30 tipp a kezdő szem sminkeléséhez és trükkök a szép megjelenéshez

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos a szem sminkje az egész arc sminkjében. Egyetlen smink sem teljes, ha figyelmen kívül hagyja a szem sminkjét. Itt van egy útmutató szemsmink tippekkel, amelyek segíthetnek nekünk többet felfedezni a különböző típusú szem sminkelési módszerekről. Gyakran hajlamosak vagyunk koncentrálni, és csak pár szemhéjfestékkel dolgozunk, és elhanyagoljuk a többi színt, de az egész művészi érzék abban rejlik, hogy képesnek kell lennünk a különböző típusú színek merész kombinálására és kipróbálására. Az egész arc kinézete csak akkor teljes, ha sikerül dolgozni a mélyen vágott szemhéjfestékeken, és bekapcsoljuk a stílust különböző színekkel és keverékekkel.

Kezdő szem smink tippek és trükkök a szép megjelenéshez

Itt különböző egyszerű szemsmink tippekkel és trükkökkel kalauzolhat el, amelyeken saját maga is dolgozhat. Különböző bőrszínekhez alkalmasak, és nem kell aggódnia a mérkőzés miatt. Ez a kezdő szem sminkelési útmutató segít abban, hogy magabiztosan dolgozzon azon, hogy merész megjelenést kapjon a következő alkalomra, tehát mit vár, merüljön el és kísérletezzen bizalommal!

30 legjobb szem smink tipp kezdőknek:

Kezdjük itt lépésről lépésre szem smink bemutatónkat. Ezek a tippek segítenek megtanulni, hogyan lehet a legjobban sminkelni otthon. Tehát ma beszéljünk a top 30 legjobb szem sminkelési tippről, amelyek segíthetnek a szem sminkjének megfelelő és legjobb alkalmazásban.

A legjobb szem smink tippek kezdőknek

1. Alap és ránc smink:

Hogyan készítsük el a szem sminkjét lépésről lépésre? Először is fontos, hogy az alappal és a gyűrődéssel kezdjük. Bármilyen szem smink nem kezdődik el önmagában közvetlenül a szemhéjfesték alkalmazásával. Nagyon fontos, hogy tiszta alap vagy szemhéj legyen, mielőtt bármilyen szemsminket elkezdenénk. Gyakran figyelmen kívül hagyjuk ezt a tényt, és elkezdünk sminkelni a felületet, amely olajjal és szennyeződéssel rendelkezik. Ha valaki megkérdezi, hogyan kell lépésről lépésre felvinni a szemsminket, akkor először az alappal és a ránccal kezdje.

2. Alapozza meg a fedelet:

Alapozza meg a fedelet

A szemhéj alapozók manapság új trendek. Ezeket megvásárolhatja bármely jó márkaüzletben vagy az interneten. Ha nem szeretne plusz pénzt költeni erre, akkor vigyen fel egy pontnyi arckrémet a szemhéjára, és jól keverje össze a sminkelés során. Ez segít abban, hogy a smink megfelelően és hosszabb ideig üljön a szemhéjon.

3. Korrektor:

Ez nagyon fontos, hogy elrejtse a sötét karikákat a szeme alatt. Bármely egyszerű szem smink bemutató is hangsúlyozza a korrektor használatát. Fektessen be egy jó korrektorba. A korrektorokat gyakran csak az arcra használják, de a tipp itt a korrektor alkalmazása a szemre, mivel ez biztosítja, hogy a szem sminkje hosszabb ideig maradjon.

4. Színes korrektor:

Gyakran szembesülünk a kékes-zöld erek problémájával a szemünk körül, vagy a szemek puffadhatnak alváshiány miatt. Fektethet zöld színű korrektorba, és ezek minimalizálják a kékes erek megjelenését. Ennek alkalmazása után használhat normál korrektorot. Még egy normál szem smink bemutató kezdőknek is elmondja a színek korrektorának fontosságát.

5. Alapítvány:

Ne hanyagolja el az alapozó alkalmazást a szemen. Az alapozót, amelyet a teljes arcon kell tartani, ezt a lépést követően kell felvinni, hogy a bőr tónusa egyenletes legyen.

6. Válassza le a csomópontot:

Vannak, akiknek kicsi a szemük, és kiemelők segítségével elválaszthatják egymástól az orr és a szem csomópontját.

