9 legjobb férfi és női fa szandál indiai és japán stílusban

A szandálok általában könnyen viselhetők, amikor a lábbeli látható, így látható. A szandál alapja és hevedere különböző típusokból készülhet, mint például Mexikóban, a Huarache teljesen bőrből készült, ami arra ösztönözte a szandálipart, hogy innovatív ötlettel álljon elő a fa szandál készítéséről, ez a cikk segít az embereknek egy rövid ötlet a különféle fa szandálokról.

Stílusos és modern fa szandál nőknek és férfiaknak:

Lássuk a különböző stílusú női és férfi fa szandálokat.

1. Sima lapos fa szandál Y pánttal férfiaknak:

Sima, lapos fa szandál Y pánttal férfiaknak

Ez a férfiaknak tervezett, lapos, fából készült szandál a legkellemesebb viseletű szandál, amelyet minden férfinak viselnie kell. A talp alja géppel faragott világosbarna fából készült, és lapos talppá válik, amely elöl keskenyedik, és az Y -hevederen keresztül szakad.

2. Fa tömb sarok szandál nőknek:

Fa tömb sarok szandál nőknek

Ez a blokk fa sarkú szandál meglehetősen kényelmes viseletű szandál kialakítás, amely egyetlen fából készült blokkból készül, hogy megteremtse az alapot és a négyzet alakú blokk sarkot. A felső talp szintetikus anyaggal van ragasztva, amely hasonló a felső burkolathoz.

3. Ék sarkú fa szandál nőknek:

Ék sarkú fa szandál nőknek

A nőknek szánt fa sarkú szandál minden női csoport figyelmét felkeltette hipnotikus formatervezésével és kényelmével, amelyet a lapos, négyzet alakú sarokkal ellátott talp biztosít. A szandál teteje velúrból vagy bármilyen szintetikus anyagból készülhet.

4. Designery Heel Slip On Wood Sandal for Women:

Designery Heel Slip On Wood Sandal for Women

Innovatív, kreatív ötletek tették ezt a fa szandált egyedi szandálmintával, amelyet a nők szívesen viselnek szandálkollekcióként. A talp fából készült, a sarok pedig egészen másképp faragott, és művészi munkát ábrázol forrólevegős technológiával.

5. Kézzel készített csúszós férfi szandál:

Kézzel készített Slip-on férfi fából készült szandál

Ez a felcsúsztatható szandál kialakítás hasonló az Y heveder kialakításához, kivéve a felső kialakítást, a szandál teteje két műanyag vagy fa szalagból készül, íves formába ívelt, és forrasztva vagy szegezve a talp felső oldalára.

6. Japán Geta Unisex fa szandál:

Japán Geta Unisex fa szandál

A japán stílusú szandál viselése Geta, amelyet különleges alkalmakkor viselnek, és szabadtéri szandálként is. Ennek az egyedülálló kialakításnak két saroktömbje van a szandál alsó alapjához rögzítve, a talp tetején pedig Y -heveder található, amely a lábujj megerősítésére szolgál..

7. Fából készült blokk Unisex szandál kialakítás:

Fából készült blokk Unisex szandál kialakítás

A talp alja kis egyenlő hosszúságú polírozott facsíkokból készül, amelyek össze vannak kötve a talp kialakításához, a lábujj pedig ív alakú, kisebb polírozott facsíkokkal..

8. Közeli lábujj fából készült szandál nőknek:

Közeli lábujj fából készült szandál nőknek

Ez a zárt orrú fa szandál a nők számára készült platformos szandál alá esik. Az alap és a sarok egyetlen fából készült blokkból készül. Az alap és a sarok színe olajfolt segítségével megváltoztatható.

9. Fából készült hegyes sarkú szandál nőknek:

Fából készült hegyes sarkú szandál nőknek

A nők szeretik, ha legalább egy hegyes sarkú szandál van a cipőgyűjteményükben, ehhez a listához, beleértve ezt a modern designer fa szandált, csodálatos lenne. A hegyes sarok és az alap egyetlen fából készült blokkból készül, és a felső rész szintén fából készült csíkokból készül.

Ez a divatos fa sarkú szandál, amely a szandálgyűjteményedben hever, azt mutatná, hogy ő frissül, amikor arról beszélünk, hogy modernizáljuk magunkat a divat virágzó korszakával együtt. A modern technológiák alkalmazásával a cipőiparban elkezdtek különböző formájú fa szandált gyártani.