15 új szakáll és bajusz stílus férfiaknak és tizenéveseknek

A szakáll és a bajusz megjelenését mindig divatosnak és stílusosnak tartják a férfiak számára. Ezek elengedhetetlenek ebben a generációban, hogy ápolt bajuszuk és szakálluk stílusos megjelenést kölcsönözhessen. Jóképűnek és professzionálisnak tűnik egyszerre, de gyakran unjuk, hogy ugyanazt a megjelenést próbáljuk ki. Itt vannak a legújabb szakáll és bajusz stílusok, amelyeket ki kell próbálni. Ezek a szakállbajusz stílusok könnyen ápolhatók, karbantarthatók és kényelmesek. Olvassa tovább ezt az útmutatót, hogy megtudja, melyik férfi bajusz és szakállstílus felel meg leginkább az arcformájának és a vonásainak.

15 legjobb szakáll és bajusz stílus fiatal férfiaknak:

Lássuk itt a bajusz és a szakáll frizuráinak listáját, hogy új megjelenést kapjunk.

1. Bandholz bajusz és szakáll:

Bandholz bajusz és szakáll

Az Eric Bandholz által bevezetett lenyűgöző bajusz- és szakállstílus mindig is igényes maradt. Az ilyen stílus kialakításához legalább 6 hónapig tart az időszak, és ápolási eszközökkel is karban kell tartani. Ez az egyik kedvenc kedvenc szakállunk és bajuszunk. Ha sűrű és vastag haja van, nem kell kétszer gondolkodnia.

 • Legjobb bőrtípus: A normál bőrre kombinált férfiak megingathatják ezt a megjelenést.
 • Ideális korcsoport: A 30 év körüli férfiak alkalmasak és kiegészítik ezt a megjelenést.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Azok, akik ovális, gyémánt és háromszög alakú arcúak, sűrű hajúak, dolgozhatnak a stíluson.

2. Az egységes szakáll:

Az egységes szakáll

A név abból a hosszúságból származik. Ez a szakáll közel 2 hüvelykre nő az állától, és szép, kerek alakú vágást kap. Ez egy professzionális megjelenésű stílus. Ez a hűvös szakáll és bajusz minden, amire szüksége van, ha vékony haja van, de a sűrű bajusz és szakállszőr. Ez is a legprofibb lehetőségek közé tartozik.

 • Ideális korcsoport: A 30 és 40 év közötti férfiak is kipróbálhatják ezt a kilátót.
 • Legjobb bőrtípus: Ha normál vagy zsíros bőre van, akkor ez jól működik.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Itt dolgozhatnak a háromszögletű, ovális, négyzet alakú és kerek alakú arcúak.

3. Borotvaélszakáll:

Borotvaélszakáll

Nem számít, milyen arcformája van, ez a szakáll & bajusz tökéletesen illik hozzád. Ez a szakáll stílus mindig is trendben maradt. A szakáll oldalai nincsenek jól formázva, de a végeket élesen és tisztán kell tartani. Ez a szakáll és bajusz kombináció lényegében és határozottan a legjobbak közé tartozik, tekintettel arra, hogy ez jól ápolt. Szakáll olaj tovább lehet alkalmazni, hogy alakja szakáll és bajusz.

 • Legjobb bőrtípus: A zsíros és kombinált bőrű férfiak dolgozhatnak a megjelenésen.
 • Ideális korcsoport: A sűrű szakállú, 40-50 év körüli férfiak itt pompásan néznek ki.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Az ovális alakú arcúak és az egyenes hajúak itt remekül mutathatnak

4. Holland szakáll:

Holland szakáll

A holland szakáll az, amit keres. Ebben a stílusban a szakáll kifelé nő, az állától hangsúlyos helyzetben. Ez a szakáll és bajusz divat teljesen új a városban, és most lassan trendi. Elég csiszoltnak tűnik, és akik fiatalos arcúak, alkalmasak erre a megjelenésre.

 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípus hatással lehet a megjelenésre.
 • Ideális korcsoport: Legyen szó 30 -as, 40 -es vagy 50 -es évekről, minden korú férfi dolgozhat azon, hogy ez a stílusos és jóképű legyen.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Gyémánt és ovális alakú arcok, fiatalos vonásokkal kipróbálhatják ezt a stílust.

