Top 20 hudvenlige fødevarer-Fordele ved at spise godt for huden !!

Fødevarer til sund hudKender vi ikke alle den meget velkendte smerte, mens vi kigger ind i et spejl og får øje på en rød bums eller rynker i ansigtet, der stirrer tilbage på dig?! Bare rolig, for vi kender den perfekte løsning til alle dine hudproblemer. De siger, at vejen til hjertet er via maven, men vi siger, at vejen til huden også krydser maven !!

Sund kost er en one-stop løsning, der ikke kun fører til et sundt sind og krop, men også huden. Her i denne artikel vil vi se på de 20 bedste fødevarer, der kan hjælpe med at forebygge og behandle forskellige hudproblemer som acne og skavanker.

Top 20 fødevarer til sund hud:

At inkorporere disse 20 fødevarer i din kost vil give din hud en sund glød ved regelmæssig brug. Ved, hvilke fødevarer der får dig til at se 10 år yngre ud på nedenstående liste.

1. Laks:

Laks til hud

Laks er en fed fisk, rig på omega 3 -fedtsyrer, yderst gavnlig for hudens sundhed. De reducerer betændelse, hvilket forårsager hudirritation og rødme. Det har også en beskyttende effekt mod solens skadelige UV -stråler. Nogle undersøgelser viser, at det er nyttigt til bekæmpelse af autoimmune hudsygdomme som lupus og psoriasis. Fedtsyreindholdet i laks holder huden blød, smidig og fugtet. Den er rig på E -vitamin, som også er afgørende for hudens sundhed. Den indeholder zink, som er nødvendig for at opretholde din huds trækstyrke og fremme sårheling. (1)

2. Soja:

Sojabønne til huden

Det er en af ​​de fødevarer, der skal spises til glødende hud. Det indeholder planteforbindelser kendt som isoflavoner, som forstyrrer funktionen af ​​østrogenhormon i kroppen, dvs. enten blokerer eller stimulerer dets funktion. Isoflavoner har ved at spise regelmæssigt vist sig at forbedre hudens elasticitet og forhindre for tidlig ældning som fine linjer og rynker. Det holder huden fugtet, blød og smidig. Det beskytter også huden mod UV -stråling og reducerer indirekte risikoen for visse hudkræftformer i kroppen. (2)

3. Gulerodssaft til glødende hud:

Gulerodssaft til huden

Denne sprøde appelsingrøntsag indeholder høje niveauer af betacaroten, hvilket ikke er andet end provitamin A. Dette vitamin A har vist sig at reducere hudens olieproduktion og fjerner dermed porerne og forhindrer dannelse af acne. Det har vist sig at være gavnligt for psoriasis. Det forhindrer også hudens tørhed og holder det hydreret og bevarer hudens elasticitet. (3)

4. Grøn te:

Fordele ved grøn te til hud, hår og amp; Sundhed

Grøn te er rig på antioxidanter kaldet catechiner, som hjælper med at beskytte kroppen og ansigtet mod solskader og irreversible tegn på ældning. Undersøgelser har vist, at drikke 2 kopper grøn te hver dag kunne reducere irritation og rødme forårsaget af soleksponering med næsten 25%. Det forbedrer blodcirkulationen, hvilket gør det sundere. Det blødgør hudens tekstur, forbedrer fugtighedsniveauet og opretholder hudens elasticitet, hvilket fører til et mere ungdommeligt udseende af ansigtet. (4)

5. Avocado:

Avocado til hudenAvocado er rig på sunde fedtstoffer, som hjælper hudens lipidbarriere med at bevare fugt og holde den hydreret og blød. Det siges også at indeholde fotobeskyttende forbindelser, der beskytter huden mod UV -stråleskader. Avocado er rig på E -vitamin, der virker som en antioxidant og forhindrer skader på frie radikaler på huden. Den indeholder også C -vitamin, som øger kollagenproduktionen, holder huden fast og sund og lyser hudfarven. (5)

6. Olivenolie:

Sådan bruges olivenolie til glødende hudOlivenolie indeholder flere essentielle næringsstoffer som vitamin A, D, Eand K, som alle er uundværlige for hudens strukturelle integritet. Det hjælper med at bremse hudens aldringsproces og reducerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker. Det er kendt at hydrere huden dybt og fungerer som en fremragende naturlig fugtighedscreme. Olivenolie har antibakterielle virkninger og kan bruges til behandling af bakterielle infektioner i huden. Det har antioxidanter, som forhindrer oxidativ skade på huden. Det er også kendt at reducere de skadelige virkninger af UV -stråler på huden og derved reducere forekomsten af ​​hudkræft. (6)