7. Gondoljunk csak a szemhéjfesték -kombinációkra:

Itt az ideje, hogy tökéletes szemhéjfestéket válasszon. Az ünnepek, az ünneplés és a ruha szerint válassza ki a legjobban illő szemhéjfesték -színeket. Vegye ki a közeli árnyalatokat annak érdekében, hogy könnyen keverhető legyen. Válasszon barna vagy zöld szemceruzát a barna szemek kiemeléséhez.

Szem smink néz ki

 • Barna szeme van, majd viseljen arany, ezüst vagy mohazöld szemhéjfestéket.
 • Ha zöld szeme van, akkor viselhet barna szemceruzát vagy zöld szemceruzát.
 • A zöld szemek halvány zöld, arany vagy akár szürke árnyalatait viselheti, ha zöld szeme van.
 • Ha fekete a szeme, akkor fekete szemceruzát kell viselnie. A sötétvörös bélések is jól mutathatnak.
 • Kipróbálhatja a csillogó aranyat, a világoskéket, vagy viselhet őszibarack színeket is.
 • Ha szürke szeme van, világos fekete vagy világos szénszemű szemceruzát viselhet. És viselhet zöld szemceruzát is.
 • Viselhet szürke vagy világos arany szemhéjfestéket. És meg kell tartani a szemhéjak lágy színű. Ez javítja a szemed színét.

8. Szemhéjfesték:

Szemhéjfesték

a. Színek kiválasztása:

Először válassza ki a közeli színek legjobb árnyalatait, amelyek megfelelnek ruhájának és alkalmának.

b. Gondolj a mélységre és a keverékre:

Gondolja át, milyen színt kell keverni az egyes szemhéjfestékek más színével és mélységével. A mélység és a keverék az, ami füstös szem sminket vagy kevert sminket készíthet különböző színekkel.

c. Különböző fedélszakaszok:

Vigye fel a szemhéjfestéket a szem belső sarkából kiindulva, és kezdje növekedni az árnyalatokkal a szem közepén és végén.

d. Könnycsatorna:

Ne hanyagolja el ezt a területet. Vigyen fel egy szemhéjfestéket a könnycsatorna közelébe is

e. Külső V alak:

Keverje össze a V alakú külső V terület közelében. Ez elősegíti, hogy minden szemhéjfesték jól összeolvadjon és belül keveredjen.

f. Belső szemzug:

Vegyen ezüst vagy fehér szemhéjfestéket, és dörzsölje a szem belső sarkába, hogy még jobban kiemelje.

Ügyeljen arra, hogy könnyedén keverje össze a színeket. Fogjon egy keverőkefét, és jól keverje össze, hogy ne vegye észre a különbséget az egyes színek között. A keverés a legfontosabb titok, minél többet kevered, annál jobban fog kinézni. A legjobb módja annak, hogy a szem smink a színekbe keveredjen, ha ezt egy tiszta Q-tip applikátor ecsettel végezzük. Mindig úgy kell kinéznie, hogy az egyik szín belekeveredik a másikba, a másik pedig a másikba.

9. Ránc kiemelés:

A ráncfelület kiemelése elengedhetetlen. Ezt világosbarna szemhéjfestékkel teheti meg. Ez akkor jó, ha valami semlegeset szeretne viselni a fedél számára. Ez jó lehet az irodai sminkhez.

10. A maszatolás segít:

Fogjon egy Q-tip applikátorkefét, és kenje be a kohl-t az alsó peremén. Ez azonnal füstös hatást kölcsönöz.

11. Szempillagörgő:

Szempilla

Most a szempillák ideje. A szempillák göndörítése többféle módon is elvégezhető. Be kell fektetnie egy jó márkájú jó szempillák hajlítójába, és fel kell göndörítenie a szempillákat a szempillaspirál alkalmazása előtt.

12. Göndörödjön hővel:

A szempillákat hajhullás helyett melegen göndörítheted. Egy kanál melegítése egy tálban tartott meleg vízben, és a kanál hátsó részével göndörödnek a szempillák.

13. Vigyen fel átlátszó szempillaspirált:

Ha nem szeretne merészebb színt a szempilláin, használjon átlátszó szempillaspirált. Egy másik módszer az lenne, ha először átlátszó szempillaspirált használnánk a szempillák kiemeléséhez.