5. Kúpos és rövid szakáll:

Kúpos és rövid szakáll

A kúpos és rövid a mai napig a tizenévesek kedvenc stílusa maradt a szakáll és a bajusz stílus között. A szakáll tiszta marad mindaddig, amíg a bajusz kevesebb szőrrel nem keveredik a szakállba a teljes megjelenés érdekében. Amint ezen a képen látható, egy szakáll és bajusz kombinációval rendelkező férfi meglehetősen csiszoltnak és egyszerűnek tűnik. Azoknak szól, akik nem akarnak sok időt és energiát a karbantartásra.

 • Legjobb bőrtípus: A száraz bőrű férfiak nagyszerűen néznek ki ebben a stílusban.
 • Ideális korcsoport: A 20 és 30 év közötti fiatalabb férfiak kipróbálhatják ezt a stílust.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Az ovális és gyémánt alakú arc alkalmas erre a stílusra.

6. Vékony szakáll stílus:

Vékony szakáll stílus

Ez a stílus a legrövidebb bajuszszakáll -stílusnak számít, ahol az oldalvégek elvékonyodnak és majdnem eltűnnek. A bajusz és az arcvágott szakáll az állrésznél találkozik. Ez a vékony szakáll stílus bajusz nélkül is kipróbálható, és testre szabható olyan férfiak számára, akik el akarják kerülni. Ez egy másik a legjobb megjelenéseink között.

 • Legjobb bőrtípus: A zsíros és kombinált bőrűek vakon mehetnek.
 • Ideális korcsoport: A 30 év körüli férfiak szakmai karrierjükben itt jóképűek lehetnek.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Bármilyen arcformával rendelkezők kipróbálhatják vékony hajjal.

7. Nappali stílusok sorai:

Nappali stílusok sorai

Ez egyfajta telt szakállú bajusz, megfelelő formával. A szakáll bajusza közelebb kerül a szakállhoz, de nem ér hozzá, és egyenes borotválkozást ad ki. Ez a kedvenc és legnépszerűbb indiai bajusz és szakáll stílusunk. Ez meglehetősen egyszerű megjelenés, és könnyen karbantartható.

 • Legjobb bőrtípus: Ez teljesen minden bőrtípusra vonatkozik.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Bármilyen arcforma jól illik ehhez a stílushoz hosszúkás és pufók arccal
 • Ideális korcsoport: A 20 -as és 30 -as évek eleji férfiak teljesen dolgozhatnak ezen a megjelenésen, legyen szó fiatal egyetemi fiúkról vagy irodai férfiakról

8. Halvány szakáll:

Kifakult szakáll

A fakó a szakáll és a hosszú bajusz stílusa. Kipróbálhatja ezt a kenyérfajtát, és körülbelül 3 hüvelykre kell állnia az állától, és lapos stílusban vágja le. A bajusz vékony vagy vastag réteggel kapcsolódik hozzá. Ez a rövid szakállú, hosszú bajuszos megjelenés közé tartozik, amelyet nagyon szeretnek sokan, akik elhalványult hajvágást és hosszú bajuszt szeretnének. Próbálja ki ezt a megjelenést, ha szereti a fade cut -ot.

 • Legjobb bőrtípus: A normál bőrű férfiak jól néznek ki itt.
 • Ideális korcsoport: A 30 és 20 év közöttiek is teljesen kipróbálhatják ezt a kilátót.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: A hosszúkás, lapos arcú arcformák itt jól mutathatnak.

9. Merész és vastag szakáll:

Merész és vastag szakáll

Ha a vastag szakállról van szó, akkor a merész szó is hozzátartozik. A szakáll hosszú hajjal érkezik; azonban a hossza még mindig rövid az állig. Ez a hosszú szakáll és bajusz stílus azoknak való, akiknek sűrű szakálla és vastag haja van. Ha ilyen kompakt megjelenéssel szeretne büszkélkedni, akkor ez a merész stílus megfelelő az Ön számára.

 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípus tetszés szerint dolgozhat ezen a stíluson.
 • Ideális korcsoport: A húszas és harmincas évei végén járó férfiak lendületesen és stílusosan néznek ki itt.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: A hosszú arcúak kipróbálhatják ezt a stílust.

