9 sunde lavt kalorieindhold morgenmad opskrifter i Indien

Det er blevet sagt igen og igen, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Utallige sundhedseksperter har understreget vigtigheden af ​​morgenmad. Når vi husker dette, står vi ofte over for et dilemma om, hvad der består af en sund morgenmad, der også er lav i kalorier. De fleste mennesker, der er desperate efter at tabe sig, har en tendens til at springe morgenmaden helt over bare for at undgå de kalorier, der følger med et gennemsnitligt morgenmåltid. Heldigvis er det bestemt muligt at få en sund morgenmad uden at gå på kompromis med vægtvisning. Læs videre for at vide om sunde morgenmad med lavt kalorieindhold, som du kan tilberede derhjemme.

Bedste lav-kalorieindhold morgenmad opskrifter:

Her indrømmede vi top 9 lavt kalorieindhold til morgenmad med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Kombination af kiwifrugter, græsk yoghurt og blåbær til morgenmad:

Sund morgenmad med lavt kalorieindhold 1

Det er på ingen måde nødvendigt, at dit morgenmåltid skal være en kaloririgtig affære bestående af blandt andet smørret brød, æg og kaffe. Du kan give den gennemsnitlige morgenmad en glip af en frugtagtig kombination af 3 spiseskefulde fedtfattig græsk yoghurt bestående af 24 kalorier, 50 gram Blåbær værd 29 kalorier og en hakket kiwifrugt med så lidt som 42 kalorier. Blend dem sammen i en foodprocessor for at lave en smoothie, der både er mættende og mindre end 100 kalorier.

2. Et stort kogt æg:

lavt kalorieindhold morgenmad

Hvis du ikke har tid til en detaljeret morgenmad, før du skynder dig på arbejde, bør et stort kogt æg bestående af 100 kalorier holde dig i gang til dit middagsmåltid eller en let snack senere på dagen. 1 stort kogt æg har lige mængden af ​​proteiner til at holde dit energiniveau op til dit næste måltid.

3. Hele måltid brød og honning:

Sund morgenmad med lavt kalorieindhold 3

For os med en sød tand er det naturligt at have lyst til det sukkerrus om morgenen. Dette behov kan let opfyldes uden at hobe kalorier op. Et stykke fuldkornsbrød bestående af omkring 55 kalorier med to spiseskefulde honning til en værdi af 40 kalorier burde være godt nok til at mætte din søde tand. Honningens antioxidantegenskaber har også tilføjet sundhedsmæssige fordele bortset fra vægttab.

4. røræg og svampe:

Sund morgenmad med lavt kalorieindhold 4

Et mellemstort æg bestående af omkring 78 kalorier kan røres sammen med 100 gram friske svampe til en værdi af 13 kalorier for at skabe et måltid, der ikke kun er lækkert, men også sundt. Tilføj gerne urter som persille eller Basel for smag.

5. Sultana -rosiner, græsk yoghurt og knuste mandler:

Sund morgenmad med lavt kalorieindhold 5

Dette lækre måltid bestående af en blanding af knuste mandler, sultanas og græsk yoghurt er ikke kun dejligt for smagsløgene, men også lavt på kalorierne. For at opretholde et kalorietal, der er 95 kalorier. Blend blot 3 spiseskefulde fedtfri græsk yoghurt, en spiseskefuld Sultana rosiner og 4 hele mandler.

6. Vandmelon:

Sund morgenmad med lavt kalorieindhold 6

Ikke at have tid til at tilberede morgenmad, inden du tager på arbejde, betyder ikke, at du helt skal springe dette måltid over. Bare tag en stor portion vandmelon på omkring 300 gram, og nyd en sund frugtig morgenmad med mindre end 100 kalorier. Vandmelon er også kendt for sine fugtgivende egenskaber.

7. Mosede bananer og honning:

Sund morgenmad med lavt kalorieindhold 7

Blød blot en lille banan bestående af omkring 90 kalorier og varm i mikrobølgeovnen. Dryp de mosede bananer med en halv spiseskefuld honning til en værdi af ti kalorier og nyd en lækker morgenmad bestående af i alt hundrede kalorier.

8. Spinatomelet:

Spinat-Æg-Hvid-Omelet-4

Lav en simpel æggekage med et mellemstort æg og 60 gram frisk grøn spinat. Ægget vil normalt indeholde omkring 78 kalorier, mens din spinat skal arbejde op til omkring 16 kalorier. Nu har du dig selv en sund morgenmad med mindre end 95 kalorier.

9. Grød Med Honning Dryp:

Sund morgenmad med lavt kalorieindhold 9

Kog 25 gram grødhavre i vand for at skabe en tyk grød. Tilsæt kanelstænger efter smag. Dryp din grød en halv teskefuld honning for at lave dig selv en lækker morgenmad med mindre end 100 kalorier.

Lavt kalorieindhold Morgenmad Opskrifter