14 Effektive bodybuilding -fødevarer, du skal spise

Bodybuilding er en af ​​de sværeste opgaver. For at opretholde bodybuilding skal du følge en streng diæt sammen med at tage stærke fødevarer med højt kalorieindhold. Mad er den ultimative løsning for let at få bodybuilding sammen med hårde øvelser. Der er så mange bedste fødevarer til at få bodybuilding.

Bedste bodybuilding fødevarer

Bedste bodybuilding -fødevarer i Indien:

Denne artikel giver dig listen over de bedste fødevarer til bodybuilding, som er meget sunde og stærke fødevarer og let tilgængelige i Indien.

1. Sorte bønner:

bodybuilding fødevarer

Sorte bønner er de bedste fødevarer til bodybuilding. Disse er rige på vitamin B, K, C, A og har et lavt indhold af mættet fedt. En lang side med sit overdrevne protein- og fiberindhold, denne bønne har 15 gram protein og fiber pr. Kop. Så disse bønner giver en absolut kaloriefattig kulhydrat absolut til bodybuilding.

2. Linser:

Bedste Body Building Foods - Linser

De er fyldt med fiber, protein og blidt fordøjelige kulhydrater. En kop kogte linser indeholder 230 kalorier, 18 gram protein og 16 gram fiber. Linser er af tre sorter – brun, grøn og rød. Hver af dem har en lidt anden smag; men røde linser koger op på cirka 15 minutter, mens andre tager 30 eller 45 minutter. Kulhydrat leveret af linser er langsomt forbrugende. Disse kan hjælpe med at opretholde tabte næringsstoffer under power -træningssessioner. Linser er de mest kraftfulde bodybuilding fødevarer, der gør dig mere stærk.

3. Brune ris:

Bedste fødevarer til kropsbygning - brune ris

Brune ris er en kerne i mange bodybuilder -kostvaner. Den indeholder komplekse kulhydrater, som giver en langvarig frigivelse af energi til atleter. Brun ris kan spises til ethvert måltid, hvilket gør den til en god kilde til at bygge din fysik. Dette er en fremragende bodybuilding mad, der er god i smagen sammen med sund kondition.

4. Broccoli:

Bedste Body Building Foods - Broccoli

Broccoli indeholder mange antioxidanter og forbindelser, der kan hjælpe med at udvikle dit helbred på forskellige måder, ikke begrænset til at bekæmpe kræft. Den indeholder Indole-3-carbinol og D-glucarinsyre, der hjælper med at fjerne overdreven østrogen og toksiner fra din krop. Grupperingen af ​​disse to forbindelser i broccoli virker til at rydde overskydende og kemisk lignende østrogener og påvirker også østrogens evne til at arbejde på målvæv. Dette giver dig mulighed for at reducere de negative virkninger af østrogen på dine muskelopbyggende mål.

5. Hindbær:

Hindbær

Hindbær udfører mange roller i opbygningen af ​​muskler. De forbedrer fordøjelsessundheden, så kroppen forbedres til at trække alle næringsstofferne fra den mad, du spiser. Det indeholder også den bedste fiber af alle bær, der kan opbevare op til 8 gram pr. Kop. Det er vigtigt at opretholde en fiberrig kost som en del af din kostplan, fordi den virker på dine tarme og bekræfter, at de er tonet og i den bedste form. Hindens intense, røde farve er symbolsk for den store mængde anthocyanin -antioxidanter. Forskning viser, at antioxidanter, ligesom anthocyaniner, hjælper med at øge hjernens følsomhed over for leptin, et hormon, der regulerer din metaboliske hastighed og insulinfølsomhed.

6. Kylling:

Bedste Body Building Foods - kylling

Kylling er også hinandens mest fremtrædende bodybuilding -mad med sunde proteiner og kalorier på højt niveau. Kylling har masser af aminosyrer, og du kan lave den på flere forskellige måder og derfor ikke blive kedelig. En 4 oz tallerken kylling giver 27 gram protein. Kyllingebrystet har en lav mængde fedt, mens det mørke kød har et højere fedtindhold. Det er perfekt til muskelopbygningskrav.

7. Jordnøddesmør:

Bedste Body Building Foods - Jordnøddesmør

Jordnøddesmør også en stærk bodybuilding mad, der indeholder vitaminer og proteiner på et højt niveau. Jordnøddesmør er kalorieintensivt og fyldt med gavnlige fedtstoffer og har også protein. Det er en vigtig fødevare til udvikling af masse og muskler. Skær cheeseburgeren fra din kostplan og tilføj en jordnøddesmørsmørbrød. Det hjælper dig med at tage den vægt på, der er nødvendig for at blive stærkere.