14. szempillaspirál:

Szempillafesték

a. Volumizing szempillaspirál:

Ezek a smink- vagy kozmetikai ipar új találmányai. Fektethet volumenizáló szempillaspirálba, hogy nagyobb volumenű legyen a szempillák számára.

b. Curling szempillaspirál:

Ez egy másik jó dolog befektetni, ha több göndörödést szeretne, mint a hangerőt.

c. Hosszabbító szempillaspirál:

Ez jó lehet azoknak, akiknek vékony és ritka szempillás hajuk van. Ezáltal a szempillák hosszabbak és vastagabbak lehetnek.

d. Csomós hamis szempillák:

A hamis szempillák azonnal vastagabb szempillákat adnak. Befektethet csomós hamis szempillákba, és ezeket ragasztóval lehet felvinni.

15. Fake Strip Lashes:

A szempillák helyett csíkos szempillákat is használhat. Ezekbe érdemes befektetni. Ezeket az alsó és felső szempillákra is felviheti. A felső szempillák mennyiségét csak a felső szempillákra viheti fel.

16. Szempillaspirál hamis szempillák előtt:

A hamis szempillák felvitele előtt vigyen fel egy kis szempillaspirált. Így a szempillái ragaszkodnak a hamisokhoz.

17. Csipesz:

Tartson kéznél egy csipeszt, és ez segít a hamis szempillák alkalmazásában.

18. Szögletes ecset gél bélésekhez:

Eye Liner

A gél bélések új trendek, és ezek sűrű megjelenést kölcsönöznek. Itt az ideje a szemceruza és a kajal alkalmazásnak. Ha megfelelő felhordási technikát szeretne, akkor mindig használjon gél bélést jó tiszta, szögletes ecsettel.

19. Hogyan alkalmazzuk a gél béléseket:

Kezdje a gél bélés felhordásával a szem belső sarkából. Menjen fel a fedél közepére, a szélesség megtartásával. Ismét kezdje a szemhéj szélső külső oldaláról, és mozogjon befelé, hogy csatlakozzon a középen lévő vonalhoz. Ez tökéletes vonalat eredményez.

20. Feszes szem bélés:

Azokban az esetekben, amikor nem akar túl sminknek tűnni, kövesse a feszes vonalvezetési eljárást, hogy a szempillái vagy a szempillák kiteljesedjenek. Ez különösen akkor fontos, ha vékony szempillái vannak. Fogjon fekete vagy sötétbarna szemceruza ceruzát, és vonja be a pontokat a szemhéjak belső felületéről a szempillák szőrszálainak közepén.

21. Fehér bélés alsó felnikhez:

Ez egy jó új technika a rámpa stílusú szem sminkeléséhez. Használjon fehér bélés ceruzát az alsó vízvonalon, és általában vonja be a felső szemhéjat fekete béléssel.

22. Bővítmények:

A hosszabbítók jól működnek, ha merész bélésű sminket szeretne. Az arab megjelenés érdekében kiterjesztéseket rajzolhat a szem belső sarkába.

23. Szárnyas bélések:

Többféle szárnyas bélést is készíthet. Ezeket könnyű megtenni. Scotch szalaggal jelölheti meg a pontot, ha remeg a keze. Húzza meg a vonalat, majd távolítsa el a szalagot. Ez megfelelő szárnyas alakzatokat eredményezhet. A fekete szem smink általában a jó béléstől és a szemöldöktől függ.

24. Vintage szem smink:

A vintage szem smink megjelenéséhez több szárnyas formációt is rajzolhat.

25. Hosszabbítás az alsó fedélről:

Ez egy másik kiemelő trükk a szárnyas béléseknél. A szárnyas alakzatot az alsó peremről ki lehet terjeszteni, és felfelé húzva létre lehet hozni egy 3. szárnyú formációt.

26. Szemöldök és szemöldökceruza:

Szemöldök és szemöldök ceruza

Barna ceruzát használ a szemöldökre, és kis mozdulatokkal kis hajszerű mintákat hoz létre, hogy lezárja a szemöldök bármilyen vékony szőrét. A szemöldök fontos része, és ne hagyja figyelmen kívül a sminkelésüket. Ezek határozzák meg az egész szemedet.

27. A szemöldök ceruza színei:

Bár sokan vakon választanak fekete szemöldökceruzát, mindig szükség van barna színű ceruzára, mivel ezek kiemelik a tényleges megjelenést. A fekete mesterségesnek tűnhet.

28. Szemöldök gél:

Vigyen fel átlátszó vagy barna homlokzselét, hogy jól átfésülje őket. Sötét szem sminket csak a szemöldök kiemelésével készíthet, jól meghatározva.

