Sådan kontrolleres søvn

Er du frustreret over din søvn? Selvfølgelig er det ikke fint for dig at få for lille søvn, men at få for meget søvn kan også være grundlag for mange problemer! Søvn er den normale tilstand af bevidstløshed, som de fleste dyr såvel som mennesker pådrager sig, hvorved deres opmærksomme frivillige kropsforløb faktisk kondenseres. Det er en mulighed for den fysiske krop at renovere sig selv på grund af nervesystemet til muskelsystemet.

Kontroller søvn

For en række befolkninger kommer ekstrem søvnighed virkelig ind i metoden til dagligt arbejde, stadig fritidsaktiviteter plus børnepasning. Dette er anerkendt som hypersomni, gentagen søvnighed, som får folk til at ønske at sove ofte, stadig på arbejde.

Tips til at kontrollere søvn:

1. Skift din livsstil:

a) Stop med at ryge:

Nikotin er tonisk, hvilket forhindrer dig i at falde i søvn.

b) Vedhæft et søvnprogram:

Hold dig til en søvnplan vil akklimatisere din krop til en søvn-vågne-cyklus sammen med hjælp til at støtte sundere søvn.

c) Skift gammel madras:

I stand din madras er gammel (mere end 6-7 år) bagefter er det tid til at skifte den til en nyere.

d) Varme:

Den ideelle temperatur til dit soveværelse er omkring 70 ° F eller 21 ° C.

e) Sluk for elektronik:

I dit soveværelse må der ikke være falskt lys. Stadig de små LED -lys kan forstyrre din søvn. Undgå desuden skarpt lys i 1-2 timer før du går i seng (som tv).

f) Spisemiddag:

Vent mindst 3 timer senere, end du indtager din middag, før du går i seng.

2. Få tilstrækkelig nattesøvn:

Det kan lyde klart; men mange af os giver efter for barbering en time ellers to off vores søvn tid i solopgangen ellers om natten for at gøre andre ting. Næsten alle voksne har brug for 7 til 9 timer om natten, plus teenagere har ofte brug for hele 9 timer. Blokér 8 eller 9 timer for søvn hver nat.

3. Motion:

Hold dit blod flydende i løbet af dagen kan opretholde din krop i form samt opbygge dine sovevaner ekstra sunde. Forudsat at dit job ikke tillader dig at få en form for fysisk aktivitet, prøv at jogge ellers yoga før middagen. Alligevel må du ikke træne før sengetid, ellers vil det gøre det sværere at falde i søvn.

4. Udfyld en søvnrekord:

Registrering af dine søvnmønstre sammen med den adfærd, du deltog i, før du forsøger at deltage i søvn, vil lette dig til at bestemme din udløser for en god eller dårlig nattesøvn. Du vil også observere forholdet mellem dit niveau af opmærksomhed i løbet af dagen samt mængden af ​​søvn, du fik hver nat.

5. Vær sund:

Ved at genopbygge vitaminer såvel som næringsstoffer i din krop kan du holde dig fysisk på rette spor. Sluk store mængder vand, da dehydrering kan skabe dig overtræt og kan bygge det sværere at vågne op i solopgangen.

6. Hold distraktion ude af sengen:

Hold din seng brugt til søvn. Du bør ikke studere, se tv, spille videospil eller bruge en bærbar computer i sengen. ” Undgå heller intense diskussioner i sengen. De kan forlade dig søvnløs.

7. Vågn op og udfør noget:

En gang du har gennemført din rutine, skal du komme i gang. Gå en tur på arbejde, ellers hvis du kører, skal du parkere lidt ud plus tage trappen op. I weekenden kan du gå en tur eller støvsuge. Uanset hvad du finder dit blod bevæge sig. Det giver dig mulighed for at rydde mentale spindelvæv efterladt af søvn samt slå sig ned i årvågenhed.

9. Tjek med en læge, hvis det er vigtigt:

Dine søvnproblemer kan have et fysiologisk grundlag, som en læge kan diagnosticere plus behandle. (Vær dog opmærksom på, at en mængde søvnmedicin kan have kontraproduktive bivirkninger.