Top 9 ayurvediske behandlinger mod rygsmerter

Leder du efter ayurvediske behandlinger for rygsmerter? Rygsmerter er en meget almindelig plus invasiv sundhedssygdom. Ayurveda er et fantastisk system til at helbrede rygsmerter.

ayurvediske behandlinger for rygsmerter

Rygsmerter kan indebære nakkesmerter, smerter i lænden, smerter i mellemryg og halebenesmerter. Selvom de for det meste er selvbegrænsende og ikke-progressive, men nogle tilfælde kan ødelægge patientens daglige aktiviteter. Her diskuterer vi nogle af de ayurvediske behandlinger for rygsmerter.

Bedste ayurvediske behandlinger for rygsmerter:

1. Brug is eller varme:

Ved iskold behandling plus varmt håndklæde kan du alternativt hjælpe med at lindre smerten ekstremt. Fold isterninger ind i en klud plus læg det på smerteområdet. Det vil også hjælpe med at reducere buen. Skift derefter senere end 10 minutter til varm behandling. Dunk et håndklæde ellers klud i varmt vand plus vride det ud, fold det desuden. Smør det derefter på området. Gem det et stykke tid. Gentag processen flere gange, indtil du føler dig lys. Dette er en fantastisk behandling til at helbrede rygsmerter.

2. Tag hvile

Bundet det antal gange, du kan lide, at nyde sengeleje. Hold en god stilling, da den rette krumning i ryggen hjælper med at lindre trykket fra nerverne og reducerer derfor muligheden for rygsmerter.

3. Aromaterapi:

Aromaterapi involverer æteriske olier af rosmarin plus timian, der øger blodstrømmen til musklerne og skaber varme, mens pebermynte plus myrt har midlertidig smertestillende egenskab. Støv et par dråber ned i en aromaterapi diffus, et varmt bad ellers kan din massageolie nydes.

4. Massage:

I den ayurvediske skik er sædvanlig oliemassage, ellers Shanan, værdsat som en ekstremt effektiv terapiform for alle slags lidelser. Massage hjælper med at reducere rygsmerter, da det tæmmer vita, dæmper led plus muskelstivhed, øger cirkulationen, mobiliserer toksiner og afspænder kroppen.

5. Undgå krydret mad:

At spise meget skarpe krydderier i din mad, f.eks. Rød plus grøn chili og wasabi, kan også have en særlig udtørrende effekt på kroppen. Da tørhed er endnu en af ​​de vigtigste kvaliteter ved vita dosh, bliver den forstørret ved tørring af stoffer; desuden kan dette føre til forstoppelse, ud over smerter i lænden på grund af stilstand i afføringen.

6. Korrekt kost:

Mad er også en indflydelsesrig helbreder. Spor en vat-pacificerende diæt af varme, fugtige, forsigtigt krydderier og nærende fødevarer i en måned, se også om det skaber en forskel. Den sukkerholdige, salte og sure smag er alle vata tiltalende – bare bekræft, at du finder naturlige, passende kilder til slik (som modne blommer, pærer eller dadler) i øvrigt ikke overstiger. At spise for meget forværrer vita.

7. Korianderpulver, hvede, Cuscus -pulver plus mælk:

Naturlig hjemmemedicin ved hjælp af korianderpulver, hvede, cuscuspulver plus mælk. Stejl 60 g hvede i vand i løbet af natten. Kom 2 tsk korianderpulver i morgen. Tilstød 2 tsk cuscus pulver. Bland dette sammen til en pasta. Kom 250 ml mælk i blandingen med skål til mælken. Lad det simre i 20 min. Forbrug dette lunkent.

8. Yoga:

Padahastasana (stående fremadgående foldestilling) er en stor yogastilling til smerter i lænden ved testning af den grund, at den tillader vata dosha at køre optimalt i hele kroppen, bortskaffe indsnævring af afføringskanaler, de forårsager både forstoppelse plus lavere rygsmerte. Når Ayurveda -klienter føler sig fra lændesmerter, der ikke skyldes muskulære årsager, støtter vi denne stilling som en måde at hjælpe med eliminering.

9. Hvidløg og kokosolie:

Anvendelse af hvidløg plus kokosolie. Hvidløg har smertelindrende egenskaber. Få en stegepande. Inkluder 60 ml kokosolie. Kom 8-10 fed hvidløg i. Kog denne blanding til hvidløg bliver mørkebrun. Smør denne olie en gang lun på det overdrevne område.

Jeg håber, at ovenstående artikel top 9 ayurvediske behandlinger for rygsmerter er nyttig for dig og får bedre resultater.