3 napos szakáll: 15 legjobb tarló szakállstílus a fiatalos arcért

Divatos, férfias, könnyű és okos. Ez határozza meg a modern és élénk tarlószakáll -stílusokat. A tarlószakáll a legkönnyebben növeszthető. Vagy azt szeretné, hogy szakálla kisebb szőrnövekedéssel járjon, vagy inkább a tiszta és világosabb változatot részesíti előnyben a nyilatkozatban; a tarló mindig tökéletes és találó.

Összeállítottuk a legjobb tarlószakáll -stílusokat a férfiak számára minden korosztályban. Legyen szó buliról vagy alkalmi megjelenésről vagy formális megjelenésről; soha nem okoznak csalódást nekünk.

15 könnyű és nehéz tarló szakáll stílus képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk a Top 15 tarlószakáll -stílust, amelyek segítenek kiválasztani a kívánt típust.

1. Hagyományos stílusú tarlószakáll:

Tarló szakáll

Ez a rövid tarlószakáll legrégebbi formája. Az ilyen stílusok elvégzéséhez a tarlóborotvára van szükség. Akkor is nagyon divatos. Legalább hetente le kell vágnia a tarló szakállát, hogy megőrizze ezt a stílust. Ez magában foglalja mindennek a karbantartását, azaz világos bajuszt, rövid tarlót és szakállának más stílusba való kiterjesztését kombinációként stb..

 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípus jól illik ehhez a stílushoz.
 • Ideális korcsoport: A 30 és 50 év közötti férfiak itt bárkinek látványosnak és jóképűnek tűnhetnek.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Az ovális és gyémánt alakú arcú férfiak megingathatják ezt a stílust. Azok, akiknek nagy orra és finom vonalai vannak, meg is ringathatják ezt a megjelenést.

2. Világos tarló szakáll:

Tarló szakáll

Ha Ön egyike azoknak a srácoknak, akik nem szeretik a sok hajat az arcukon, de mégis tisztességes férfias megjelenést szeretnének, akkor könnyű borostás szakállot választhat. Ez elsősorban a szakállszőr könnyű vágását jelenti egy jó minőségű nyíró segítségével. Óvatosan kell választania a megfelelő vágót, mert a finom vágás égési sérüléseket okozhat, ha nincs minőségi nyírója.

 • Ideális korcsoport: Azok a 30 és 40 év körüli férfiak nagyszerűen néznek ki, és jól mutatnak a megjelenésnek.
 • Legjobb bőrtípus: A kombinált bőrtípusú férfiak jól néznek ki ebben a stílusban, mint mások.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: A hosszú tarlószakállnak ez a változata jó a kerek vagy ovális alakú, széles ajkakkal rendelkező arcokhoz.

3. Modern tarlószakáll:

Férfiak tarlóval

Jelenleg ez a legjobb rövid borostás szakáll stílus a férfiak ápolási stílusában. Ez magában foglalja a hagyományos tarlószakáll felújítását, amelyben különböző szakáll- és bajuszstílusokat alkalmaz, miközben megőrzi a szimmetriát. Választhat például kecskeszakáll és oldalvilla kombinációját, és a kis szőrszálú szakáll borostásnak tűnik.

 • Ideális korcsoport: A 20 év körüli férfiak jól néznek ki ebben a stílusban.
 • Legjobb bőrtípus: Bármely bőrtípusú férfi kipróbálhatja ezt a stílust, mivel minden típusnak megfelel.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Az ovális alakú, vastag szemöldökkel és szakállal rendelkező férfiak rettentően forrónak tűnhetnek ebben a stílusban.

4. Hosszú tarló szakáll:

Hosszú tarló szakáll

Ennek a szakállnak a neve egyértelműen jelzi megjelenését és ápolási követelményeit. Hagynia kell, hogy szakálla hosszú ideig nőjön, mondjuk körülbelül egy hónapig, majd szimmetrikusan formálja szakállát, különben levághatja göndör haját, és hagyhatja, hogy a tarló szakáll természetesen hosszúnak tűnjön. Itt tarló szakáll nyakkivágás látható.

