Årsager og symptomer på hjerteanfald eller slagtilfælde

Det bankende kød af muskler og vener kantet mod venstre bur af vores brystben er vores hjerte. Motoren, der pumper blod til krogene i kroppen og derved holder os i live og i form, er en muskuløs krop, der ligner størrelsen på en lukket knytnæve. På daglig basis strømmer rigt iltberiget blod ind gennem en af ​​arterierne kaldet kranspulsåren og når hjertet, hvorfra det bliver pumpet ind i de andre dele.

Ofte skabes der til tider en situation kaldet koronar trombose, hvor en del af hjertet ikke modtager den nødvendige mængde blod på grund af funktionsfejl i den blodtilførende arterie. Dette medfører også mangel på ilt, da det friske blod, der transporteres ind, normalt er fyldt med ilt. Hvis denne tilstand vedvarer længe, ​​begynder en del af hjertemusklen at dø og forårsager et massivt angreb, som vi med almindelige ord kalder et hjerteanfald.

Årsager og symptomer på hjerteanfald

Myokardieinfarkt, endnu en medicinsk betegnelse for hjerteanfald er derfor klassificeret som en af ​​de dødeligste sygdomme, der rammer dig, hvilket faktisk er helbredeligt, men hvis der ikke pålægges korrekt behandling på hjertet på det rigtige tidspunkt, er skaden sandsynligvis irreversibel. Alle hjerteanfald er et resultat af tab af blodtilførsel til et segment af hjertet. Intensiteten af ​​skaden er direkte proportional med det berørte rum, hvilket betyder mere de dødende hjertemuskler, mere alvorligt er dit angreb. Dette afhænger også svagt af den plads, der er taget fra angrebet til behandlingen. Hvis det forlænges, får det sværhedsgraden til at vokse.

Ofte er mange af hjerteanfaldene optaget som et tilfælde af CHD, koronar hjertesygdom, hvor et vokslignende stof fylder arterien over en gradvis tidsproces. Dette voksagtige element hedder pest over den tid, der opbygges på arterien, hvilket skaber en situation kaldet åreforkalkning, og når den først er mættet, bryder den op, hvilket får bruddet til at blokere blodgennemstrømningen. Denne form for hjertesygdom får derfor skylden for pesten. På en mere almindelig note kan et hjerteanfald til tider være forårsaget af en pludselig stramning af kranspulsåren på grund af en krampe, der reducerer blodtilførslen. Mens CHD-tilfælde tager tid at angribe, er spamming af muskler pludselige og livstruende.

Årsager og symptomer på hjerteanfald:

Denne artikel forklarer noget vigtigt om, hvad der er årsagerne og symptomerne på et hjerteanfald, som vil hjælpe med at tage behandling, før du lider.

Årsager til hjerteanfald:

Her er nogle af årsagerne og årsagerne til, hvorfor du kan risikere et hjerteanfald.

1. Angina forårsager hjerteanfald:

Mange mennesker har denne medicinske tilstand kaldet angina, som ligner et hjerteanfald, hvor hjertets evne til at modtage frisk ilt og blod påvirkes, hvilket forårsager en situation, der ligner et angreb. Derfor kan mennesker, der lider af angina, være stærkt mistænkt for hjerteanfald. Der er en fin tynd linje mellem disse to, og det er svært at se, hvornår grænsen er krydset. I tilfælde af et anginaanfald vil medicin imidlertid slappe af musklerne, mens angrebet ikke vil være indeholdt i simple lægemidler.

2. Fedme forårsager hjertesygdomme:

En af de voldsomme bekymringer i denne verden er væksten af ​​fedme med en astronomisk hastighed, som er mere alvorlig i disse dage, der er blevet bemærket blandt børn. Læger mener, at blokering af disse arterier med fedtceller også kan være en grund til, at et barn også kan få et hjerteanfald. Det samme gælder for overvægtige voksne.

3. Alder:

Når du som kvinde har passeret 55 år af dit liv sundt, er det nu tid til at gå i panik, da det største søgeord forbundet med hjerteanfald og hjertesygdomme er aldersfaktoren, gammel for at være præcis. For mænd er indsatsen meget højere, da en mand i en alder af blot 45 år eller mere kan blive offer for et hjerteanfald. Efter at tærsklen til dit midterliv er overskredet, er chancerne for at blive offer for hjerteproblemer et almindeligt scenario. Faktisk fortæller læger tilbagegående hårlinjer og rynker med hjerteanfald og sygdomme.

