Hvad er hiv og aids – årsager og symptomer

Hvad er HIV og AIDS:

Aids eller erhvervet immundefekt syndrom er en medicinsk tilstand forårsaget af en bestemt virus, der angriber kroppens immunsystem og til sidst udrydder kroppens immunitet fuldstændigt. Normalt bruger hjælpemidler enten et seksuelt medium eller en blodtransfusion som en kilde til at udvikle sig inde i ens krop og er kategoriseret i den øverste position af dødelige seksuelt overførte sygdomme. Man får ikke hjælpemidler af sig selv eller sig selv. Det videregives enten ved forbindelse eller gennem dit blod. Det målretter hovedsageligt de intimitetsfaktorer, der bremser en vej til den anden værts krop. Transmissioner gennem seksuelle væsker, spyt eller blod er de vigtigste modne kilder, der har ruter til hjælpemidler til virusoverførsel.

Hvad er Hiv og aids årsager og symptomer

Hvis man skal dissekere hjælpemidler, starter det med ordet erhvervet, der står for at blive smittet af sygdommen. Immunmangel taler for sig selv, da den retter sig mod kroppens immunsystem. Syndromet definerer et specifikt sæt sygdomme, der collager sammen for at danne hele den medicinske tilstand. Den virus, der er ansvarlig for årsagen til hjælpemidler, den humane immundefektvirus eller bedre kendt som hiv, passerer fra en krop til en anden.

Vores krop kæmper stærkt med disse vira, men efter en desperat tid vinder hiv, der er stærkere, kampen. Men sygdommen begynder ikke at vise symptomer før stille senere. Når den først er vært i kroppen, slider den langsomt kroppens immunsystem. Med tiden vil du bemærke dig selv blive offer for vira og patogener, som aldrig rigtigt har påvirket dig før.

En simpel test for disse antistoffer viser, om du er HIV -positiv eller ej. Men at være hiv -positiv viser ikke altid, at personen har en aids -sygdom. Den værste del ved hjælpemidler er, at disse sygdomme huser og vokser inde i den enkeltes krop år efter år uden at vise symptomer, når de nærer sig selv. Derfor, som afbildet, gider ingen gøre noget ved det på grund af deres uvidenhed.

Det er kun i den sidste sidste fase af HIV -virussen, når tilstanden hjælper ind. Det er først, når immunsystemet er fuldstændig blevet massakreret, får hjælpemidler sat i. Dette er en af ​​de dødeligste sygdomme, der først blev opdaget i 1981 og indtil nu er mere end 30 millioner mennesker blandt de andre millioner, der lider af det, døde på grund af årsagen til det.

Symptomer og årsager til AIDS:

Denne artikel vil guide dig om, hvad der er symptomerne og årsagerne til Aids, og der skal tages forholdsregler for at kontrollere Aids.

Årsager til AIDS:

Selvom årsagerne er ganske enkle, her er en kort note om, hvordan eller hvilke måder der er til at slippe HIV -virus ind i dit system

1. Ubeskyttet seksuel handling:

Årsager til Hiv Aids ubeskyttet seksuel lov

Vi mennesker er seksuelle væsener, og at fratage en fra det er ikke en plausibel idé. Med en verden i forandring og folk, der tilslutter sig nye ideer og friheder, er sex nu ikke længere et tabu, men et gratis emne, der er åbent for diskussion og viden. Det betragtes nu som et af kroppens primære behov. Blandt alle disse er der givet en stærk graf over mennesker, der normalt i deres ungdom bliver ramt af hjælpemidler. Blandt forskellige andre falder den stærke mistanke på, at ubeskyttet seksuel handling kan være en grund. Når man dominerer i ungdommen, bemærkes det ofte, at unge ikke kan lide at deltage i en beskyttet seksuel handling. Der er måder at forhindre graviditet, men der er ingen måde at forhindre overførsel af HIV fra en til en anden.

2. Blodinjektion:

årsager til hiv -infektion blodinjektion

Hvis du er til medicin, især dem, der skal injiceres inde i kroppen, skal du sørge for at kende dine partnere godt, før du deler den samme nål. Ofte mister en person sin fornuft, når den er stærk på stoffer, hvilket er præcis, hvordan en inficeret person, måske stadig uvidende, kan overføre virussen til sin ven. Deling af den samme nål injicerer virussen direkte i dit blod. Det samme sker med blodtransfusionsnåle.

3. Mundtlig lov:

Hjælpemidler forårsager mundtlig lov

På grund af stærk social bevidsthed, nu om dagen, vælger folk sikrere metoder, mens de udøver seksuelle handlinger ved at tage forholdsregler. Men hvis man hengiver sig til den orale seksuelle handling, er der stor risiko for, at virussen kan komme en vej gennem den enkeltes mund ind i hans eller hendes system.

4. Deling af nåle:

Årsager til hiv -hjælpemidler Deling af nåle

HIV kan let overføres via sprøjter eller nåle. Antag, at hvis en person med hiv -virus er blevet medicineret ved hjælp af en nål, og at nålen ikke bortskaffes korrekt. Dette kan være en af ​​aidsårsagerne. Nålen kan yderligere sprede virussen og kan få mere end én person til at blive syg af denne sygdom.

5. Under graviditeten:

Det er allerede blevet diskuteret, at en mor kan overføre virussen til sit barn på grund af generationspassagefaktoren. Virussen kan også overføres under graviditet. Der er stor sandsynlighed for, at en baby bliver smittet med hiv -virus under graviditeten.