 • Ideális korcsoport: A 40 -es és 50 -es évekbeli férfiak félelmetesnek tűnhetnek itt.
 • Legjobb bőrtípus: Azok, akik zsíros bőrűek, teljesen kipróbálhatják ezt a stílust.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Ovális alakú arcú férfiak, vastag szakállúak és bajuszúak megengedhetik ezt a megjelenést.

5. Teljes nyakú tarlószakáll:

Férfi tarló szakáll

Sok férfi általában eltávolítja a nyakán növekvő szőrszálakat, így a szakálluk csak arcszőrből áll. A szakáll egyedülálló nyugati tendenciája azonban, amelyet számos európai, amerikai és ausztrál férfi láthat, hogy a hajat a nyakán tartják, és egy kicsit formába vágják. Ha az ilyen nyakszőr a tarlóval kombinálódik, akkor teljes nyakú borostás szakállnak nevezhetjük, de gondoskodnia kell arról, hogy megfelelő minőségű nyírót használjon, például egy Wahl lítium -ion csipeszt, amely segít a nyak sima zárásában. . Így Wahl szakáll és tarló lehet a nyakán és az arcán.

 • Ideális korcsoport: A 30 év körüli férfiak tudnak a legjobban megfelelni ennek a megjelenésnek.
 • Legjobb bőrtípus: A zsíros és kombinált bőrűek kipróbálhatják ezt a stílust.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Bármilyen hosszúkás arcvonás kipróbálhatja ezt a stílust.

6. Közepes tarlószakáll:

Közepes tarló szakáll

Egy másik széles körben követett stílus a vastag tarlószakáll világszerte a közepes tarlószakáll. Ez megköveteli, hogy hagyja, hogy a haja csak bizonyos méretűre nőjön, ahol hatékonyan, csak kissé közepes formára vághatja. A közepes forma tökéletes és illeszkedik a legtöbb arcformához.

 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípus, legyen az száraz vagy kombinált bőr, dolgozhat ezen a megjelenésen.
 • Ideális korcsoport: A 20 -as évek végén és a 30 -as éveik elején járó férfiak viselhetik ezt a megjelenést napi stílusú hányadosként.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Minden arcforma és vonás jól illik ehhez a vastag tarlószakáll -stílushoz.

7. Kecskeszakáll:

Tarló stílusú szakáll

Amint azt korábban említettük, a tarló kecskeszakáll számtalan variációba öltözhet. Az egyik ilyen variáció a kecskeszakáll, de kis hajméretű, így kecskeszakáll. Ennek a tarlónak a karbantartásához megfelelő intézkedéseket kell tennie a termesztés során, hogy csak a haj maradjon fenn, ami hozzájárul a kecskeszakáll formálásához, míg a többi hajat teljesen le kell nyírni.

 • Legjobb bőrtípus: A száraz bőrűek jól dolgozhatnak ezen a megjelenésen.
 • Ideális korcsoport: Ez a közepes tarló szakáll stílus a 30 év körüli férfiak számára alkalmas, mint mások.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Hosszú arc, éles orr és tágra nyílt szemek kipróbálhatják ezt a stílust.

8. V-alakú tarlószakáll:

Formás tarlószakáll

Ha borostát szeretne, de nem szeretné, hogy sztereotipikusnak tűnjön, akkor ezt az egyedi stílust választhatja. Ez magában foglalja a szakállas szőrszálak fordított V alakú formázását, és a vágást úgy kell elvégezni, hogy elölről a teljes tarló is V -nek tűnjön. Ezért ismét nagy gondossággal és gondossággal kell ápolnia ezt a V alakú tarlószakállát.

 • Ideális korcsoport: A 30 év körüli férfiak szuper dögösnek tűnhetnek ebben a stílusban.
 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípus tökéletesen működik ezen a megjelenésen.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: A hosszúkás arcú emberek remekül néznek ki ebben a stílusban.

