Top 15 skønhedsvaner, inden du går i seng

I en menneskekrop er huden den mest følsomme del af kroppen, der er udsat for støv, UV -stråler og forårsager omfattende skader på huden, så den ser kedelig ud, du kan se for tidlig ældning og fine linjer kan være synlige, hvis ordentlig pleje er ikke taget. Nu kan vi beskytte og få huden til at se mere levende ud end før ved blot at øve nogle skønhedstips, inden du går i seng.

Da natten er den bedste del af dagen for huden, da din hud kan forynge og igen hælle al den hårdhed, den har været igennem hele dagen. Som når vi sover, danner kroppen et væksthormon og reparerer alle celler og væv hurtigere end dagtid. Så ikke kun en god søvn er nok til at bringe det herlige look tilbage, du har brug for at følge nogle skønhedstip og vaner, så du ser yngre ud i årtier og altid vågner frisk og fremstår smuk.

Skønhedsvaner, inden du går i seng

Skønhedstips til ansigt og hud:

Så lad os se på de 15 bedste skønhedsvaner inden vi går i seng for at se flotte ud hele dagen.

1. Dybderensning af ansigtet, inden du går i seng:

For at se smart, glamourøs og smuk ud, lægger vi makeup på vores ansigt, inden vi går ud. Men sørg for, at inden du går i seng, skal du fjerne hele make-upen fra ansigtet, så du kan vågne frisk dagen efter, og porerne er rene og kan trække vejret ordentligt natten over. Uden nogen undskyldninger vask ansigtet med en dybderensende ansigtsvask eller skrubber, så alt snavs, snavs fjernes, og du får en sund, ren hud. Du kan endda også rengøre ansigtet med en rensemælk eller rå mælk.

2. Påfør toner på ansigtet:

Efter rengøring af ansigtet er det obligatorisk at anvende toner, da det hjælper med at stramme porerne og opretholde ph -balancen i huden, så du ser frisk og afslappet ud. Der findes mange typer toner, men du kan også os rosenvand, som er naturligt og kan køles efter brug.

3. Til bløde hænder Brug håndcreme:

Da personens hænder arbejder igennem dagen, så hold dem bløde, bør du passe godt på dem om natten. Inden sengetid skal du vaske hænderne med varmt vand og en mild sæbe og tørre det tørt med et rent håndklæde. Påfør derefter en håndcreme eller hjemmelavet frisk fløde og gnid forsigtigt derefter på hænder og håndflader og læg dem derefter under bløde handsker, så du har bløde, glatte hænder igen om morgenen.

4. Brug Under Eye Cream:

Huden under øjnene er meget følsom, og det er den del, der afspejler tegn på ældning. Så som en daglig skønhedsrutine, før du går i seng, påfør E -vitamin beriget under øjencreme for at bevare det smukke og opsigtsvækkende ungdommelige udseende.

5. Tænd luftfugter:

Dette er en anden cool og nem måde at reparere og fugte huden på er ved at tænde luftfugter om natten. Det tilfører luften i soveværelset fugt og hjælper huden med at forblive fugtig og er gavnlig for mennesker, der har kløende og revnede hudproblemer. Når huden bliver hydreret natten over, kan du også springe dagtid fugtighedscreme over, hvis du ønsker det.

6. Brug vaselin til bløde fødder:

Vi passer alle godt på ansigtet og ignorerer fødderne i arbejdstiden, men især under sengetid bør der lægges særlig vægt på. Efter at have vasket fødderne, tør dem og påfør vaselin eller en fodcreme og massér i to minutter. Brug derefter lette bomuldssokker, og næste morgen kan du få bløde fødder som en baby.

7. Sov på to silkepuder:

Vi sover alle med en enkelt pude under hovedet, men ifølge mange hudspecialister foreslås det at bruge to puder. Som når du sover, hjælper tyngdekraften blodgennemstrømningen og væsker med ikke at aflejres under øjet og i ansigtet og giver dig et klart ansigt. Prøv at bruge silkepude, silke er lavet af dyr, der har aminosyrer, der forbedrer hudens skønhed. Da silkepuder reducerer friktionen på hår og giver huden mulighed for at bevare en naturlig fugtighedscreme, da bomuldspude kan give dig nogle ridser i ansigtshuden. Så hent straks to silkepuder og tilføj mere mousserende look til din skønhed.

