10 bedste multivitaminer til kvinder: hvad man skal tage, madkilder og mere!

Vitaminmangel er et ganske almindeligt scenario for kvinder i mange aldersgrupper. Fra calcium til mineraler og vitaminer går kvinder ofte glip af disse doser for et godt helbred. Det være sig på grund af kropssygdom og sygdomme, eller kostrestriktioner og særlige diæter, eller stress og travle livsplaner givet ens karrierepres, påvirker mangel på vitaminer kvinders generelle helbred ganske ofte. Derfor bør man kende multivitamins betydning for kvinder!

Flere undersøgelser og undersøgelser har vist, at vitaminer, næringsstoffer og mineraler er afgørende for kvinders generelle velbefindende (1). Så her er guiden til at forstå, hvilke vitaminer kvinder skal tage, hvordan man får dem fra de rigtige kilder og mere.

Hvorfor er vitaminer nødvendige, og hvad er de essentielle vitaminer og mineraler, kvinder har brug for ?:

Vitaminer og mineraler er ganske vigtige og afgørende for det generelle velbefindende. Der er i alt 13 essentielle vitaminer, som er afgørende for et godt helbred og energi i vores krop. Disse vitaminer og mineraler hjælper sammen med at reducere sandsynligheden for sygdom, holde os sunde, reducere infektioner, beskytte mod blodpropper og tab og øge immuniteten (2). I betragtning af at flere undersøgelser viste, at kvinder er mere tilbøjelige til vitaminmangel sammenlignet med mænd (3), derfor er de afgørende for et sundt liv. Her er listen over essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for kvinder:

 • God vision og hud – A -vitamin.
 • Generering af energi – vitamin B1 (også kendt som thiamin).
 • Beskytter kroppen mod radikaler – vitamin B2 (riboflavin).
 • Beskytter og hjælper mod hjertefare – Vitamin B3 (Niacin).
 • Øget immunitetskraft – B5 -vitamin (pantothensyre).
 • Producer myelin og beskyt celler – vitamin B6 (pyridoxin).
 • Bedre stofskifte og hudens sundhed – B7 -vitamin (Biotin).
 • Bedre nervesystem – B9 -vitamin (folat).
 • Korrekte røde blodlegemer – vitamin B12 (Cobalamin).
 • Vækst i kropsvæv – C -vitamin.
 • Calcium og stærkere knogler – D -vitamin.
 • Immunitetskraft – E -vitamin.
 • Bedre hjerte og knogler sundhed – K -vitamin.
 • Skjoldbruskkirtlen sundhed og god graviditet – Jod.
 • Hjælper kroppens biokemiske funktioner – Magnesium.
 • Omega 3 fedtsyrer til hjernens sundhed.
 • Calcium til knoglesundhed og forebyggelse af diabetes.
 • Jern til forebyggelse af anæmi.
 • Cholin til leverfunktioner.

Fødekilder til essentielle vitaminer:

Her er de bedste og tilgængelige madkilder, der kan hjælpe kvinder med at få fat i de fleste af disse afgørende vitaminer dagligt. Den nemmeste måde at få disse vitaminer ind i kroppen er at have en afbalanceret og sund, ren kost. Dette indebærer god frugt, flere grøntsager, fuldkorn, mejeriprodukter og fedtfattige proteiner. De primære fødevarer, der kan være en stor kilde til disse næringsstoffer, er (4),

Fødekilder til essentielle vitaminer

10 bedste multivitaminer til kvinder – 2020:

På trods af disse fødevarer er der betingelser, der kan kræve brug af multivitaminer for bedre trivsel. Her er de ti vigtigste multivitaminprodukter og -tabletter til kvinder, som er højt anset på markedet i dag.

1. Inlife Multivitamins and Minerals Formula Supplements for Women:

Inlife Multivitamins And Minerals Formula Supplements For Women

KØB NU

Denne 60 kapselæske med Inlife multivitaminer og mineraltilskud til kvinder er blandt de mest populære på markedet. Den har 24 essentielle vitaminer og andre naturlige formler, såsom vindruekerne, tranebær og ginseng, der hjælper med at øge immunitet, støtte og hjælp til knogle- og hjertesundhed enormt. Den samlede næringsstofbalance bliver taget hånd om med disse kapsler.

2. One A Day Women’s 50+ Multivitamin:

One A Day Women's 50+ Multivitamin

KØB NU

One A Day Company er ret populære kapsler i vest, især i USA og er nu trådt ind på det indiske marked og andre lande. Disse gode vitaminer til kvinder kapsler er specifikt nyttige for dem over 50 år og har godhed fra alle vitaminer og mineraler indeni. Disse kapsler er yderligere fri for kunstige sødestoffer og konserveringsmidler eller sirupper, hvilket gør dem til de mest eftertragtede kosttilskud på markedet for kvinder med generel sundhed.

3. OZiva Protein og Urter Multivitaminer til Kvinder:

Oziva protein og urter multivitaminer til kvinder

KØB NU

Multivitaminerne fra Oziva indeholder ikke bare multivitamins godhed, men har også naturlige urter som ingefær, tulsi, Shatavari i sig. For alle dem, der er regelmæssige og aktive i sport og træningsliv, er disse kapsler perfekte i betragtning af den hjælp, de gør ved at levere stort protein og forbedre stofskiftet.

4. Nature Made Multi til hende med jern og calcium:

Naturen lavede multi til hende med jern og calcium

KØB NU

Denne kapsel fra Nature Made er et kosttilskud, der har 23 næringsstoffer i sig til daglig samlet ernæringsstøtte. Dette er populære kvinders multivitamintabletter med jern og calcium fyldt indeni og indeholder ikke kunstige smagsstoffer. Udover de naturlige næringsstoffer har den også andre gode mineraler, såsom gelatine, glycol, natrium og cellulose.