4. Hjerteanfald forårsaget af tilbagefald efter stent:

Mennesker, der tidligere er blevet behandlet for hjertesvigt, har større risiko for et angreb. Dette skyldes, at med hjerteanfaldet på det samme tidspunkt er arterierne nu genoprettet af arvævene svage og tilbøjelige til at blokere mere end nogensinde.

5. Livsstilsårsager til høresvigt:

Den måde, du fører din livsstil på, er en stor årsag til, hvorfor du kan blive offer for et hjerteanfald. Når man er under enormt pres og stress i en længere periode, bliver han mistænkt for hjerteanfald. Så er der hypertension patienter med ofte angstanfald og derefter kæderygere. Din livsstil bestemmer din hjertesygdom. Men før en så alvorlig situation kan nås, opleves visse symptomer i vores krop, der annoncerer de indkommende angreb.

6. Åndenød:

Mangel på åndedræt eller dyspnø er et almindeligt symptom, man føler før et angreb, hvor denne komplicerede følelse af tyngde vedvarer på dit bryst, hvilket gør normal vejrtrækning vanskelig. Derfor vil du blive forpustet og gispe efter mere ved at bruge flere af dine hjertemuskler. Dette lægger igen mere pres på arterien, der forsyner dem.

7. Smerter:

Endnu et symptom er den tydelige brystsmerter, milde eller tunge afhængigt af den skade, der allerede er lidt. Denne smerte meddeler det indkommende hjerteanfald.

8. Koldsved:

Efter at blive spurgt siger patienter, der lider af hjerteanfald, at de føler sig svedige og klæbrige, men ikke varme, da sveden er kølig i naturen og konsistensen er klistret, hvilket gør dem klamrede. Selv under en ac fortsætter sveden.

9. Svimmelhed:

Dette fra personlig erfaring og fra lægeens mund er et almindeligt tegn, hvor patienten får tunge bånd og sløret tale hersker. Sammen med det kommer svimmelhed, hvor han eller hun føler, at de vil svigte eller falde sammen når som helst.

10. Kvalme:

Med svimmelhed og åndenød sammensat med klamt sved, føles vores krop på et sådant tidspunkt værre end nogensinde. Dette kan udarbejde en kvalmende følelse, hvor man enten barberer eller får følelsen af ​​vedvarende opkastning.

Almindelige symptomer på hjerteanfald:

Her er nogle af de mest almindelige tegn og symptomer på hjerteanfald. Det anbefales, at du går igennem disse ordentligt, så du kan finde ud af, om du har et hjerteanfald eller ej, hvis disse symptomer opstår.

Det er rigtigt, at symptomer på hjerteanfald varierer fra person til person. Her er dog nogle af de vigtigste symptomer på hjerteanfald.

1. Tryk:

Dette tegn på hjerteanfald er et af de symptomer på hjerte, som enhver hjertepatient, der har været igennem et hjerteanfald, har oplevet. Blodtrykket stiger under et hjerteanfald, og dette er indikationen på, at du måske har et alvorligt hjerteslag. Mange mennesker har overlevet hjerteanfald ved at forblive helt rolige og trække vejret ordentligt.

Der er mindre og større hjerteanfald. Generelt er der under mindre hjerteanfald ikke et hårdt pres på hjertet. Folk kan stadig være i stand til at overleve angrebet ved at træffe nogle foranstaltninger på forhånd. I gamle dage var et hjerteanfald et chok for næsten alle. Men i moderne tid er der mange måder at overleve angrebet på.

2. Tæthed i brystet:

Et andet almindeligt hjerteanfaldssymptom er følelsen af ​​tæthed i brystet. Man vil føle, at brystet er strammet, og der er en klemfaktor, der virker indeni. Dette er et temmelig naturligt symptom, og mange mennesker med hjertesygdom ved det. Der er ingen stopper for denne følelse, og dette problem vil helt sikkert gøre dig nervøs og reducere chancerne for overlevelse under angrebet.

Af denne grund skal du være ekstra forsigtig, når du ser eller mærker dette symptom. Mange ældre mennesker kan ikke overleve hjerteanfaldet, da de ikke er klar over dette og ikke ved, hvad de skal gøre på det tidspunkt.

