9 Moderne og stilfulde Eames -stole med billeder

Der findes en række forskellige stole på markedet til forskellige formål. Selvom hovedformålet er at sidde, sætter en bred vifte af komfort på et andet niveau. På grund af dette store udvalg, bliver det lettere for køberen at vælge imellem. For at producere et produkt, der kunne fremstilles i stor skala og økonomisk på lommen, opstod Eames stol.

Bedste og stilfulde Eames -stole:

Eames -stolen har hovedsageligt nakkestøtte, ryglæn og sæde. Følgende er nogle af de mest almindelige Eames -stole.

1. Komfortable Eames -stole:

Komfortable Eames stole

I Eames lænestol er den ekstra kvalitet, du får, armlænet, der hjælper dig med at fordele den samlede kropsvægt ensartet. Det hjælper dig med at slappe helt af. Eames lænestol kan bruges i lounger eller på kontorer som en sidestol og kan ofte kombineres med en kontrastfarve eller matchende farve på osmannisk for de bedste resultater.

2. Formelle Eames -stole:

Formelle Eames -stole

Eames kontorstole har normalt hjul nedenfor for at hjælpe køberen med at flytte og justere efter deres behov. I kontoret Eames -stolen kan sædet justeres rimeligt efter behov. Læder og pude i denne type stole er normalt indbygget og sparer tid ved at købe dem separat.

3. Designer Eames Stole:

Designer Eames Stole

En gyngestol fra Eames er et perfekt eksempel på det seneste design. Det er normalt lavet af plast og er derfor et langvarigt og uigennemtrængeligt produkt. Det kan dog ikke give så komfort som andre typer Eames -stole, men tilføjelse af puder, der passer perfekt, kan løse dette problem.

4. Klassiske Eames -stole:

Klassiske Eames stole

Eames spisestolen står som et klassisk eksempel fra gamle dage. Dens base er lavet af træ, men sædet er lavet af plastik. Det er mest velegnet til spiseborde og kan endda bruges til ekstra siddepladser. Det er vedholdende og hårdt, da plastik er det vigtigste produkt, der er involveret i fremstillingen.

5. Smukke Eames Stole:

Smukke Eames Stole

Når styling er et problem, kommer Eames -stilstolen til undsætning. Materialet, hvorfra det er fremstillet, varierer normalt og afhænger af produktets efterspørgsel. Det kan være lavet af plast eller træ baseret på den bestilte ordre. Eames stylingstole placeres normalt i spiseborde, fordi de passer perfekt sammen.

6. Klasserum Eames Stole:

Klasserum Eames Stole

Eames plaststole er perfekte til klasseværelset, spisning, konferencesal eller endda under alle omstændigheder, hvor styrken er mere. Disse stole er lette i vægt, lette at have med. De fås i mange farver. Det giver et friskt udtryk til rummet.

7. Komfortable Long Eames -stole:

Komfortable lange Eames stole

En Eames loungestole giver et varmt og modtageligt udtryk til de gæster, der besøger dit sted. De er lavet af støbt krydsfiner og læder. De giver ikke kun komfort, men tilføjer også et stilfuldt look til stedet.

8. Corner Eames Stole:

Hjørne Eames Stole

Eames sidestolen er meget let og kan transporteres hvor som helst hvor som helst. Det bedste ved denne stol, at den kan monteres hvor som helst, hvor der er et problem. Det giver et ekstra sæderum til de ekstra mennesker.

9. Fodstøtte Eames Stole:

Fodstøtte Eames Stole

Det er hovedsageligt lavet af læder, hvilket giver det en holdbar og langvarig kvalitet og sikkerhed. Eames -stolen har normalt lave sæder, hvilket gør det lettere for mindre mennesker at justere let. Stol Eames kan parres med en osmannisk for bedre trøstende resultater.

Eames -stolen leveres normalt med nakkestøtte, ryglæn og et sæde. De kan placeres på kontorer, i spiseområder, i lounger, klasseværelser, restauranter og andre offentlige steder.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.