres med afslappet såvel som formelt look. Farverne til linsen og rammens ender kan suppleres med dine outfits.

6. Spejl Polaroid solbriller:

Spejl Polaroid solbriller

Vælg noget, der holder dig sikker, mens du kører eller dyrker sportsaktiviteter. Disse spejl Polaroid designer solbriller er bedst egnet til udendørs aktivitet. Bredbilledobjektivet giver rigelig dækning af øjenområdet og holder dermed støv og blænding væk.

7. Women’s Pearl Designer solbriller:

Women's Pearl Designer solbriller

Til festgale kvinder er der en række designer solbriller, der får en garderobe til at se elegant ud. Denne perlebesat stel med linse er det perfekte tilbehør til modefremkvinden. Detaljerne på rammen gør det til et øjeblikkeligt hit hos damerne.

8. Polariserede designer solbriller:

Polariserede designer solbriller

Blandt de eksklusive designer solbriller til kvinder kommer dette smukke stykke. Mærkedetaljerne på siderammerne er meget tydelige og gør det iøjnefaldende. En simpel beklædningsgenstand kan forstærkes ved blot at tilføje dette klassiske tilbehør.

9. Mørk pink designer solbrille:

Mørk pink designer solbrille

Kvinders designer solbriller vil være ufuldstændige uden at inkludere farven pink. Denne designer solbrille med sin subtile antydning af pink er en varm favorit blandt de modebevidste kvinder. De rigelige detaljer på siderammerne øger kun dets eksklusivitet.

10. Barokke designer solbriller:

Barokke designer solbriller

Denne limited edition kvinders solbrille er en klasse fra hinanden. Solbrillerne i barokstil er designerfremstillede og ret dyre. De buede rammekanter er noget, der betragtes som meget svært. Så dette gør dette limited edition stykke til et must have.

11. Retro briller solbriller:

Retro solbriller

Damernes designer solbriller, der har en retro -fornemmelse, er i høj grad et up -market high fashion statement. Denne type solbriller med sit overdimensionerede halvstel kommer sammen med en metalkæde. Solbrillen med mærkevarer har indviklede detaljer i metal på toppen af ​​rammelinsen.

12. Cat Frame Designer solbriller:

Cat Frame Designer solbriller

Dette udsøgte stykke tilbehør er til at dø for. Den forenklede tilgang til at lave denne solbrille er det, der gør den så speciel. Kattestativdesignersunglasset med sine åbne sider ender med et fashion statement. Linsens farve tilføjer drama til hele stykket.

13. Designer Touch Dior Designer solbriller:

Dior Designer solbriller

Diors kollektion af designer solbriller, der betragtes som en af ​​de bedste designere, giver dig en komplet oomph -faktor. De fashionable detaljer i rammearbejdet er det bedste, der findes. Du kan se berøring af Dior i hvert af hans værker.

14. Fendi -mærket solbrille:

Fendi -mærket solbrille

Fendi -mærket er et stort navn i designer -solbrilleindustrien. De laver de bedste og mest stilfulde solbriller til både mænd og kvinder. Solbrillerne har en meget eklektisk følelse, og retro -looket understreges også.

15. Gucci Designer solbriller:

Gucci designer solbriller

En anden vigtig designer til solbriller er mærket Gucci. De er kendt for deres subtile og rene linjer og et strejf af sofistikering. Solbrillerne vil have minimale detaljer med kun et strejf af oomph.

Afhængigt af alles valg, solbriller med mærkevarer, finder du overalt. Tøv ikke med, mens du planlagde noget med dine venner til en tur i sommer, og selvfølgelig kan du i dit budget også købe enhver designer solbrille til din cykeltur. Damer, hvis du vil stråle i dit ansigt, så gå med denne samling af designer solbriller. Vælg fra denne brede kollektion for at give dig en fordel. Mærkede solbriller vil supplere ethvert outfit, du bærer, og vær sikker på, at du også får en kølig følelse og beskyttelse for dine øjne.