7. Søde kartofler:

Søde kartofler til glødende hudBetacaroten er provitamin A, dvs. det kan omdannes til A -vitamin i vores krop. Carotenoider som betacaroten virker som naturlige solcremer til kroppen. Hvis du indtager meget betacaroten, kan kroppen have en orange farve på huden, hvilket giver en sund glød til huden. (7)

8. Mandler:

Mandler til huden

Mandler er en rig kilde til E -vitamin, som er en kraftig antioxidant og gør underværker for huden. Det forhindrer tegn på ældning, dannelse af fine linjer og rynker. Mandler øger kollagenproduktionen og lysner hudfarven. Det er vist i visse undersøgelser, at indtagelse af E -vitamin oralt også forbedrer dets niveauer på hudoverfladen og holder huden blød og fugtet. Mandler kan også styrke din krops forsvar mod hudkræft. (8)

9. Granatæbler:

Granatæble til hud

Granatæbler indeholder antioxidantstoffer kaldet polyfenoler, der fungerer som frie radikaler og beskytter huden mod oxidativt stress og solskader. Det øger blodcirkulationen til huden, hvilket giver den en sund glød. Den indeholder fibre og flere vigtige vitaminer og mineraler, der giver næring til huden og holder den sund og glødende. (9)

10. Broccoli:

Spise broccoli under graviditeten

Den indeholder flere vigtige vitaminer og mineraler, der er nødvendige for hudens sundhed. Nogle af dem er zink, C -vitamin og A -vitamin, som alle er afgørende for en sund hud. Den indeholder lutein, et carotenoid, der beskytter huden mod oxidativ skade, hvilket får huden til at miste sin glans og udvikle tegn på ældning. Den indeholder visse forbindelser kendt som sulforaphane, som giver beskyttelse mod fotoskader fra solen. Broccoli reducerer skader på frie radikaler i kroppen og kan også have specifikke kræftbekæmpende virkninger i kroppen. Det hjælper også med at opretholde kollagenniveauerne i huden og opretholder hudens elasticitet. (10)

11. Æg:

Æg til huden

Æg er rige på proteiner og fedtsyrer, som fungerer som byggesten til produktion af kollagen i kroppen. Aminosyrerne i ægget hjælper med regenerering af nye hudceller og forbedrer elasticiteten. Det strammer hudens porer, mens det fugter huden og holder det blødt og smidigt. (11)

12. Kiwifrugt:

Kiwifrugt til huden

Kiwifrugt er en superfood, der indeholder flere essentielle næringsstoffer som vitamin K, E og C sammen med folsyre, kalium og fibre. Den er rig på antioxidanter, der neutraliserer skader på frie radikaler på huden. Det forynger kedelig og beskadiget hud med sit høje C- og E -vitaminindhold. Kiwi forhindrer for tidlig ældning af huden og øger kollagenproduktionen, og gør huden fastere og ser yngre ud. (12)

13. Appelsin:

orange til hudAppelsiner kan gøre underværker for huden på grund af dets høje indhold af C -vitamin, som er en kraftig antioxidant og beskytter huden mod oxidativ skade på grund af frie radikaler. Den indeholder citronsyre, som hjælper med hudafskalning, renser porerne, virker som en astringerende og reducerer olieproduktionen i huden. Orange hjælper med at lette huden og holder acne i skak. Det hjælper også med at fjerne hudorme og opretholder hudens naturlige pH. (13)

14. Mørk chokolade:

Mørk chokolade til huden

Chokolade er lavet af forskellige grader af kakaopulver, som er rig på antioxidanter. Chokolade fugter huden, holder den fugtig og forhindrer tørhed og afskalning af huden, som det er bevist ved individuelle undersøgelser. Antioxidanterne forhindrer tegn på ældning som fine linjer og rynker og forhindrer også solskoldning. Ved regelmæssig brug forbedrer det blodgennemstrømning, tekstur, hydrering af huden og giver en glød til ansigtet. Bare sørg for at vælge mørk chokolade i premium kvalitet med kakaoniveauer over 70% med nul sukker for maksimale fordele for huden. (14)

15. Valnødder:

valnødder til hudenValnødder er de bedste fødevarer til hudglød. Det er en god kilde til essentielle fedtsyrer, som ikke kan syntetiseres af menneskekroppen. Valnødder har højere koncentrationer af omega 3 -fedtsyrer og omega 6 -fedtsyrer sammenlignet med andre nødder og tørre frugter. Disse fedtsyrer reducerer betændelse og sikrer, at huden forbliver sund og næret. Det indeholder også zink, som er afgørende for sårheling og strukturel integritet af huden. Det er også rig på selen, E -vitamin og proteiner, som alle bidrager til et godt hudhelse. (15)