6. Amning:

Årsager til hiv og aids amning

En kvinde (mor) kan overføre hiv -kimen til sit barn, mens hun ammer. Dette punkt vedrører også det pågældende generationsoverførselspunkt. Dette beviser, at virussen let kan overføres til barnet, og hendes datter kan yderligere overføre den til sit barn på samme måde. Modermælken er inficeret med denne virus, og det er årsagen til overførsel af virussen.

7. Seksuel handling:

Nogle gange kan HIV -virus også overføres, selvom et par har beskyttet sex. Dette er mærkeligt, men sandt. Der er ikke en stor chance, men alligevel kan det ske. Den eneste måde at undgå spredning af denne virus nu er at sætte en stopper for hyppige seksuelle aktiviteter.

8. Generationspassage:

Du kan være offer for hjælpemidler lige fra begyndelsen af ​​dit liv, og derfor kan man sige, at det kører i din familie. Der har faktisk været tilfælde, hvor hiv -virus er blevet overført til barnet af moderen, mens han stadig var i hendes livmoder. Efter godt tyve år, i sin ungdom, begyndte han at vise symptomer og fandt hurtigt ud af at være offer for hjælpemidler. Ofte kan det også være årsagen til at drikke moderens mælk.

9. Almindelig kontakt:

HIV -virus kan passere ikke kun ved seksuel kontakt. Det kan også passere gennem almindelig kontakt. Hvis du lider af hiv -aids, kan en af ​​hovedårsagerne bag det være de primære kontakthandlinger som kram, kys og endda håndtryk. Dette er en af ​​de mest mindre kendte årsager til aids.

10. Andre årsager:

Der er stadig visse årsager bag spredningen af ​​HIV -virus, som ikke kan forklares af lægerne. Der udøves regelmæssig forskning om dette emne.

Symptomer på hjælpemidler:

Symptomerne på hiv er normalt i dvale, indtil det senest begynder at virke normalt eskalerer hurtigt til døden. Men her er nogle symptomer, du skal holde øje med.

1. Feber:

I de tidlige stadier af mistanke om bistand kan man holde ud af en konstant stigende feber. Selvom feber er en almindelig tilstand, som slet ikke er alvorlig, kan en vedvarende for langvarig feber være tegn på, at din krop vil have dig til at læse. Denne feber kommer med kropssmerter og pres, muskel- og ledsmerter, kuldegysninger, der løber ned af ryggen med en bankende hovedpine.

2. Fysisk forstyrrelse:

Ofte kan man mærke væksten af ​​kirtler, der er hævede. Dette ledsages af udslæt og hudsygdomme med ondt i halsen og en udmattet krop, der er for let træt. Der er også et spørgsmål om sår baseret på den vej, virussen har taget. det kan være din mund eller kønsorganer eller dit nåleindsættelsespunkt.

3. Vægttab:

I den mere modne tilstand viser symptomerne ofte en hurtig vægttab, hvilket er uhyggeligt skræmmende. En sund og rask person kan pludselig miste for meget, nok til at mærke hende anorektisk.

4. Ledsagere:

Da sygdommen vokser hver gang, kan visse andre sygdomme på grund af mangel på stærkt immunsystem ofte indtræde. Dette kan være i form af diarré eller lungebetændelse.

5. Soaking Night Sweats:

Vil du vide mere om symptomerne på hjælpemidler. Nattesved er en af ​​de mest almindelige og forekommer hos både mænd og kvinder. Disse gennemblødende sved har også lidt feberproblemer og kan også forårsage et fald i temperaturen. De kan være virkelig irriterende, da sveden suger og forbliver på din krop og kan også resultere i problemer med kropslugt.

6. Træthed:

At være vedholdende er ret almindeligt under hjælpemidler. At være træthed er et af de mest synlige symptomer på hjælpemidler. Man kan let møde træthed, hvis han eller hun lider af problemer med hjælpemidler i et godt stykke tid. Træthed er et af de værste symptomer på hjælpemidler, da det også vil påvirke koncentrationsevnen.

7. Tongue Pletter:

Ser du nogle usædvanlige pletter på din tunge? Sir, du lider måske af hjælpemidler. Det er på tide, at du går og får en regelmæssig kropsundersøgelse. Man vil have tunge pletter, hvis de er hiv -positive. Dette er et af de vigtigste hjælpemidler symptomer.

8. Hududslæt:

Man vil møde hudproblemer som hudstød eller udslæt, og årsagen bag alle disse hudinfektioner kan være hjælpemidlerne. Aids -virus har en tendens til at briste huden sammen med kroppen. Blandt alle symptomer på hjælpemidler vil symptomet vedrørende huden hjælpe folk med at finde ud af, om de lider af det eller ej.

9. Kronisk diarré:

Står du over for maveproblemer? Det kan være hjælpemidler. Nogle gange står mennesker med AIDS over for nogle alvorlige maveproblemer, og det kan også være alvorligt. Du bliver nødt til at passe ekstra godt på dig selv i løbet af denne tid, da diarré er forbundet med uudholdelig smerte.

10. Tilbagevendende symptomer:

Hvis du lider af aids, er der en nem måde at opdage, om du er hiv -positiv eller ej. Det er for at holde øje med, om symptomerne kommer tilbage eller ej, efter at de er væk. Hvis de gør det, er du i problemer.

11. Dårlig hovedpine:

En person vil møde svær hovedpine i fase af hjælpemidler. Dette er et af de mange hjælpemidler symptomer.