9 szép Balbo szakáll stílus képekkel

A balbo szakállok viszonylag könnyen és jól karbantarthatók. Bár a Balbo szakállnak több variációja is létezik, leggyakrabban a szakállától elválasztott bajusszal érkeznek. A Balbo külseje meglehetősen kortárs, mégis időtálló; jóképű és hízelgő megjelenést kölcsönöznek a férfiaknak minden korosztályban.

Akár egy hosszú, sűrű Balbo -t szeretnél, akár egy formázott és kivágottat, a szakáll valóban bájos

Stílusos és legjobb Balbo szakállstílusok férfiaknak a divatban:

Az alábbiakban bemutatjuk a top 9 Balbo szakáll stílusát,

1. Klasszikus Balbo stílus:

balbo szakáll

Ez a stílus jól látható a szőrszálak növekedésével a lélekfolton, kevesebb szőrrel az orcákon, amelyeken nincsenek oldalvégek és bajusz. Ez a Balbo szakáll stílus véletlenül jóképű férfias megjelenést kölcsönöz az állkapocs vonalának és az állának meghatározásával.

2. Balbo szakáll, kormány bajusszal:

balbo szakáll stílusok

Párosítsd teljes szakálladat formás, de más stílusú kormánybajusszal, pl. Vastag/ jól vágott/ Klasszikus/ O íves/ Köpeny bivaly. A különböző stílusokkal való kísérletezés sokoldalúságot kölcsönöz a megjelenésnek a szakáll vágása nélkül. Te egy? Nem számít, ki vagy; főiskolai fiú vagy híresség, kormány Balbo bajusz hatással van a bámészkodóra.

3. Kiemelt Office Look:

balbo arcszőrzet

Szeretne sportolni bajuszos Balbo szakállát a professzionális / irodai megjelenés érdekében? Vágja le rövidre az arcszőrzetét, és ne olvadja össze a bajuszát, tartsa szét. A hivatalos irodai öltözékéhez illeszkedő Balbo bajusz hűvös karizmatikus és hatékony benyomást kelt.

4. Természetes teljes Balbo szakáll és alakú bajusz:

hosszú balbo szakáll

Előnyben részesíti a természetes tépett szakállt bajusszal? Ezután a Balbo szakáll stílusához vágja le arcának szőrét rövidebbre, mint az áll. A bajuszának és a szakállának határozottan külön kell lennie. Nagyon kevés napi gondozást igényel. Masszív megjelenést kölcsönöz egy kalandornak, aki szereti a szabadtéri életet.

5. Jawline Balbo szakáll stílus:

a balbo szakáll

Ez bizony a fiatal és jóképű egyének macsó stílusa. Ha ezt a fajta Balbo szakállot szeretné felvenni, alaposan vágja le arcszőrét az arcán, mint az áll- és állkapocs vonalát, valamint a lélekfoltot. Erős, jól meghatározott állkapocs benyomását kelti. A nők által csodált stílus.

6. A tiszta és tiszta Balbo stílus:

balbo szakáll bemutatója

Abban az esetben, ha nem szereti a tiszta borotvált megjelenést, akkor alaposan vágja le az arcszőrzetet csak egy tarlóra, és ne keverje össze a bajuszt a szakállal, tartsa jól körültekintően. Ez a Balbo stílus nagyon ügyes és letisztult megjelenést kölcsönöz.

7. Balbo kecskeszakáll stílusa:

balbo szakáll megjelenés

A tökéletes balbo kecskeszakállnak szőre van a lélekfolton, és a szakállát bajusszal vagy anélkül is összeillesztheti. Ebben a különleges stílusban a szakáll különböző módon nyírható vagy formálható, és az oldalsó égési sérülések eltávolíthatók. Ez kifejezett barbár megjelenést kölcsönöz.

8. Balbo szakáll hosszú hajjal:

balbo stílus

A fiatalok kedvelt őrülete. A balbo stílusú szakáll a személy tetszése szerint nevelhető vagy nyírható, a hajat pedig hosszúra lehet növeszteni és a divatirányzatot követve nyírni. Ez alkalmi gondtalan megjelenést kölcsönöz nekik.

9. Kopasz Balbo stílusban:

balbo szakáll kopasz férfiak

Kopasz vagy? Nem kell aggódnia, a szakállas kopaszok szexi megjelenésűek. Ha ez a megjelenés illeszkedik a Balbo szakáll stílusához, akkor megdöbbentővé válik. Növelje szakállát, formálja úgy, mint egy fordított „T” betűt, vágja le az arcszőrzetet minden oldalról, és nézzen ki hűvösen és magabiztosan.

Mivel a frizurák dicsérik az ember megjelenését, a szakáll stílusa is hízelgő. Annak ellenére, hogy a szakáll lefedi arcának egy kis részét, de egy kis kreativitással ügyesen kivághatók és stílusosak lehetnek a 9 legjobb Balbo szakáll stílusban, így karizmatikus megjelenést kölcsönöznek Önnek.