Hogyan kell tökéletesen felvinni a szájfényt?

A szájfénytől az ajkak teltebbek és teltebbek. Zamatos ragyogást kölcsönöznek az ajkaknak, amelyekre mindannyian vágyunk az ajkak zamatos ragyogására. Ezt megkaphatja, ha megfelelően alkalmazza a szájfényt.

hogyan kell alkalmazni a szájfényt

Az alábbiakban néhány tippet és iránymutatást kell követni a szájfény alkalmazása során. Tartsa szem előtt ezeket a tippeket, amikor legközelebb szájfényt alkalmaz az ajkára.

1. Kezdje az ajkak tisztításával. Dörzsölje ajkait ajakradír segítségével. Ellenkező esetben használhat hidratálót, és papírtörlővel eltávolítja az összes repedezett részt és elhalt bőrt az ajkairól. Ettől az ajkak tiszták és simaak lesznek, és megkönnyítik az alkalmazást.

Hogyan kell tökéletesen felvinni a szájfényt?

2. Ezután vigyen fel egy tiszta ajakbalzsamot az ajkaira. Színeseket is felvihet, ha színt szeretne az ajkakra. Vigye fel egyenletesen, majd óvatosan dörzsölje az ujjával.

3. Ebből a lépésből kezdheti el a szájfény felhordását, és rúzs felvitele után alkalmazhat szájfényt.

4. Ha rúzst alkalmaz, akkor kezdje el ligninizni ajkait ajakfestő segítségével. Kezdje az ajkak közepétől, majd fedje le az ajkak szélét a sarokig.

5. Ha vékonyabb ajkai vannak, felpuhíthatja őket úgy, hogy az ajkakat az ajkak szegélyének külső széléhez vonja.

6. Ezután töltse fel az ajkakat rúzzsal. Törölje le egy törlőkendővel a felesleges termék eltávolítására. Ha intenzív színt szeretne, akkor csúsztasson egy másodpercet.

7. Ezután kezdje el alkalmazni a szájfényt. Használhat átlátszó szájfényt, ha meg szeretné tartani a rúzs színét.

8. Mehet a színes szájfényért, ha ki akarja hozni az ajkakon a szín intenzitását. Használhatja ugyanazt a színű fényt, mint a rúzs, vagy valami árnyalattal felfelé vagy lefelé.

9. Kezdje az ajkak közepétől, majd haladjon a szélei felé. Enyhén dörzsölje le egy törlőkendővel a ragacsosság és a felesleges termék eltávolítására.

10. Tapassza ajkait egymáshoz. Törölje le a felesleges terméket az ajkak sarkából pamutrúd segítségével.

11. És készen van a tökéletes szájfény felhordásával az ajkaira.

12. Ha teltebb, tömörebb hatást szeretne mutatni, akkor a szikrázó szájfényre vonatkozik. Ez dimenziót ad az ajkaidnak.

13. Mindig tompítsa le a szemét, ha csillogó ajkakra vágyik. Nem szeretne fényesnek és csillogónak tűnni, mint egy diszkógolyó.

Hogyan kell tökéletesen felvinni a szájfényt? 2

14. Használjon enyhe színű szájfényt nappalra, fényesebbeket és fényesebbeket éjszaka. A nappali viselet minden meztelen és enyhe mauvet tartalmazhat, amelyek jól illeszkednek az eredeti ajakszínhez, és nem fognak úgy kinézni, hogy túl sok felesleges színt adnak az ajkakhoz.

15. Válassza az életkornak megfelelő színeket. Az élénk színek is inkább vérzik, ezért legyen óvatos velük