Top 9 sunde vaner for at leve længere

Hjemmemedicin til gråt hår Sund livsstil

Liste over sunde vaner:

1.Gør tid til træning:

Du er muligvis den travleste person på Jorden, men du bør stadig tage dig tid til at træne dagligt i mindst 30 til 40 minutter. Gå en tur rundt om blokken eller en løbetur. Hvis du ikke kan tage tid til en struktureret øvelse, kan du prøve at øge dit fysiske aktivitetsniveau i en eller anden form. Tag trapper, når du kan i stedet for rulletrapper og elevatorer. Mens du arbejder, skal du tage en pause hver 1. time og gå en tur rundt på din arbejdsplads.

2. Spring aldrig dine måltider over:

Selvom du er på slankekur, er det ikke en sund praksis at springe et måltid over alt sammen, i stedet kan du tage lettere måltider opdelt i mindre portioner fordelt på hele dagen i stedet for tre større måltider. Dette holder dit stofskifte aktivt hele dagen, og du har en tendens til at blive ladet op i løbet af dagen både mentalt og fysisk. Folk, der spiser en morgenmad med velportionerede portioner af kulhydrater, protein og lidt fedt, er mindre tilbøjelige til at blive overvægtige og have diabetes senere i livet.

3. Få nok søvn:

I stedet for at se tv -serier om natten hver nat, skal du indhente søvn i søvn, da din krop har brug for 6 til 8 timers uforstyrret søvn hver nat for at reparere de skader, der er påført gennem dagen. Fastsæt et tidspunkt for at gå i seng for at få din krop til at vane. Hold et mellemrum på mindst to timer mellem din middag og sengetid. At tage varm mælk, før du går i seng, da mælk har et stof kaldet tryptophan, der fremkalder søvn.

4. Børste og tandtråd dagligt:

Undersøgelser udført over hele verden er af den opfattelse, at mennesker, der lider af tandkødsbetændelse og paradentose, er mere tilbøjelige til at lide af hjertelidelser på grund af indsnævring af arterierne. Så gør det til en vane at børste to gange om dagen og tandtråd en gang om dagen. Gå også til professionel rengøring af tænder hver 6. måned til 1 år.

5. Bliv positiv:

Bliv hos mennesker, der tænker positivt, fordi den virksomhed, du holder, afspejler meget i dine tanker og handlinger. Dem, der er positive og accepterer af natur, er sundere end dem, der rummer negative følelser og holder selskab med mennesker, der altid klager og brokker sig over det ene eller det andet. Øv meditation, inden du går i seng for at berolige dit sind og være taknemmelig for alle de gode ting, der skete i løbet af din dag.

6. Bliv hydreret:

Drik 8 til 10 glas vand hver dag. Nip også til grøn te efter en halv times mad. Dette holder dig frisk og hydreret og sørger også for, at du ikke gumler på unødvendige snacks, da vand får dig til at føle dig fyldigere.

7. Frugt og grønt:

Spis meget frisk, sæsonbetonet frugt og grønt, da de er gode kilder til fibre, vitaminer, essentielle mineraler og er fyldt med mange antioxidanter. Alt sammen arbejder i forening for at hjælpe dig med at opretholde en sund krop. I en sund krop bor et sundt sind, husk.

8. Munch på nogle nødder hver dag:

Spis en håndfuld nødder, herunder mandler og valnødder hver dag, da disse er rige på omega 3 -fedtsyrer, der er kardiobeskyttende i naturen og hjælper med at øge niveauet af dårligt kolesterol i din krop og reducere niveauet af LDL & VLDL, som er dårlige for dit hjerte.

9. Afslut de dårlige vaner:

Det er velkendt, at rygning, drikke og medicin kan have skadelige virkninger på helbredet ved at kompromittere henholdsvis dine lunger, lever og hjerne.

Billedkilde: 1