Top 9 sunde indiske madopskrifter

Indisk kultur er en af ​​de meget sjældne i hele verden, som ikke kun er forskellig i deres kulturer, men også i den mad, de spiser. Smagen, smagen og ingredienserne, der bruges i indiske køkkener, har en bred vifte af variationer og hver med deres eget sæt fordele. De forskellige kulturer som Punjabi, Gujarati, sydindisk og mere giver dig en række madvarer i hånden, der kan bruges til forskellige måltider. Det er dog meget vigtigt at vide, hvilke de bedste er, når det kommer til sunde indiske fødevarer. Tjek denne vejledning nedenfor for at få mere information om denne henseende og arbejde hen imod sunde spisevaner. Den har de 9 bedste indiske fødevarer, der giver fremragende sundhedsresultater.

sunde indiske fødevarer

Sunde madopskrifter i Indien:

1. Kærnemælk:

Kærnemælk sund indisk mad

En af de meget sunde og bedste sunde drikke i indiske fødevarer er kombinationen af ​​yoghurt blandet godt med vand, salt og spidskommen. Det er ikke kun lavt i kalorier, men også ret lavt i fedt. Korianderblade kan også hakkes og tilsættes. Det er en af ​​de bedste muligheder at overveje.

2. Sambar:

Sambar

Dette er en karry, der tilhører det sydindiske køkken og er meget nærende mad og sund på grund af de gode mængder grøntsager i det. Det giver kroppen en masse proteiner og vitaminer til kroppen og skal virkelig fortjene denne liste.

3. Rajma Curry:

Rajma Curry

Rajma er et af produkterne fra bønner -kategorien, der ikke kun har et højt proteinindhold, men også et godt fiberindhold for et godt helbred. At forberede det på lækre måder vil sikre, at der ikke er kompromis i smagen. Det smager godt med kogte ris.

4. Rotis:

Rotis

Rotis er en fast føde til sund indisk frokost og en, der giver kroppen et godt indhold af kulhydrater, som kroppen har brug for til høj energi. Rotis lavet af hvede er den, vi taler om her. Multigrain atta kan også bruges til det formål også at forsyne kroppen med fibre. Godheden ved denne indiske mad kan ikke nægtes.

5. Daliya:

Daliya

Daliya er en anden form for indisk mad, der har gode fordele for kroppen. Også kendt som bulgurhvede, er den ikke kun let, men yderst nærende og sund. Det giver kroppen fiber, der er vigtig for et sundt fordøjelsessystem.

6. Brune ris:

Brune ris

Kogte brune ris er en af ​​de gode muligheder i indiske sunde fødevarer. Det er ikke kun meget sundere end hvide ris, men også med mindre fedt. Det er en god idé at blive ved.

7. Paneer:

Paneer

Paneer, også kendt som hytteost i mange kulturer, er en af ​​de sundeste indiske fødevarer med højt proteinindhold, som du bør vide om. Det er meget rig på protein- og calciumindhold. Dette bør helt sikkert være en del af måltiderne fra tid til anden for at udtrække de bedste fordele for kroppen.

8. Bajra:

Bajra

Bajra, der er kendt som perlehirse for mange mennesker, er en af ​​de vigtigste fødevarer i Rajasthani -kulturen i Indien og er kendt for at være virkelig sund. Man kan enten tilberede rotis eller også grød fra denne madvare. Det er en af ​​de ideelle indiske fødevarer.

9. Idly:

Idly sund morgenmad indisk

En sydindisk ret er en af ​​de fødevarer, der skal nævnes i top 9 bedste indiske fødevarer, der er sunde for kroppen. Den unikke kombination dal og ris, når den fermenteres og dampes, giver dig tilberedningen inaktiv. Det har gode kulhydrater og protein til kroppen. Det er fedtfattigt og let at fordøje.