A legjobb 9 legjobb női csúszós szandál, amelyek otthon használhatók

A csúszós szandálok nyitott orrúak, és nem rendelkeznek támogatással a visszatartáshoz. A csúszdákat leginkább otthon vagy fürdőszobai szandálként használják. Mivel sokféle színben érkezik, kiválaszthatja kedvenc színű szandálját. A csúszós szandálok általában egyetlen hevedert vagy hevedersorozatot tartalmaznak a lábterületen.

Legújabb és stílusos női csúszós szandál:

Lássuk a 9 legjobb női csúszós szandált, amely több stílust és kényelmet biztosít.

1. Csúsztatható szandál szőrmével:

Női szandál szőrmével

Ennek a fekete csúszós szandálnak szőrből készült egyedi szíja van. A lábszőrzet puha tapintást biztosít. A szandál alapja kemény. Között alacsony és magas mindkét oldalon, így eltakarja a lábát.

2. Panda Slide szandál:

Női Panda Slide szandál

Ez a szandálos csúszda panda karaktert tartalmaz, amelyet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is kedvelnek. A Nyílt tér szandálján bélések találhatók, amelyek egy másik vonallal keveredve téglalapot alkotnak.

3. Sling Back Bőr Slide Sandal:

Női Sling Back Bőr Slide Szandál

Ez egy bőr csúszós szandál, heveder hátul hozzáadott minőséggel. Széles fekete színű heveder van nyitott orral és keskeny rugalmas hevederrel, amelyet a hátoldalról lehet megtartani. Ez a heveder kényelmet nyújt a kinti sétáláshoz is.

4. Virágos pántos csúszós szandál:

Női virágos pántos csúszós szandál

Fekete színű sima női csúszós szandál virágmintás szíjjal. Mindkét heveder ugyanolyan sötétszürke színű, mint az alap, de jól látható nyomtatással. Az egyik virágmintával rendelkezik, míg a másik egy pillangót levelekkel.

5. Kitten Heel Slide Sandal:

Női Cica Heel Slide Sandal

Divatos csúszda a szandálban cica sarkú cipővel. A piros színű csúszdában átlátszó piros heveder és sarok ad parti viseletet. Ez a szemet gyönyörködtető szandál gyönyörűen és elbűvölően néz ki. Ez az Ön rendszeres használatra készült; ezt a stílust bármilyen ruhádhoz választhatod.

6. Fancy Slide Sandal:

Fancy női szandál

Ebben a csúszdás szandálban a nők ellopják a show -t. A szandál fából készült, fekete szíjjal és apró fekete húrokkal. A hátoldalán borító és a bokán csipkézett minta található, amely rövid ruhában fantasztikusan fog kinézni. Próbálja ki ezt a mintát szoknyán vagy rövid ruhákon.

7. Kortárs diaszandál:

Modern női szandál

Ez egy gyönyörű fehér csúszda szandál. Van egy fehér szíj is, amely fölött egyenlőtlen méretű fehér napraforgó van rögzítve. A napraforgó közepén arany színű kör alakú gomb van rögzítve. Egyedi mintázata van. Ezt egy gyerek vagy fiatal lányok preferálják.

8. Kőből készült, csúszós szandál:

Női köves szegecses szandál

Ez a szandál csúszda csak wow. Annyi fekete színű kő van szegezve a hevederen. Némelyik kerek, négyzet alakú és téglalap alakú kövekből áll. Ez a heveder súlyot ad a szandálnak, és nehéz lesz hordani. Azok a lányok, akik szívesen használnak szandált bármilyen partira, például születésnapi vagy baráti partira egy szállodában, akkor kipróbálhatják ezt a szandált, hogy más megjelenést kapjanak.

9. Bokacsomagoló csúszós szandál:

Női bokacsomagoló csúszós szandál

Egyszerűen elképesztő női csúszós szandál a bokacsomagolás koncepciójával. A lábfejen széles, fehér heveder található, kisebb sarokkal, és hevederrel rögzítve, a bokája bizonyos szintre becsomagolva hagyja a csomót. Ezüst színű, lágy és kényelmes tapintású.

A fent tárgyalt 9 típusú csúszós szandálból egyet ki tudunk deríteni, hogy a csúszós szandál kényelmes viselet. Sima alapot és megfelelő fedezetet ad a lábának. Nemcsak egyszerű, de dekoratív csúszdák is rendelkezésre állnak. A diaválasztás alapján ez attól függ, hogy hol hordhatja ezt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80