9. Nehéz tarlószakáll:

Nehéz tarló szakáll

A nehéz tarlószakáll a tökéletes tarlóstílus, ha robusztus és rusztikus megjelenést keres, de nem akarja, hogy túl sok haj hajtsa végre ezt a megjelenést. Hasonlóan a hosszú tarlóhoz, ennek a szakállnak is szüksége van arra, hogy sok hajat növeszthessen az arcán, de gondoskodnia kell arról, hogy ne haladja meg egy centivel az állát. Miután megkapta ezt a méretet, le kell vágnia a göndörödést és a végeket, és meg kell őriznie a tarló teltebb megjelenését. Ez a tarló nagyon férfiasnak és szexinek tűnik, ezért hívják Heavy Tarllynak.

 • Legjobb bőrtípus: A zsíros bőrű férfiak kipróbálhatják ezt a stílust.
 • Ideális korcsoport: Ez a nehéz tarló csak a 40-50 éves férfiaknak felel meg.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Azok, akiknek ovális alakú arcuk van és nehéz vonásokkal rendelkeznek, belenézhetnek ebbe a stílusba.

10. Lusta kinézetű rendetlen tarlószakáll:

Könnyű tarló

Néha úgy gondolják, hogy egyetlen divat sem önmagában divat. Ha ilyen ember vagy, akkor ez a tökéletes stílus az Ön számára. Egyáltalán nem kell aggódnia a vágás miatt. Hagyja, hogy a szakálla bármilyen módon nőjön, de csak közepes hosszúságig, és tartsa meg a rendetlen természetes megjelenést.

 • Ideális korcsoport: Az 50-60 -as évekbeli férfiak nagyszerűen nézhetnek ki ebben a stílusban.
 • Legjobb bőrtípus: A száraz és zsíros bőrűek jól dolgozhatnak ezen a stíluson.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: A megnyúlt arcformájú és hosszú szakállú férfiak a legjobbak ehhez a megjelenéshez.

11. Kormány Bajusz Összekapcsolt tarlószakáll:

Celerity arc tarlója

Az alaptalan téglalap alakú bajuszt kormánybajusznak nevezik, mivel egy motorkerékpár kormányához hasonlít. Ez a bajusz stílus univerzális a követésében, és bármilyen szakállhoz illik. Ezért ezt a bajuszt összekapcsolhatja stílusában a tarlójával.

 • Ideális korcsoport: A 40-30 éves férfiak jól néznek ki itt.
 • Legjobb bőrtípus: A kombinált bőrű férfiak jól kipróbálhatják a tarlószakáll egyik változatát.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: A hosszú és ovális alakú, tágra nyílt szemű arcok itt jól mutathatnak.

12. Kör alakú ceruza tarló szakáll:

Borostás borostás szakáll

Ez egy másik népszerű stílus a tarlószakállban, ahol kör alakot kell adnia a tarlónak. Ez a tarló is ápolást igényel, miközben ápolja, így biztosítva a kör alakot, és azt is meg kell tartania, ha hosszabb ideig szeretné a szakállát..

 • Legjobb bőrtípus: A száraz bőrűek ringathatják ezt a stílust.
 • Ideális korcsoport: Ez az áll -tarló megjelenés csak a 30 év körüli férfiaknak jó.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: A gyémánt és ovális arcú, világos, vékony hajú férfiak remekül mutathatnak itt.

13. 3 napos tarlószakáll:

3 napos tarlószakáll

Ha nem bánja, hogy gyakran vágja a szakállát, azaz akár olyan mértékben is, hogy örökké 3 napig, akkor ez a személyre szabott tarlóstílus. Mindössze annyit kell tennie, hogy 3 naponta vágja le szakállszőrét, és hagyja, hogy a következő 3 napban növekedjen. Ez természetes tarlást biztosít minimális hajméret mellett, mivel csak 3 napig nőttek.

 • Legjobb bőrtípus: Bármilyen bőrtípus jól kiegészítheti ezt a megjelenést.
 • Ideális korcsoport: Azok a fiatal srácok és férfiak a 20 -as és 30 -as évek végén remekül néznek ki itt.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Bármilyen éles hegyes orrú arc kiváló lehet itt.