10. Kör szakáll:

Kör szakáll

A kör szakáll és a bajusz egyaránt vastag és vékony hajjal érkezik. Szabványos szakállnak is nevezik, amely rendezettnek tűnik. Ez a stílus azoknak a férfiaknak megfelelő, akik reprezentatív megjelenést szeretnének a szakállal együtt. Bajuszként és állszakállként is elmegy. Ez a kör stílus olyanokkal érkezik, akik érett korosztályban vannak, és továbbra is stílusosan szeretnének pompázni

 • Ideális korcsoport: Az 50 év körüli férfiak nagyszerűen néznek ki ebben a stílusban.
 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípus kipróbálhatja ezt a kilátást, mivel ez mindenkinek megfelel.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: A kerek és négyzet alakú arcok, kifinomult jellemzőkkel rendelkezők kipróbálhatják ezt a megjelenést.

11. Barátságos birkahús szakáll:

Barátságos birka vágja a szakállát

Ez egyszerűen elképesztő a bajusz és a szakáll stílusok között. Más néven oldalvágott vágásoknak vagy oldalsó bajuszoknak, amelyeken rés van az állán. Ha négyzet alakú vagy kör alakú arca van, akkor ez a szakáll stílus illik hozzád. Ez a nagy bajuszú, rövid szakállú megjelenés nagyszerű azoknak a férfiaknak, akik hadseregben és kormányzati csoportokba tartoznak, hogy stílusosan pompázhassanak. Ez egy szimbolikus megjelenés korok óta.

 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípusú férfiak kipróbálhatják ezt a megjelenést.
 • Ideális korcsoport: A 45 év után érett korúak remekül néznek ki ebben a stílusban.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Bármilyen arcforma sűrű hajjal lendületes és jóképű lehet ebben a stílusban.

12. Garibaldi szakáll:

Garibaldi szakáll

Ez az egyik hosszú szakáll és bajusz stílus. Kissé hasonlít a Bandholzhoz, vastag és hosszú szakállal, fürtökben végződő bajusszal. Ez a rövid szakállú nagy bajusz egy másik régi stílus. Ez generációkon keresztül történt, és az őrület továbbra is fennáll. Ha szeretné ezt a vintage megjelenést és stílusos hangulatot, akkor ez biztosan az Ön számára.

 • Ideális korcsoport: Az 50 év utáni idősebb férfiak lendületesen néznek ki ezzel a megjelenéssel.
 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípus, legyen az normál vagy zsíros bőr, itt néz ki.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Ha ovális és gyémánt alakú arca van, sűrű hajjal és hosszúkás arccal, akkor ez az Ön számára.

13. Kormány és álla puff szakáll:

Kormány és állpofás szakáll

A bájos szakáll stílus hordozható, a szakáll és a bajusz itt korlátozott növekedéssel jár. A bajusz hosszú növekedést kap, míg a szakáll csak az áll részén nő meg. Ez a kialakítás leginkább azoknak a férfiaknak megfelelő, akiknek korlátozott a szakállnövekedése az arc területén. Ez a hosszú bajuszú szakáll jól vágott és formás megjelenésű, csak az áll közelében van bajuszszőr, és ez az új trend azoknak a férfiaknak, akik aranyos és stílusos megjelenést keresnek.

 • Ideális korcsoport: A 30-40 év közötti férfiak kipróbálhatják ezt a stílust.
 • Legjobb bőrtípus: A száraz és normál bőrű férfiak nagyszerűek lehetnek itt.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Azok, akik ovális és gyémánt alakú, hosszú arcúak, kipróbálhatják ezt a megjelenést

14. Van Dyke szakáll stílusa:

Van Dyke szakáll stílus

A Van Dyke hét különböző bajuszszakáll -stílussal érkezik. Népszerűek azoknál a férfiaknál, akiknek keskeny az álla. A szakáll stílus nem más, mint a kecskeszakáll és a bajusz kombinációja. A stílus közepes bajusszal és horgonnyal rendelkezik az állán. A terv nevét Anthony Van Dyke után kapta, mivel ez volt az ő aláírása. Ez a rövid, hosszú szakállú bajusz olyan férfiaknak való, akik kopaszodhatnak, ha nincs szőr a koronán.

