8 bedste solcremer til garvning

De travle dage har holdt os pakket med skemaer, der skal køres til tiden, med planer, der er i overensstemmelse med og bare har holdt os tilregnelige belastet af alt arbejdet. Det er rigtigt, at med dagene der går får vi mindre tid til rent faktisk at passe på os selv. Som et resultat viser mange af de ufuldkommenheder sig på vores hud. Det startede med at håret sløvede og mistede sin glans og gik derefter videre til hudens sager.

Et af de primære problemer, alle står over for, er overdreven garvning af de hårde solstråleeksponeringer, der bliver ved med at dukke op på din hud i form af pletter og pletter. Derfor har vi i denne artikel opført en komplet liste over alle de tilgængelige solcremer til at vende din solbrunhed tilbage og samtidig forhindre, at der sker mere.

Mest populære solcremer til garvning:

1. Revlon Touch And Glow Advanced Sun Care Daily Moisturizing Lotion:

Solcremer til garvning

Revlons berøring og glød er en solcreme til daglig brug formuleret som en blanding af vitale vitaminer, nemlig vitamin C, B og E. tilstedeværelsen af ​​aloe vera gør dette velegnet til alle hudtyper uden at forårsage irritation, mens SPF30 ville beskytte din hud mod yderligere garvning eller solskader. De primære brunfornyelsesingredienser ville være aloe og E -vitamin, der arbejder sammen for at forny de beskadigede celler tilbage til sin oprindelige nuance.

2. Hawaiian Tropic Silk Hydration Protective Sun Lotion:

Solcremer til garvning 2

Den silkebeskyttende hydrering ville forekomme i denne solplejelotion ville straks danne et lag over din sarte hud, der beskytter den mod de hårde UV -stråler. Med en SPF30 og tilstedeværelse af antioxidant, kan din hud nu bringe brunfarverne tilbage til det normale. Hvad mere tiltrækkende er tilstedeværelsen af ​​naturlige silkeproteiner blandet med glycerin, der giver 24/7 hydrering.

3. Aroma Sun Expert Protective Hydrating Milk Medium Protection:

Solcremer til garvning 3

Højdepunktet i dette produkt er tilstedeværelsen af ​​et DNA -beskyttelseskompleks sammensat af æteriske olier såsom rose og jasmin og blandet med vanilje, der genopfylder dine mørke pletter og pletter og forhindrer dem i at tørre for meget, mens essensen af ​​æteriske olier, citronekstrakt og SPF15 vil holde din hud godt beskyttet mod solstråling.

4. Olay Total Effects 7 In 1 Feather Weight Sunscreen Moisturizer:

Solcremer til garvning 4

Olays 7 i 1 fjervægtsfugtighedscreme er let og konditionerende og leveres med solasheer -teknologi, der beskytter din hud mod de skadelige UV -stråler, da din hud er hydreret fra mobilniveauet for at give en glat fugtet tekstur til din daglige udsatte hud. Med SPF15 bredt spektrum giver det 7 vigtige skønhedsfordele.

5. Himalaya beskyttende solcreme:

Solcremer til garvning 5

Himalaya -produkter er for altid kendt for deres naturlige ingredienser til skønhedsforstyrrelser. I denne beskyttende solcreme lotion får du en blanding af galangal- og ingefærlilieekstrakter, der virker kraftigt på beskadiget ru hud, der genopliver og fornyer den til sin tidligere herlighed. Med SPF15 ville den beskytte mod hudens ældning, garvning og endda sløvhed.

6. Cerave bredspektret solcreme:

Solcremer til garvning 6

Denne bredspektrede solcreme er vandtæt og let og leveres med SPF50, som hjælper dig med at reparere og forstærke din beskadigede hud, samtidig med at den holder den fugtig, men ikke fedtet. Zinkoxidteknologi og Ceramides blander sig for at give dig et smukt beskyttende lag.

7. L’Oreal Paris Advanced Suncare Lotion:

Solcremer til garvning 7

L’Oreales BB -creme leveres med avancerede solbeskyttelsesformler, der tilfører kraftfulde antioxidanter og hvide druekerneekstrakter til at skabe denne kraftfulde solplejerutine for dig. Da den ikke er fedtet, vil den ikke veje dit ansigt ned, men fugte din hud grundigt for at holde den hydreret og forfrisket.

8. Neutrogena Cooldry Sport solcreme lotion bredt spektrum:

Solcremer til garvning 7

Den intense Cool Dry sport solcreme leveres også med en kraftfuld SPF på 30 og en på 70. Dette er specielt formuleret til dem, der tilbringer meget tid ude på banen og dyrker sport og tilbringer det meste af deres dage ude i solens blænding.