5. Rainbow Light Women’s Multivitamin Tablet:

Rainbow Light Women's Multivitamin Tablet

KØB NU

Rainbow -lysets multivitaminer til kvinder indeholder ikke kun godheden af ​​multivitaminer og næringsstoffer, men har også naturlige frugter, grøntsager og probiotika, der hjælper med at understøtte det generelle hjerte- og knoglesundhed. De er glutenfri og er bedst til at øge immunsystemets magt og understøtter et sundt knoglesystem.

6. Garden of Life -vitaminkodeks for kvinder:

Garden Of Life -vitaminkode til kvinder

KØB NU

Vitamin Code -kapslerne fra Garden of Life er vegetariske kapsler, der er specielt fremstillet til at forbedre hjertesundheden, bedre reproduktive system og trivsel for kvinder. Udover de naturlige næringsstoffer og mineraler har produktet også økologiske frugter og grøntsager som rødbeder, broccoli, æble, spinat, tomat, jordbær, brombær, agurker, selleri og andre grønne grøntsager. Det hjælper med at levere antioxidanter til kroppen og understøtter det overordnede immunsystem.

7. Centrum Silver Adults 50+ Multivitaminer til kvinder:

Centrum Silver Voksne 50+

KØB NU

Centrum Silver -kapslen er en anden populær og bedste multivitamin til kvinder over 50. Kapslerne indeholder alle vitaminer og mineraler sammen med antioxidanter, der hjælper med at forbedre det generelle helbred og velvære, øge energiniveauet og yde immunitetsstøtte til hjerte- og knoglesundhed.

8. Kirkland Daily Multivitamin Tabletter:

Kirkland Daily Multivitamin Tabletter

KØB NU

Kirkland daglige multivitamin- og mineralkapsler er populære til at levere generelle næringsstoffer og antioxidanter, der kræves til kroppen. de er populære selv som kosttilskud og hjælper med at give en afbalanceret kost med energi og immunitet. Disse kapsler hjælper kvinder med at få et godt knogle- og hjertesundhed med større energiniveauer i det daglige liv.

9. True Basics Multivitamin til kvinder:

True Basics Multivit Kvinder

KØB NU

True Basics multivitaminer og kapsler til kvinder hjælper hjælp til en bedre og aktiv livsstil, øger energiniveauet og yder støtte til det generelle velbefindende og sundhed. Udover alle vitaminer og mineraler har de sande basiske kapsler også vindruekerneekstrakt, granatæble og andre antioxidanter for at øge immunitet og styrke. De hjælper også med bedre hår og hud sundhed gennem ingredienser såsom grøn te og soja i dem.

10. Health Kart Multivitamin til kvinder:

Health Kart Multivitamin

KØB NU

Disse kvinderspecifikke multivitaminkapsler fra Health Kart har potentielt flere mineraler og næringsstoffer sammen med de naturlige ingredienser som ginseng, soja, lycopen og Ginkgo Biloba. Disse naturlige næringsstoffer sammen med de sunde vitaminer og mineraler hjælper med at øge energiniveauet, øge immunsystemet, hjælpe blodcirkulationen og fremme et sundt væsen. De er det bedste multivitamin til kvinder over 40 år.

Udover disse givne kapsler omfatter andre populære og bemærkede kapsler regnbuelys kvinders en, levende kvinders energikapsler, vitafusion kvindelige gummi -vitaminer, swisse kvinders ultivite, olly kvinders multivitamin og naturens bounty kvinders multivitamin kapsler.

Hvornår er et multivitamin påkrævet?

Der kan være flere tilfælde, hvor multivitaminkapsler som disse kan være nødvendige for at hjælpe kroppen. Nogle af de faktorer, der kan kræve et krav om disse multivitaminer, er,

 • Kropssygdom og bekymringer såsom anæmi, vitaminmangel.
 • Undervægt.
 • Specifikt kostsystem.
 • Alder over 60 år.
 • Graviditet og reproduktionstrin.

Det er imidlertid vigtigt at konsultere en læge og læge, før du tager et opkald til selv at overveje disse vitaminkapsler.

Man skal bemærke, at mens man tager dette multivitamin til kvinder kapsler, bør man altid være opmærksom på at have en afbalanceret og sund kost for det generelle velbefindende. Disse er kun kosttilskud, der kan hjælpe og øge energiniveauet og øge immunitetssystemet, men kan ikke være et langsigtet alternativ. Så vi vil altid råde dig til at følge en sund og ren livsstil for et bedre helbred.

Ansvarsfraskrivelse: Sørg altid for at konsultere din læge, før du beslutter dig for at tage nogen af ​​disse multivitamin- og mineraltabletter. Afhængigt af din kropslige tilstand og specifikke sundhedsmæssige bekymringer kan lægen efter behov rådgive om alternativer eller bedre muligheder.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvad kan fordelene være ved at tage multivitamin regelmæssigt?

Der er flere fordele ved at tage multivitaminer regelmæssigt, såsom at øge det generelle sundheds- og immunitetsniveau, øge energiniveauet, reducere træthed og træthed, hjælpe i søvn og hjælpe i reproduktionssystemet.

2. Hvor lang tid tager det for disse bedste multivitaminer for kvinders sundhed at fungere?

Generelt vil man kræve mindst to til fire uger, før multivitaminkapsler virker og begynder at vise dig resultaterne.

3. Hvornår er det rigtige tidspunkt at tage multivitamin på dagen?

Tag aldrig multivitaminer på tom mave. Du kan altid overveje at tage disse kapsler for at bogføre det daglige måltid.