8. Mandel:

Bedste Body Building Foods - mandel

De indeholder protein og fiber. Et til et glas fuld af mandler indeholder 160 kalorier og 6 gram protein. Mandler er også høje i en rent forekommende type E-vitamin, som er alfa-tocopherol; det er en effektiv fri-radikal scavenger end de syntetiske. De har også høje niveauer af B-vitamin, der er nødvendige for energimetabolisme, hvilket gør dem til den perfekte tilføjelse til enhver muskelvindende kost. Dette er en af ​​de bedste bodybuilding fødevarer, der er rige på mineraler og proteiner.

9. Oksekød:

Bedste Body Building Foods - Oksekød

Uden oksekød kan denne liste over bodybuilding -fødevarer ikke være komplet. Oksekød indeholder jern, zink og kreatin. Zink er kendt for at øge testosteron, jern er et af de rigeste metaller i vores krop og kreatin fordele ved produktionen af ​​adenosintrifosfat (energi). Så oksekød er en perfekt mad til opbygning af muskler, og du keder dig aldrig fra det.

10. Hele æg:

æg og bodybuilding

Det lyder måske mærkeligt, idet ægget er det mindste indhold af protein i denne liste over bodybuilding -fødevarer. I forhold til andre fødevarer indeholder æg dog mindst 6 til 8 gram protein og zink pr. Æg. Udover disse er de også kendt for at være rige på jern, vitaminer og calcium. Det burde ikke være for svært for dig at finde ud af, at det er alle de væsentlige komponenter, der er nødvendige for at holde dit system i gang og arbejde med din muskeltoning.

11. Havre:

havre god til bodybuilding

Den bedste mad til bodybuilding skal omfatte havre på listen. Havregryn er dybest set et meget sundt korn. Selvom det måske ikke er din personlige favorit på grund af den intetsigende smag, men har den perfekte blanding af næringsstoffer. Fra fiber til kulhydrater og proteiner til vitaminer og mineraler, havre har det hele. Måden det fungerer på, hjælper det kroppen med at fordøje havre langsomt, da næringsstofferne tager tid at blive optaget i blodet. Dette hjælper dig igen med at forblive fyldigere i længere tid, så du kan opretholde det rigtige sukkerniveau i din krop.

12. spinat:

Spinat

Der er ingen formodning om, at denne grøntsag skal være på listen over sunde fødevarer til bodybuilding. Popeye elskede jo ikke bare spinat for ingenting. Enhver ret tilberedt med spinat kan være lige så velsmagende og rig på næringsstoffer. Fra jern til calcium, det har alle de bedste fødeværdier at skænke dig med. Udover disse er det også en afgørende kilde til fibre og vitaminer som A, C, E ud over vitamin B9 og K. Undersøgelser viser også tilstedeværelsen af ​​fytoecdysteroider i grøntsagen og hjælper med at øge muskelvækstens hastighed med mindst 20 procent. Det eneste problem med hele spise spinat til toning muskler er, at du skal blive ved med at spise mindst 2 kilo spinat hver dag, hvis du vil høste fordelene.

13. Sød kartoffel:

Sød kartoffel

Selvom kulhydrater er vigtige som næringsstof for din krop, har den en større rolle at spille i muskelopbygning. Det toner ikke kun din krop, men gør også din mad velsmagende. Det eneste problem her er at kartofler og ris giver dig flere kalorier, end du taber i løbet af din træning. En sund bytte kan foretages for det samme, og den mere bekvemme mulighed er søde kartofler. De er fulde af vitaminer og hjælper dig også med at holde dig mæt længe og opretholde dit sukkerniveau i blodet. Kartoffel er den fineste proteinføde til bodybuilding.

14. Chokolademælk:

Så svært som det kan se ud til at indrømme, at chokolade har fundet vej på listen, er det faktisk ret sandt. Mælk uden chokolade er naturligvis sundt, men mælk og chokolade tilsat hjælper med at opbygge flere muskler i stedet. En nylig undersøgelse har bevist det faktum, at mælk i sig selv får dig til at føle dig oppustet, på trods af at du får den rigtige dosis calcium. Chokolade tilføjede til det igen effektivt gjorde drikken mere smagfuld som en snacktid væske, og forsinkede også den udmattelse, du følte af at træne. Udover det får det dig til at føle dig fyldigere og begrænser dermed kalorieindtaget. Det giver igen mere plads til at indtage den rigtige mad til aftensmad. Du skal bare sørge for, at du tager mørk chokolade for dagen og ikke de sukkerholdige mælk.

Så det var en liste over de 15 bedste bodybuilding -fødevarer. Du kan enten bruge retterne udelukkende som kilde eller kombinere to eller flere på listen for at gøre opskriften på dine måltider mere næringsrig pakket og spændende. Uanset hvad, så længe du kan holde din kost godt vedligeholdt, er du god til at gå.