Top 9 effekter af koldt vejr

Snefald, snedækkede træer, vinde! Ser det ikke smukt ud? Alt dette giver et dejligt vinterligt billede. Hvis du kan lide koldt vejr, er det meget vigtigt for dig at kende de dårlige virkninger af koldt vejr på dit helbred. Det kolde vejr kan desuden holde med en ikke så behagelig trussel. Kolde temperaturer er i stand til at skabe fare for sygdom plus skade for alle, men hovedsageligt modtagelige befolkninger er unge, kronisk syge plus ældre voksne. I denne artikel har jeg derfor undersøgt en liste over visse af de største risici ved koldt vejr for at være opmærksom på din familie.

virkninger af koldt vejr

Top 9 effekter af koldt vejr:

1. Frostnip:

Det er den mildeste type af en iskold skade. Det forekommer, så snart øreflipper, kinder, næser, fingre, ellers er tæerne nøgne for kulden såvel som det øverste lag af en hudkøling. Membranen i det overdrevne område bliver hvid plus det kan opleve følelsesløshed. Det øverste lag af huden føles solidt, men det dybere væv føles stadig normalt (blødt).

2. Hjerteanfald:

Du skal vide, at hjerteanfaldene er hyppigere om vinteren. Dette kan være af den grund, at kolde snaps øger blodtrykket plus lægger mere skade på hjertet. Desuden skal dit hjerte desuden arbejde hårdere for at holde kropsvarmen, mens den er kold. Det kolde vejr sænker hjertets blodtilførsel, mens anvendelse øger efterspørgslen efter det. Denne forskel mellem udbud og efterspørgsel kan også forårsage angreb af brystsmerter.

3. Trenchfoot:

Det defineres som “våd kold sygdom” som følge af længerevarende erfaring i et fugtigt ellers vådt miljø fra over frysepunktet til ca. 10 ° C (50 ° F). Afhængig af temperaturen kan symptomernes begyndelse variere fra et antal timer til flere dage, men gennemsnittet er 3 dage. Trenchfoot finder ekstra sandsynligt sted ved lavere temperaturer, mens en nedsænkningsfod er ekstra tilbøjelig til at forekomme ved højere temperaturer plus længere eksponeringstider.

4. Astma:

Dette er en yderligere betingelse, der kan forværres om vinteren. Træk vejret i kulden; tør vinterluft er i stand til at udløse bronkospasmer – sammentrækning af luftpassagen i lungerne.

5. Hypotermi:

Hypotermi opstår, mens din kropstemperatur falder til 95 grader F (35 grader C), ellers kan mindre plus være dødelig, hvis den ikke opdages hurtigt og behandles korrekt. I tilstand du dækker hypotermi; du vil først lide af kulde, rysten og fremstå offentligt tilbagetrukket.

6. Gysninger:

Det er en refleks muskelbevægelse med det formål at lave varme. Gennem en stærk vilje kan du afbryde handlingen, dog ikke for længe. Intens gys kan øge varmeproduktionen med op til 5 gange.

7. Frostbite:

Dette er en hyppig skade forårsaget af kontakt til overdreven kulde ellers ved kontakt med enormt kolde genstande (især dem fremstillet af metal). Frostbid opstår, når vævstemperaturen falder under frysepunktet (0 ° C/32 ° F), ellers når blodgennemstrømningen er blokeret. Det er i stand til varigt at skade kropsvæv, såvel som alvorlige tilfælde kan guide til amputation. Frostbid kan forårsage tab af følelse plus farve i de berørte områder, for eksempel næse, kinder, ører, hage, fingre eller andre tæer.

8. Forkølelse med influenza:

Husk, at kolde temperaturer virkelig kan guide til forkølelse ved at begrænse frigivelsen af ​​infektionsbekæmpende hvide blodlegemer inde i næsepassagen, uanset hvor kolde vira ofte går ind i kroppen. Desuden viser undersøgelse, at influenzaviruset er ekstra stabilt plus bliver længere i luften, mens luften er kold plus tør.

9. Chilblains:

Disse er den milde kuldeskade forårsaget af langvarig såvel som gentagen eksponering i et antal timer for lufttemperaturer fra overskridelse af frysepunktet (0 ° C eller 32 ° F) til så højt som 16 ° C (eller ca. 60 ° F). Inden for det overdrevne hudområde vil der være rødme, hævelser, prikken og smerter.

Billedkilde: 1