Forstoppelse hos børn

Forstoppelse er et normalt problem, der findes hos børn, og helt sikkert som børn, er de mindst bekymrede over det. Hvis et barn har tre eller mindre end tre afføring på en uge, betragtes det som forstoppet. Dette kan skyldes hård, tør og stor mængde afføring.

Forstoppelse opstår, når muskelsammentrækningen i tarmen er for langsom til at skubbe afføringen ud af systemet eller mangel på vand i afføringen for at blødgøre den og flytte den ud af tarmen. Det er ekstremt smertefuldt, gør din mave oppustet. Børn, der lider af problemet, er generelt dem, der drikker mindre vand, spiser lavt fiberindhold og fedtfattig kost og dyrker mindre motion. Enkle og nødvendige ændringer i et barns kost kan genopleve dig, da det er af midlertidig karakter.

Konspiration hos børn

Forstoppelse hos børn:

Forstoppelse hos børn bør behandles anderledes end forstoppelse hos voksne, da de bagvedliggende årsager er forskellige.

Børns skrifttype har en tendens til at gå på toilettet, selvom trangen er stærk sandsynligvis fordi de er for dovne eller travlt med at spille det sjove spil. Dette kan engang føre til forstoppelsesproblemet, når afføringen går op og ikke falder ned senere, når de anstrenger sig hårdt for at.

Stress er en anden faktor, der fører til forstoppelse hos børn. Denne stress er bestemt forskellig fra den stress, voksne lider af. Stressfaktorerne kan omfatte, når de er bekymrede for noget, kæmper derhjemme mellem ældste, går på en ny skole, frygter for lærere og får nye venner. Følelsesmæssige op- og nedture kan forårsage forstoppelse hos børn.

Andre årsager til forstoppelse er kost med lavt fiberindhold, medicin, specifik sygdom og tilstande, uvidenhed om trang. Så mens man håndterer dette problem hos børn, bør man tage sig af deres kost, medicin og adfærdsændringer.

Kost:

Hydrering af kroppen:

De fleste børn drikker ikke vand, selvom de bliver bedt om det. Tving dem til at drikke vand, og prøv at få dem til at indpode denne vane i deres rutine. Ideelt set bør der indtages 6-7 glas vand dagligt. I tilfælde af forstoppelse skal forbruget øges med 4-6. At øve det dagligt hjælper meget med at lindre problemet med forstoppelse. Derudover skyller det toksiner og affald ud af din krop.

Fiberrig mad:

Fødevarer rige på fibre hjælper let med at føre afføringen ud af systemet. Så inddrag en sund, fiberrig kost i dine børns regime. Nogle eksempler på fiberrige fødevarer er fuldkornsbrød og korn, grøntsager, bønner, frugt.

Man skal ikke spise dem alle ad gangen. Få dem til at spise lidt, så deres krop vænner sig til det, og det bliver effektivt med tiden.

hørfrø:

Disse små brunlige frø kan gøre underværker for at lette forstoppelse. Det er beriget med fiber. Det kan drysses på korn og yoghurt og blandes i smoothies.

Banan med varm mælk:

Børn skal spise banan langsomt og tygge det godt med et glas varm mælk. Bananen skal være meget moden, eller også fungerer den omvendt. Det fungerer meget godt i deres tilfælde at føre afføringen ud af kroppen.

Adfærdsændringer:

Børn går ikke på toilettet dagligt for at passere afføringen ud af kroppen. Så de bør tilskyndes til at gå på toilettet dagligt for nem afføring og sund systemvedligeholdelse.

De kan lokkes med tilbud som toffee eller slik, så de arbejder hårdt regelmæssigt og gør det til deres daglige vane.

Hvis problemet er intens, bør en læge konsulteres. Korrekt pleje og medicin kan fungere godt sammen med visse ændringer i kosten og regelmæssige vaner.