Hvordan holder man lungerne sunde?

Har du vejrtrækningsproblemer? Vil du holde dine lunger sunde? I dag er der mange mennesker, der lider af lungerproblemer på grund af deres usunde såvel som ubalancerede liv. Luftforureningen er hovedårsagen til usunde lunger. Dine lunger sikrer vidunderligt arbejde hver dag. Stærke lunger leverer store mængder ilt til dit blod ud over at tillade dig at kræve, leve og klare dig godt. Ligner vores krop lunger kræver også daglig pleje samt hengivenhed. Derfor fortæller vi i dag i denne artikel dig nogle tips til at holde dine lunger sunde.

Sådan holder du lungerne sunde

Hvis du har et lungeproblem, kan du opleve sådanne symptomer, og de er som følger;

  •  Smerter ved vejrtrækning
  •  Hoste og hvæsen ved træning
  •  Åndenød i enkle handlinger
  •  En vedvarende hoste
  •  Besvimelse med en variation i aktivitet

Bedste tips til at holde lungerne sunde:

Nu nedenfor fortæller vi dig de bedste tips, der opretholder dine lunger. De er som følger;

1. Huff -hosteteknik:

Våd hoste

Huff-hoste-metoden er en sekvens af mini-hoster, der er lige store for enkelt stor hoste. For at gøre dette hjælper din åndedrætsterapeut dig.

2. Udfør Crunches:

Crunches Diff

Det er meget vigtigt for dine lunger at arbejde i 10 til 20 crunches om dagen. Dit bryst og dine mave muskler giver dig mulighed for at trække luft. Styrk dem, og du kan også prøve dyb vejrtrækning.

3. Bliv hydreret:

Glas vand

Det er vigtigt at drikke 2 liter væske eller vand hver dag for at drage fordel af spyt. For tyndere skal du først konsultere din specialist for at sikre, hvordan du fungerer igennem resten af ​​din behandlingsstrategi. Så drik ekstra vand, fordi god hydrering hjælper med at holde luftvejssalivet vådt, hvilket gør det afslappet at hoste op.

4. Brug af trapper i stedet for elevator:

For at holde sunde lunger skal du markere mange ture ned ad trappen mod kælderen hver dag. Der er mange øvelser, der får dit hjerte til at banke hurtigere som at cykle, gå på trapper eller gå rask. De gavner at holde dit hjerte såvel som lunger i anstændig form.

5. Har antioxidanter:

champignon

Forbrug af fødevarer svarende til broccoli samt svampe, der er ironiske i antioxidanter, der gavner dig at vaske dine lunger fuldstændigt af de frie radikaler, der udløses af kontaminering.

6. Brug en defensiv maske:

Det er meget vigtigt for dem, der arbejder fra sted til sted støv, kemikalier eller asbest at iføre sig beskyttelsesudstyr, der tæller en gasmaske ud over at lufte arbejdsområder. Mens du rejser i forurening, bruges en ansigtsmaske eller et tørklæde rundt om din mund og næse, da industriel eksponering er en væsentlig fare for lungesundhed, der fører til lungekræft, KOL og astma.

7. Postural og percussion dræning:

Henvend dig til din læge, hvis du har brug for postural og slagtræning. I denne proces elimineres slimet fra lungerne i luftvejene, så de kan hostes ud. Slagværk, sikre dræningspositioner, dyb vejrtrækning plus hoste genanvendes helt i denne metode.

8. Undgå rygning:

Undgå at ryge

Rygning er hovedårsagen til alvorlige lungesygdomme som kronisk obstruktiv lungesygdom eller KOL samt lungekræft. Røg kan skade dine lunger, fordi røgen fra cigarer, rør og cigaretter dækker over 4.000 skadelige kemikalier. Undgå også at ryge. Udfør et røgfrit område i dit hjem.

9. Vær opmærksom på luftforurening:

Luftforurening

Det er meget nødvendigt at blive opmærksom på luftforurening plus sikre, at din portion bevarer luften frisk. Luftforurening inde og ude kan forårsage sundhedsmæssige vanskeligheder, især for personer, der sikrer lungesygdomme.

Sådan holder du lungerne sunde