 • Ideális korcsoport: Az 50 és 40 év közötti férfiak jól néznek ki ebben a stílusban.
 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrszínű férfiak tetszés szerint kipróbálhatják ezt a stílust.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Itt jól mutathatnak azok, akiknek kerek és négyzet alakú arcuk keskeny állú.

15. Lócipő szakáll:

Lócipő szakáll

Ez a szakállbajusz emlékeztetne a retro megjelenésére. A stílus a szakállhoz csatlakozó bajusz lefelé nyújtásával érhető el. A szakáll oldalait és az áll középső részét tisztán borotválva hagyjuk, hogy megkapjuk a kívánt megjelenést. Az oldalak hossza tetszés szerint tartható. A kedvenc szakállatípusunk és bajuszunk közé tartozik azoknak a férfiaknak, akik szüreti hangulatot szeretnének, és kevesebb hajuk van.

 • Legjobb bőrtípus: Ha száraz vagy normál bőrű, akkor ez az Ön számára megfelelő.
 • Ideális korcsoport: A 30-40 év közötti férfiak vakon követhetik ezt a stílust, ahogy akarják.
 • Megfelelő arcforma és arcvonások: Ebben a stílusban bármilyen keskeny állú arcforma jól néz ki.

További tippek:

 1. A szakáll és a bajusz ugyanolyan figyelmet és gondosságot igényel. Soha ne hanyagolja el őket, mert száraz és durva szakállhoz vagy bajuszhoz vezethet, amelyek nem tűnnek fényesnek és jónak az arcon.
 2. A szakáll és a bajusz speciális táplálkozási termékeket használhat. Azok, akik ájurvédikus képletekkel rendelkeznek, ma jól mutatnak.
 3. A szakállolaj és a samponok a legjobbak a bajuszszakáll területének táplálásához és hidratálásához.
 4. Vannak szakállas krémek is a piacon ahhoz, hogy tovább formázzuk őket.
 5. Vágja le szakállát időről időre, mivel a vágás új dolog annak biztosítása érdekében, hogy egészségesen nőjenek.
 6. Ha további tanácsokra és segítségre van szüksége, mindig konzultálhat egy stylisttal, hogy megtudja, melyik a legjobb szakáll- és bajuszstílus az arcformájához és arcvonásaihoz.

Ezek a szakáll- és bajuszstílusok újdonságnak számítanak a trendben, legyen szó tarlószakállról vagy kecskeszakállról, vagy bajuszról és horgonyról, több változat is megjelenik a piacon. Gyakran zavaró, hogy milyen legjobb megjelenést választhatunk és próbálhatunk ki az arc alakja és jellemzői szerint. Ezért útmutatót adtunk Önnek a stílus kialakításáról, amely a legjobban megfelel Önnek. Nézze meg őket, és mondja el nekünk, hogy mennyire szereti ezeket a szakáll- és bajuszstílusokat.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy a szakállom és a bajuszom simán a bőrön fekszik?

Válasz: Miután megmosta a szakállát samponnal, végezzen egy jó masszázst, és törölközővel szárítsa meg. Használjon hajszárítót is, és vigyen fel szakállbalzsamot vagy szakállolajat a száraz szakállra. Fésülje meg jól a hajat, ami biztosítja, hogy lapos maradjon. Ne vigyen fel balzsamot nedves hajra, ha lapos megjelenést szeretne.

Q2. Igazíthatom a szakállomat??

Válasz: A szakállkefe sokat segít a szakállas haj kiegyenesítésében. Fektessen be egy jó sörtéjű kefébe. Miután megmosta a szakállát, szárítsa meg jól, és ecsettel fésülje lefelé. Továbbá használjon szakállolajat, hogy a megjelenés a helyén maradjon.

Q3. Mit tegyek, hogy a szakállom és a bajuszom puha legyen??

Válasz: Az olívaolaj a legjobb barátod, ha puha szakállot akarsz elérni. Masszírozza körkörös mozdulatokkal, hogy puha és fekete maradjon. Ezenkívül ne csak a haját samponozza, hanem a szakállát is. Tegyen fel kondicionálót is, mivel a szakáll ugyanolyan gondosságot és odafigyelést igényel, mint a haja. Továbbá választhatja az Aloe Vera gél és a méz természetes termékekként való alkalmazását a szakáll lágyítására.