16. Rødvin:

fordele ved rødvin

Rødvin er fremstillet af druer, hvis hud er kendt for at indeholde resveratrol, som har en lang række sundhedsmæssige fordele. Det bremser ældningen betydeligt, bekæmper tegn på skader på frie radikaler på huden og oxidativ stress på huden. Det forhindrer tegn på ældning som fine linjer og rynker i at blive vist på huden og bevarer dens elasticitet. Imidlertid anbefales det direkte forbrug af røde druer, da rødvin er en alkoholholdig drik. (16)

17. Yoghurt:

Yoghurt til huden

Yoghurt indeholder en forbindelse kaldet mælkesyre, som hjælper med at reducere rynker og mørke pletter i dit ansigt og hjælper med at lysere teint. Yoghurt indeholder zink, som er afgørende for hudens integritet og fremmer sårheling. Den indeholder også calcium og vitaminerne B2, B5 og B12, som alle sikrer tilstrækkelig hudregenereringskapacitet og sundhed. Det fugter og nærer huden dybt og hjælper med at give dig en fejlfri hud, der er fejlfri. (17)

18. Tomater:

Hjemmelavede tomat ansigtspakker til forskellige hudtyperTomater indeholder carotenoider, såsom lycopen, som alle har vist sig at beskytte huden mod solskader. Carotenoiderne kan også hjælpe med at forhindre for tidlige tegn på ældning som rynker og fine linjer. Det hjælper også med at gøre huden lysere og reducerer udseendet af mørke pletter og pletter. (18)

19. Vandmelon:

Fordele ved vandmelon til huden

Vandmelon indeholder omkring 93% vand og antioxidanten lycopen, og selvom det måske lyder underligt, reducerer det væskeansamling i kroppen og fungerer som et vanddrivende middel. Det reducerer hævede øjne og ødem i huden. Vandmelon er sukkerfattig og har således minimale virkninger på glycering af kollagen, hvilket fører til fine linjer og rynker. Det hjælper med at fugte huden og holder den strålende og glødende. (19)

20. Peberfrugter:

Rød paprika eller Capsicum til huden

Paprika er en glimrende kilde til betacaroten og phenolforbindelser, som søde kartofler. Det indeholder også C -vitamin, som øger kollagenproduktionen i kroppen. Det reducerer også for tidlig ældning som fine linjer og rynker og holder huden fast og sund. Så tøv ikke med at krydre tingene med disse gule, grønne og rødfarvede peberfrugter. (20)

Tips til overvejelse for at opretholde en sund hud:

 • Din hud er, hvad du spiser. Spis sunde, hudvenlige fødevarer for at holde huden sund og glødende.
 • Følg CTM -rutinen hver dag. Rens med en mild rens, ton din hud med en naturlig toner og fugt regelmæssigt.
 • Få ordentlig søvn. Det kaldes at få din 8 timers skønhedssøvn af en grund. Tilstrækkelig søvn sikrer en sund glødende hud, da huden får tid til at reparere og forynge under søvn.
 • Exfolier regelmæssigt. Brug en naturlig skrubbe og fjern det døde hudcellelag for at afsløre frisk, ungdommelig hud. Det forhindrer også acne ved at forhindre tilstopning af porer.
 • Træn regelmæssigt. Det gør også underværker for dit sind, din krop og din hud. Det øger blodcirkulationen til din hud og giver ilt og næringsstoffer til huden og giver en sund glød til ansigtet.
 • Minimer tung makeup, da det tilstopper porerne, fører til hudirritation og tørhed. Det fører også til udbrud og har ødelæggende virkninger på huden.
 • Begræns rygning og alkoholindtag, da de har negative virkninger på hudens sundhed.
 • Stress har også en negativ indvirkning på sindet og huden. Hold dit stressniveau i skak for sund hud.
 • Brug solcreme, når du går ud i solen for at begrænse UV -stråleskader på huden.
 • Drik masser af vand hver dag, hvilket hjælper med at holde din hud hydreret og fugtig.
 • Glem ikke at forkæle dig selv en gang imellem; det være sig en spadag, massage, ansigtsbehandling. Det hjælper med at reducere stressniveauet og holder huden sund og strålende.

Oversigt:

Strålende hud er ikke et mirakel natten over. Du skal spise sundt og følge visse sunde vaner for glødende hud. Ovenstående superfoods er alle fantastiske for huden og gør hudens mål til virkelighed, hvis de indtages regelmæssigt. Del din oplevelse med os efter at have prøvet disse fremragende fødevarer til glødende hud.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80