8. Børst tænder uden tandtråd:

Når du passer godt på alle dele af ansigtet og kroppen, skal du ikke efterlade tænderne fra hinanden som funklende, og mens tænderne kan tilføre dit smil et mere udseende look. Sørg for, at du hver dag inden du går i seng kun i to minutter børster tænder, så du kan mærke de friske åndedrag og denne gode vane kan holde bakterier og hulrum væk fra dine tænder. Gør dette dagligt og få perlehvide skinnende tænder.

9. Vær opmærksom på neglebånd:

Lange negle forbedrer en persons udseende, så du bør passe godt på neglebåndene. Før du går i seng, påfør kokosolie på neglebåndene, så den forbliver fugtet hele natten og også styrker neglene.

10. Bind hårene inden du går i seng:

Gør det til en vane eller følg en rutine, at du fletter dine hår ordentligt, inden du går i seng, da håret forårsager skader under søvn. Når du er i dyb søvn, står hårene over for konstant friktion og gnidning, så hvis det er flettet, ville det blive reddet fra det. En anden god pointe ville være voluminøs og bounciness i håret ville blive bevaret den næste dag.

11. Sørg for at behandle bums, inden du går i seng:

Hvis din hud er tilbøjelig til at få bumser, når sengetid er det bedste tidspunkt at behandle dem, og du kan slippe af med dem uden ar og skavanker i ansigtet. Du kan anvende lavendelolie på bumserne og få dem til at krympe natten over. Du kan bruge pletreduktionsbehandling eller serum over natten for de bedste resultater. Så forstærk skønheden, mens du sover hurtigt.

12. Behandl dine læber og øjenvipper, inden du går i seng:

Vi passer alle godt på huden, og ubevidst forlader vi for læber, øjenvipper og øjenbryn og er ikke meget opmærksomme på det. Men ligesom andre dele af kroppen bør vi også passe godt på dem. Hvis du vil have tykke, sorte og lange øjenvipper sammen med øjenbryn, skal du sørge for, at du inden du går i seng skal påføre ricinusolie ved hjælp af knop eller bomuld ovenpå det regelmæssigt. Med tiden kan du have tykkere og fyldigere vipper med buer. For at få smukke læber skal du påføre en læbepomade, der fugter læberne hele natten.

13. Påfør olie på hår:

En dame eller en person kan se smukkere ud, hvis håret er tykt, tæt og er fri for hovedbundsproblemer. Så gør en vane, at inden du går i seng, masserer du i cirkulære bevægelser lunken olie på hårets rødder for at gøre det sundt.Du kan tilføje et par dråber lavendelolie, som ville give god søvn og endda låne til skinnende hår og få dig til at fremstå smukkere end andre uden at knibe lommerne.

14. Ikke mere mørk cirkel og hævede øjne:

Som nu fører vi alle en stressende livsstil og tilbringer det meste af tiden foran computeren og smartphonen, så vi skal være særligt opmærksomme og passe på vores øjne, inden vi går i seng. For at slippe af med hævede øjne og mørke cirkler skal du massere mandelolie rundt om øjnene med fingerspidser, så det langsomt forsvinder med tiden.

15. Sov godt for at starte en ny opsigtsvækkende dag:

En vigtig ting for at forbedre din skønhed er at sove i mindst otte timer om natten. God søvn er det bedste middel til at fjerne pletter og mørke rande fra ansigtet uden kamp, ​​og når du sover, er det tid, væv og celler repareres og forynges. Mangel på søvn viser en enorm indvirkning på ansigtet, så sov godt og se smukkere ud end før.

Hvis du vil se smuk og opsigtsvækkende ud, så er det obligatorisk at følge disse tips, så du kan få en naturlig skønhed i dit ansigt, og dens glød spreder lykke i dit liv. Disse tips bør ikke betragtes som kun skønhedstips, det bør inddrages som vane og være en del af rutinen, så det følges religiøst og hjælper dig med at forbedre hudtonen, fjerne skavanker og huden forynges hver dag. Så følg nu disse vaner og få en strålende hud hver dag, og snak om byen, og få let ros for din smukke hud.

Skønhedstips, inden du går i seng