29. Go Funky:

Nem rossz dolog néha funky lenni. Vásárolhat színes tollszempillákat, és úgy alkalmazhatja őket, mint a műszempillákat. Próbáljon ki új dolgokat, például a kék szem sminket vagy a macskaszem sminket, hogy furcsának tűnjön.

30. Go Glitter Glitter Liners mellett:

Kereshet laza csillogást, és felviheti ezeket a szemhéjakon a normál szemhéjfestékre, és csillogó hatást hozhat létre. A csillogó szem smink mindig trendi. Ez alkalmas sminkes szemekre is. Továbbá, ha szereted a merész színű csillogásokat, kipróbálhatod a színes csillogó béléseket, amelyek működhetnek, ha buliba készülsz. Ez jól illik a barna szemű szem sminkhez is, ha kíváncsi vagy.

További tippek:

 1. Kezdje először a szem sminkelésével, majd vigye fel az egész arcra. Ez segíthet abban, hogy esélyt adjon arra, hogy eltávolítsa a kiömlött szemhéjfesték nyomait.
 2. Emelje ki a szemét egy kiemelővel. Ez egy jó lehetőség a szem és a szemhéjfesték fokozására és kiemelésére.
 3. Vigyen fel kiemelőt, így a belső sarok vagy a szem közelébe és a külső szemöldök közelébe.
 4. A smink végén használjon sminkbeállító spray -t, hogy az egész arc a szemre is essen, hogy hosszú ideig a helyén maradjon.
 5. Fektessen be egy jó szemhéjfesték alapozóba. Hozzon létre mélységet, hogy szeme nagy és merész legyen.
 6. Soha ne hagyja ki a szem sminkjének megfelelő és tiszta eltávolítását. Ez nagyon fontos a bőr higiéniája szempontjából. Távolítsa el a szem sminkjét egy jó sminklemosóval, vagy természetes mandulaolajjal vagy jojobaolajjal. Nem szabad elaludni szem sminkkel.

Reméljük tetszett a szem sminkelési tippjeinkről szóló útmutatónk. Ezek a tippek segítenek szebbnek és elegánsabbnak tűnni bármilyen eseményre és alkalomra. A szem smink elengedhetetlen, és elengedhetetlen eleme a teljes arcú sminknek, és tönkreteheti vagy bármilyen megjelenést kölcsönözhet. Ezért minél világosabban és divatosabban rajzolod a szemed, annál jobban tudsz jól kinézni, mert ez fokozza szépségedet és stílusodat. A jó szem smink olyan megjelenést hoz létre, amelynek dimenziója van.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Hogyan hagyjuk, hogy a csillogás a szemen sokáig a helyén maradjon??

Válasz: A csillámok sokáig maradhatnak a szemben, ha jól alkalmazzák. Elsősorban jó alapozót kell felvinni a szemre a szem sminkelése előtt. Ez segít az alap beállításában. Ezenkívül vigyen fel arcra sminkbeállító spray -t a szemére is, ami segíthet abban, hogy a szem smink hosszabb ideig a helyén maradjon.

Q2. Meddig maradnak a hamis szempillák a helyükön?

Válasz: A műszempillák egész nap a helyükön maradhatnak, vagy az Ön kívánsága szerint, és attól függ, hogy mennyire tartja meg és tartja őket a helyén jó gél és ragasztó segítségével, hogy jól tapadjon.

Q3. A hamis szempillák károsak a szemre?

Válasz: Nem, ez mítosz, hogy a műszempillák károsítják a szemet. A hamis szempillák a mai piacon kiváló minőségűek. Minden rajtad múlik, hogy mennyire ragasztod őket a helyükre és tartod fenn.

Q4. Világosvörös és barna színű smink alkalmas sötét bőrre?

Válasz: A sötét bőrszín jól illik a vörös színű szemhéjfestékhez. Győződjön meg róla, hogy összekeveri a közeli színárnyalatokkal, például barna és meztelen színekkel, hogy szebb és jól illeszkedjen.

Q5. Mi az Nude Eye Smink??

Válasz: A meztelen szemsmink nem más, mint meztelen színekben alkalmazott szemhéjfestékek, amelyek barna, bőrszínű és fehér vagy fekete árnyalatúak. Ezek egy új stílus, és elegánsnak és gyönyörűnek tűnnek. Ez a világos szem smink kategóriába tartozik.