Sådan holder du dine øjne sunde og smukke?

Har du et synsproblem? Vil du holde dine øjne sunde? Bare rolig! Vi er her for at hjælpe dig. Øjet er intet andet end din sjæls afspejling. Øjne spiller en vigtig rolle i vores liv som vinduer til verden. De fleste mennesker giver ikke meget opmærksomhed til den værdifulde vision af vision. Det er meget vigtigt for hver enkelt person at bevare øjnene sundhed. I dag fortæller vi i denne artikel dig derfor nogle tips til, hvordan du holder dine øjne sunde.

hvordan man holder sunde øjne

Bedste tips til at holde øjnene sunde:

Nu nedenfor har vi nævnt nogle tips, der er meget nyttige for dine øjne, da det holder dem sunde. De er som følger;

1. Brug beskyttelsesbriller:

Mange øjenskader kan kun undslippes ved at bruge sikkerhedsbriller, øjenværn eller sportsspecifikationer. Usikkerhed dine interesser eller arbejdsstation øger dine sandsynligheder for øjenskader. Nogle sportsgrene, f.eks. Ishockey, lacrosse, racquetball, resulterer også i øjenskader.

2. Giv hvile til dine øjne:

Usikkerhed, så snart du bruger meget tid på computeren eller fokuserer på en ting, på det tidspunkt overser du at blinke, så kan dine øjne blive udmattede. Prøv 20-20-20-loven, og for dette skal du kigge væk hvert 20. minut til 20 fod i det modsatte af dig rettet mod 20 sekunder. På denne måde får dine øjne afslapning og fordele ved at holde et vådt fitniveau og reducere øget tryk.

3. Lad ryge:

Der er mange sygdomme, der opstår på grund af rygning, såsom optisk nerveskade, makuladegeneration og grå stær. Derfor, hvis du vil holde øjnene sunde, er det meget vigtigt at undgå rygning.

4. Øjenundersøgelse skal:

Det kan varmt anbefales at få en øjenprøve en gang om året, fordi visualisering kan forværres så gradvist, at du ikke kan identificere dette. Flere øjensygdomme, f.eks. Diabetisk øjensygdom, aldersrelateret makuladegeneration og glaukom, sikrer muligvis ikke tegn. En udvidet øjenundersøgelse spiller en vigtig rolle for at fange vanskeligheder i øjet.

5. Spis for øjnene Sundhed:

Din almindelige kost involverer næringsstoffer som lutein, omega-3 fedtsyrer zink, vitamin E og C er meget nyttigt for at forhindre dine øjne i at aldersrelaterede synsvanskeligheder. Så forbruge grønne grøntsager som spinat, collard, grønkål og fed fisk som tun, laks, æg, bønner, nødder, plus ekstra ikke-kødproteinbaser samt appelsiner, citrusfrugter eller væsker, gulerødder, fersken, tomater, papaya, hvidløg, kalkun, mango, kylling, yoghurt og solsikkekerner.

6. Hold sund vægt:

Indtagelse af velproportionerede fødevarer gavner dig for at holde en stærk vægt, der skaber mindre sandsynlighed for at få fedmerelaterede sygdomme, f.eks. Type 2-diabetes. Tyngde øger risikoen for diabetes samt ekstra omstændigheder, der kan forstyrre dine øjne.

7. Undgå fortsat at kigge på computerskærm:

At se på en computer hele dagen er ansvarlig for sløret syn, tørre øjne, øjenbelastning, skuldersmerter, hovedpine, ryg og nakke. Placer din computer i en model med det formål, at dine øjne er næsten lige med skærmens øverste. Hvis det ønskes, skal du bruge en antirefleksmonitor.

8. Beskyttelse mod solstråler:

UV- eller ultraviolette stråler kan skade dine øjne samt føre til makuladegeneration, astigmatisme og grå stær. Derfor er det meget vigtigt at bære den nøjagtige type solbriller, der har fordel af at beskytte dine øjne fra UV -strålerne. Vælg solbriller, der blokerer 99 % til 100 % af alle UVB- og UVA -stråler. De omsluttende linser understøtter at forsvare dine øjne fra siden. De polariserede linser reducerer blænding under kørsel.