3. Koldsved er en indikator for hjerteanfald:

Man vil svede på forhånd, når de får et hjerteanfald. Sveden vil være kold, og dette er en indikation for hjerteanfald. Du kan helt sikkert mærke sveden falde fra din pande, som vil være kold. Derefter bør du forberede dit sind og tænke positivt. Du bliver nødt til at have en mentalitet, der hjælper dig med at overleve angrebet. Du bliver nødt til at berolige dit sind og forberede din krop, da det bliver værre, hvis du har et svagt sind og hjerte. Alt er i sindet. Hvis sindet ved, at kroppen kan klare det, så vil du forhåbentlig leve efter angrebet.

4. Træthed:

Du vil føle dig træt lige før angrebet. Dette er et vigtigt symptom på et hjerteanfald. Muskelpine er ofte et tegn, når det kommer til et hjerteanfald. Dette er også et symptom på hjertestop. Muskelvævet vokser svagt og koldt og stopper med at fungere. Sammen med forkert blodstrøm til hjertet er der ikke også en ordentlig strøm af blod til musklerne. Kort sagt bliver kroppen svag, og man er ikke i stand til at gøre noget, som er almindeligt for næsten alle, hvor også døden er nært forestående.

5. Øvre rygsmerter:

Forveks ikke dette punkt med træthed. Øvre rygsmerter er et af de mest populære symptomer på et hjerteanfald. Ifølge en række mennesker er der betændelse i den øvre del af ryggen, da hjertet er en del af overkroppen og på en eller anden måde er disse to forbundet. Dette er imidlertid et af de mest almindelige tegn, og næsten alle, der gennemgik et hjerteanfald, stod over for det.

Smerten i denne del af kroppen starter lidt før angrebet. Man kan genkende, om han eller hun får et hjerteanfald eller ej.

6. Arm smerter:

Smerter i både overarme og underarme er et hjerteanfaldssymptom. Der vil være uudholdelig smerte i armene, og dette er et tegn på hjerteanfald. På grund af forkert cirkulation af blod vil der også være træthed i armene. De vil blive varme, og der vil være overdreven smerte, især i leddene. En, der allerede har fælles problemer, kan på en eller anden måde få en idé om, hvad han eller hun er til.

Hvis der er smerter i armene, kan man ikke engang bevæge eller fungere armene korrekt og kan ikke engang redde de nødvendige under angrebet, hvilket igen øger chancerne for død.

7. Fordøjelsesbesvær:

Maveproblemer er meget godt forbundet med en dårlig hjertesygdom. Man vil opleve fordøjelsesbesvær inden et hjerteanfald. Maven vil forblive forstyrret, og den vil ikke fungere som den skal. Efter at have lært dette symptom at kende, forventes det, at man kan finde ud af, om han eller hun får et hjerteanfald eller ej.

8. Opkastning:

Et andet populært hjerteanfaldssymptom er opkastning. En person vil kaste op temmelig ofte, når han er hun er ved at opleve et hjerteanfald. Årsagen til dette symptom er stadig ukendt. Ingen har ikke fundet den specifikke årsag bag opkastning. Dette er blot et symptom på et hjerteanfald og er ret naturligt. De fleste mennesker, der får et hjerteanfald, vil opleve dette symptom, og det er sådan, de vil kunne vide om angrebet på forhånd. Da fordøjelsesbesvær er et symptom på hjerteanfald, ledsages det ofte også af opkastningsproblemer.

9. Angst:

Man vil let blive angst, før man oplever et hjerteanfald. Dette typiske hjerteanfaldssymptom bliver undervist til børnene, når de er i skole gennem videnskabsbøger. Det er det mest almindelige hjerteanfaldssymptom hos kvinder. Mange kvinder oplever en følelse af frygt lige før angrebet. Frygten er ægte, og den svækker deres hjerte og reducerer deres overlevelsesmuligheder. Dette er et vigtigt tegn, og det er det tidspunkt, hvor man skal være helt rolig og reducere angsten indeni. Selvom døden i de fleste tilfælde var det eneste resultat.

10. Tandpine og kæbesmerter:

Både mænd og kvinder vil opleve tandpine inden et hjerteanfald. Der vil også være en enorm smerte i tanden og kæberne. Dette klassiske symptom på hjerteanfald ledsages ofte også af hovedpine (diskuteret tidligere).