Tungekræft Symptomer

En af de dominerende sygdomme, der har plaget denne verden, er den alvorlige opstandskræft, som der endnu ikke erobret en passende stabil løsning. Selvom kræft har sin egen måde at skabe rod på, er her en form for kræft, der kan efterlade dig målløs for alvor. Normalt betegnes oral kræft-målrettet din tunge som tungekræft, selvom der er to dele til det. En generel betegnelse for tungekræft er oral eller orofaryngeal kræft.

Tungekræft Symptomer

Når kræften opdages på forsiden af ​​tungerne, siger to tredjedele af den forfra, betegnes den som oral kræft. Når tumoren er placeret i bunden af ​​tungen, hvor alle vitale væv mødes og hilser, klassificeres den normalt som orofaryngeal kræft.

Normalt påvirker kræft kroppens væv, som kan reagere ved udsættelse for tobaksbrug eller alkoholer. Så er der altid det underdanige gen, som pludselig kan reagere. Kræft er en meget vanskelig sygdom, hvor ikke kun opdagelsen, men kuren også er en dyr forlængelsesproces uden stabil kaution. Imidlertid blomstrer kræft aldrig på en dag. Selvom det er en stabil proces, tager det tid, og hvis det opdages i den første alder, kan det helbredes så godt som en ny krone.

Tungekræft Symptomer:

Her er nogle af symptomerne på at opdage tungekræft.

1. Fysisk ændring:

Det første tegn på en tungekræft er blodproppen i kræftcellerne, der påvirker vævene; derfor dannes ofte en lille klump på stedet eller en form for infektion. Ofte lider vi af kræftsår, der varer cirka to uger, så sørg for, at du ikke hyperventilerer om et lille problem. Men hvis en mistænkelig klump eller infektion har generet dig, får du den kontrolleret.

2. Smerter:

Mens der for nogle smerter er tilbage til den sidste bit, indtil kræften er fuldt dannet, hvis du er så heldig, kan du opleve en let sviende fornemmelse eller smerte eller irritation, mens du tygger eller sluger mad eller drikke. Dette ubehag, hvis det varer i lang tid, skal kontrolleres.

3. Smagsændring:

Sammen med synkeproblemer kan man endda mærke en ændring i deres smagsløg. Den mad, du engang plejede at dø for nu, smager dagligdags og intetsigende, og for hver dag bliver din appetit ved med at skrumpe. Dette kan være et af symptomerne på tungekræft.

4. Følelsesløshed:

Sammen med klumper i tungen kan man endda til tider føle følelsesløshed i munden eller tungen. Dette sker normalt, når der er et scenario med orofaryngeal cancer, hvor vævene, der forbinder tungen med hjernen, påvirkes, hvilket forårsager midlertidig lammelse af tungen måske bare i et par minutter.

5. Fortykning:

Også dette falder ind under de fysiske forstyrrelseskriterier, hvor en bestemt del af tungen kan føles fortykket og tung, hvilket vil hæve og være smertefuldt at bevæge sig eller røre ved.

6. Konstant ømhed:

Selvom din tunge er målet, kan en konstant ømhed i halsen også være et akut tegn på tungekræft. ud over halsen kan en konstant ørepine måske også være en grund, da halsen og øret er i nærheden af ​​tungen.

7. Blødning:

Dette kan ofte komme med blød blødning fra munden eller fra det berørte område, hvor stien eller klumpen dannes. Disse er kræftcellerne, der til tider forårsager blødning.

8. Vægttab:

Dette kan komme som en overraskelse, men ofte kan kræft forårsage et alvorligt vægttab. Hvis du taber pund på en stabil basis, og hvis det når et punkt, hvor der er ekstremt vægttab, skal du holde en lægeundersøgelse på din liste.

9. Problemer med at tale:

Med alle smerter og sår og klumper i halsen og tungen kan det være svært at tale. Dette kan komme i form af pludselig stemmeskift, problemer eller smerter, mens du taler eller svært ved at udsende en lyd.