Sådan får du mere testosteron

Efter en alder af 30 begynder mange af kroppens normale funktioner at bremse … eller endda at bryde sammen. Nedgangen i sundhed kan skyldes mange forskellige faktorer, men flere og flere ældre voksne spørger om, hvordan man får mere testosteron. Uanset om du leder efter naturlige metoder til at bekæmpe lavt T, eller hvis du er klar til at udforske medicinske programmer til at øge testosteronniveauer, vil de følgende oplysninger understøtte din indsats.

Den perfekte mandlige krop Fantastisk bodybuilder poserer

5 enkle trin til at få testosteron naturligt:

Ifølge råd fra TRT Lægecenter for dem, hvis testosteronniveau kun er faldet lidt, kan det være muligt at følge disse 5 enkle trin for at få testosteron naturligt og se positive resultater.

Træn moderat:

Dette er et tilfælde, hvor mere ikke er bedre. Undgå for stor anstrengelse, som kan forårsage frigivelse af cortisol, kroppens stressreduktionshormon. Cortisol virker imod din indsats for at få mere testosteron og kan reducere tilgængelige niveauer, hvilket gør dit lavt T -problem endnu værre.

Masser af søvn:

En god nats søvn kan gøre underværker for kroppens generelle sundhed, men primært er det under den dybe uafbrudte søvn med komplette cyklusser, at hjernen er i stand til at producere de hormoner, der er nødvendige for at holde kroppen kørende på den mest sunde måde. Sunde søvncyklusser er en meget vigtig ingrediens i at få testosteron naturligt.

Reducere stress:

Sammen med overdreven træning nævnt ovenfor kan stress af enhver form øge kroppens produktion af cortisol. Uanset om stress kommer fra hjemmelivet eller arbejdslivet eller et sted imellem, er det alvorligt skadeligt for næsten alle kroppens funktioner at leve med stress. Det kortisolhormon er den kendte fjende for al anden hormonbalance. Kroppen forsøger simpelthen at beskytte sig selv, men generelt set testosteronniveauer falde, når cortisol er høj.

Tabe kropsfedt:

Undersøgelser har vist, at lagret kropsfedt vil omdanne testosteron til østrogen i kroppen. Den eneste sikre måde at forhindre, at dette sker, er at tabe overskydende kropsfedt og arbejde for at få en slankere og trimmere fysik.

Undgå toksiner:

Kemikalierne i stærkt forarbejdede fødevarer forstyrrer kroppens evne til at udnytte testosteron. Dette gælder også for de toksiner, der udvaskes af plastbeholdere og flasker, når de opvarmes. Undgå disse forurenende stoffer for at få mest muligt ud af din testosteron.

10 nyttige fødevarer til at få testosteron ernæringsmæssigt:

De vigtigste fødevarer til at hjælpe med at få testosteron ernæringsmæssigt omfatter dem med zink, proteiner (aminosyrer), B-vitaminer og omega-3 fedtsyrer. Samlet set anbefales en antiinflammatorisk diæt. Selvom det er muligt at få alle disse fra enten en dyre- eller plantebaseret kost, har forskere fundet ud af, at mange animalske produkter faktisk kan sænke testosteron og øge østrogen, fordi de er syreproducerende, når de fordøjes, og ofte fordi dyrene selv indeholdt hormoner.

Så fortsætter vi vores trin for at få testosteron naturligt, vil vi nævne nogle af de mest potente fødevarer her:

Korsblomstret grøntsager er nyttige til at blokere østrogen i kroppen, hvilket gør testosteron mere effektivt. De omfatter blandt andet broccoli, blomkål, kål, grønkål og majroer.

Kokosnød:

Uanset om du spiser frisk kokos, som mælk eller råt kokossmør, er dette en enestående kilde til sunde fedtstoffer. Det fremmer muskelvækst, slank kropsmasse og balancerer hormonniveauerne.

Frø:

Inkluder græskar, chia, hamp, hør og sesamfrø for deres fordele ved at levere omega-3 fedtstoffer. Disse er også en stor kilde til zink og giver tryptophan, som hjælper kroppens hormonniveauer i balance. Hør og sesam er nyttige, da de indeholder polyfenoler, som reducerer østrogen i blodstrømmen.

Svampe:

Disse er nyttige, fordi de blokerer produktionen af ​​enzymet aromatase. Aromatase bør blokeres, fordi det er ansvarligt for at omdanne testosteron til østrogen. Kig efter Portobello, crimini, baby -knap og shiitake -svampe, og spis dem enten rå eller kogte.

Maca:

Ud over at øge og normalisere hormonniveauer, har maca også vist sig at forbedre libido. Det er også nyttigt til at øge dit energiniveau til træning … hvilket igen også hjælper med at øge testosteronniveauet.

Avocado:

Sunde plantebaserede fedtstoffer gør underværker på kroppens hormonsystem og energiniveauet. Denne frugts fedtstoffer og rigelige vitamin B6 hjælper med at reducere cortisol og øge testosteron.

Fuldkorn:

Ligesom frø kan polyfenoler findes i fuldkorn, såsom:

  • Hvede
  • Rug
  • Havre
  • Majs
  • Byg
  • Ris
  • Hirse

Polyfenoler er nyttige, fordi de hjælper med at reducere østrogen i kroppen.

Grøn te:

Dette er en stor kilde til fytokemikalier, der hjælper med at reducere østrogen. Grøn te har en lang række andre fordele, herunder kolesterolreduktion, sænkning af blodtryk og forebyggelse af kræft.

Æg:

Æg er naturligt rig på mættet fedt, omega-3, protein og D-vitamin, som alle er nødvendige for testosteronproduktion. Af disse grunde er det nyttigt at inkludere dem i kosten.

Vild laks:

Selv når man følger en alkalisk plantebaseret kost, er det ofte sundt at inkludere denne fisk for sine bemærkelsesværdige egenskaber. Det er højt i magnesium, omega-3, proteiner og vitamin B. Det sænker også niveauerne af SHBG (kønshormonbindende globulin), hvilket gør testosteron ineffektivt.