Almindelige symptomer på thalassæmi

Thalassæmi er ødelæggelsen af ​​de røde blodlegemer i en person hovedsageligt et barns krop. Ødelæggelsen af ​​de røde blodlegemer får personen til derefter at lide med anæmi, som hvis den ikke behandles med det samme vil føre til blodkræft og derefter død. Anæmi er en ekstremt alvorlig sygdom, og kravet til at håndtere thalassæmi i sine tidlige stadier er ekstremt højt.

Thalassæmi symptomer

Thalassæmi kan skyldes flere årsager, hvoraf nogle omfatter genetiske tilstande, der påvirker iltbærende RBC’er i kroppen og arvelige tilstande. Denne sygdom kunne have været arvet af dig fra den person i din familie, der har blodfejl, eller som tidligere har haft denne sygdom. Anæmi er en ekstremt dødelig sygdom og ekstremt dyr at behandle, derfor er behandling af thalassæmi, før den når anæmi, den bedste måde at redde dig selv fra denne dødelige sygdom. Nedenfor er der flere symptomer på anæmi, så du ved, før det påvirker dig yderligere.

Thalassæmi mindre:

Mennesker, der har arvet sygdommen fra deres familiemedlem, har normalt meget få symptomer. Måske er nedsatte immunniveauer på grund af defekte røde blodlegemer alle de symptomer, denne sygdom har. Måske er konstant feber eller enhver anden sygdom, der er forårsaget af lave immunniveauer, et symptom på denne store sygdom.

Mistet appetiten:

Anæmi -patienter mister normalt deres appetit fuldstændigt, fordi de kaster alt, hvad de spiser ud. Hvis du tilfældigt får den mad, du ønsker at spise, men stadig ikke føler dig sulten, er der stor mulighed for, at du har thalassæmi.

Alvorlig anæmi:

Hvis du pludselig føler dig ekstremt syg og mærker, at du konstant bliver syg af hver en lille grund. En simpel nys kan udløse en forkølelse i din krop eller feber, så er det meget sandsynligt, at din krop nu er ramt af anæmi, og du har brug for øjeblikkelig behandling. Under denne sygdom ødelægges hele din krops immunsystem langsomt, så vær forsigtig og vær sikker.

Mørk farvet urin:

Mørk urin er det vigtigste tegn på at du har thalassæmi. Folk tager normalt fejl af deres sygdom, når de opdager, at de har mørkfarvet urin, da mørkfarvet urin undertiden er relateret til en sten i galdeblæren, men for at være sikker, tag thalassæmi -test, så du ikke får problemer senere.

Svage knogler:

Blodet giver vores knogler styrke, og når blodet i sig selv er defekt, er det meget sandsynligt, at knogler også bliver svage. Den lave mængde ilt, som dine røde blodlegemer bærer, får dine knogler til at miste deres integritet, hvilket får dem til at blive svage. Dette forårsager konstant træthed, smerter i kroppen, stor risiko for at knække dine knogler, derfor vær sikker og vær klar, hvis du har disse symptomer.

Forsinket vækst og pubertet:

For et barns anæmi kan forårsage forsinket vækst, der får dem til at se ekstremt små ud for deres alder. Dette kan ligne et sparsomt symptom, men på sigt kan barnet lide med ekstremt sprøde knogler i højden, hvis det ikke behandles. Sammen med vækst kan børn, der lider af anæmi, have forsinket puberteten, hvilket forårsager et stort problem for deres kropscyklus.

Gulsot:

Lave immunniveauer får kroppen til at være tilbøjelig til sygdomme, især noget så fængende som gulsot. Gulsot vil yderligere svække patienten og har brug for øjeblikkelig behandling, før det bliver værre.