14. Szimmetrikus alakú tarlószakáll:

Rövid -hosszú tarlószakáll

Ha egy kis kreativitást szeretne belevinni szakállának formába öntésében, egyedi arccal vághatja le a tarlót mindkét arcán, de mindkét oldalon azonosnak tűnhet. Például, ha keresztezett alakot ad az egyik arcára, ugyanazt az alakot a másik oldalon is megadhatja, és szimmetrikus megjelenést kölcsönöz a vonzóbb szakállnak.

 • Legjobb bőrtípus: A kombinált és zsíros bőrű férfiak kipróbálhatják ezt a kilátást.
 • Ideális korcsoport: Ez a szimmetrikus tarlószakáll nagyszerű a 30 és 40 év közötti formális karrier férfiak számára.
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Az ovális, négyzet alakú és gyémánt alakú arc széles vagy vékony orral jól nézhet ki, amint az a képen látható.

15. Különálló bajusz lélekfolttal és tarló szakállal:

Celebrity Tarló Dadhi

Gyakran láthatta ezt a megjelenést a filmsztárok és más hírességek körében. Az életnél nagyobb megjelenést kölcsönöz. Mindössze annyit kell tennie, hogy bajuszt és rendes tarlószakállot tart fenn, de a bajuszt le kell választani.

 • Legjobb bőrtípus: Ebben a stílusban a normál bőrtípus a legalkalmasabb
 • Megfelelő arctípus és arcvonások: Bármilyen, kék szemű arcforma remekül nézhet ki.
 • Ideális korcsoport: Minden 30 év körüli férfi nagyszerűen nézhet ki ebben az apró tarlószakáll -stílusban, hogy nagyszerű benyomást keltsen.

További tippek:

 1. A tarló szakáll stílusok megfelelnek a babaarcoknak. A fiatal férfiaknak tehát nem kell kétszer gondolkodniuk.
 2. A borotválkozás fontos tipp a szakáll fenntartásához. Tisztítsa meg a borotválkozást megfelelően, és a szakáll jól nő. Ebben az esetben még egészséges növekedés is lesz.
 3. Vágóeszközökkel tovább precízen vághatja a szakállát.
 4. Ne felejtse el ápolni a szakállát. A gondozás egészséges és fényes szakáll formájában jelenik meg. Ezért rendszeresen vigye fel a szakállolajat és a krémet a karbantartás érdekében.
 5. Ne lépje túl a formát, és ne dolgozzon túlságosan a szakállon. Mindig ne feledje, hogy természetesnek tűnnek és elegánsak.

Remélem, tetszettek ezek a tarlószakáll -stílusok. A szakáll a férfiak személyiségének egyik nagyszerű erősítője, különféle módon formálható, a tarlószakáll pedig több férfi kedvence. Könnyedén dolgozhat ezen a stíluson nyüzsgés nélkül. Számtalan változata létezik, és ezért válassza ki a legjobban tetszőt és az arcvonásait, hogy a legjobban megfeleljen Önnek, és szabja testre. Az arc formájától és preferenciáitól függően könnyen választhat egyet!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Milyen beállítás jó a nyírón, hogy borostás szakállstílusokat kapjunk?

Válasz: Ha le akarja nyírni a szakállát és borostás szakállot szeretne, állítsa a vágót 1-3 cm-re. Vágja le szakállát egyenletesen és óvatosan. Ha nehéz tarlót szeretne, növelheti a hosszát. Jobb és biztonságosabb egy hosszabb tarló beállítással kezdeni, és addig haladni, amíg úgy nem érzi, hogy eléri a tökéletes megjelenést.

Q2. Mennyi ideig jelent nehéz tarlón?

Válasz: A tarló lehet könnyű vagy közepes vagy nehéz, ahogy szeretné. Még a nehéz tarló sem túl hosszú. A maximális nehéz tarló csak 4-5 mm körül lehet. Ez a stílusváltozat, amelyet sokan preferálnak.

Q3. Hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy a tarló puhább lesz borotválkozás előtt?

Válasz: A hidratálás itt kulcsfontosságú. Alaposan mossa le az arcát; ez is segíthet a haj lágyításában. Hidratálja a bőrt meleg vízzel, hogy megkönnyítse a borotválkozást.