9 gyönyörű árnyalatú rózsaszín szem smink esküvőre

A szem nagyon szép és vonzó része a nő testének. Nagyon sok gondolatot tud kifejezni rajtuk anélkül, hogy megszólalna. Annak érdekében, hogy kiemelje és kiemelje varázsát, finom sminket használ. Ez is segített neki a bizalom megszerzésében. A különböző fajták közül a rózsaszín smink meglehetősen trenddé vált, és a legjobb terveket megosztottuk ebben a cikkben.

rózsaszín szem smink

Vonzó és aranyos rózsaszín szem smink stílusban.

Baba rózsaszín szem:

Baba rózsaszín szem:

A Baby Pink Eye gyönyörű. Ehhez használjon világos rózsaszín árnyalatot, és keverje össze némi fehérrel. Vigyen fel egy kis alapot, hogy a smink szilárd maradjon. Fesd le a szempilláidat egy szempillaspirállal, és készíts merész és szexi habverőket fekete szemhéjfestékről minden szemre. Úgy nézel ki, mint egy díva.

Fényes rózsaszín szem:

A fényes rózsaszín szem

Ennek a megjelenésnek a megszerzéséhez először rózsaszín szemhéjfestéket kell felhordani minden szemhéjra. Ezután használjon egy kis feketét, hogy sötétebb legyen. Most vegyen egy fehér szemhéjfestéket a szemhéjak vége felé, de ügyeljen arra, hogy ezt ne keverje túlságosan. Szegély a szemvédővel, és készen áll.

Négy fekete ütés:

Négy ütés fekete

A négy fekete ütéshez világos rózsaszín szemhéjfestéket és némi feketét kell használnia. Miután rózsaszínűre festette a szemét, feketét vigyen fel, és csak a tetejét foltolja fel. Most vegye le a szemhéját, és hozzon létre egy nagyon vastag és sötét vonalat. Húzzon négy hosszú sort úgy, hogy a vége felé kilógjanak.

A kevert rózsaszín:

A kevert rózsaszín

Ennek a kialakításnak a megszerzéséhez rózsaszín és lila szemhéjfestékre lesz szüksége. Mindkét színt úgy kell összekevernie, hogy bár kissé kevertnek tűnik, az elválasztás nyilvánvaló lehet. Csillogó fehér szemhéjfestéket is felvihet a szem sarkára. Használjon maszatmentes kajal-t a kiemeléshez.

Rózsaszín Barbie baba:

Barbie baba rózsaszín

Ahhoz, hogy Barbie baba szemet kapj, ez a smink hatalmas előnyökkel jár. Ehhez használhat finom rózsaszín folyékony alapozót, hogy csinos és nőies megjelenést kölcsönözzen a szemének. Használd a bélésedet nagyon vastag vonalak készítéséhez, és kajal határolj az alsó végén.

Tökéletes rózsaszín és fekete:

Tökéletes rózsaszín és fekete

Ehhez a szemhéj felső részét rózsaszínűre, az alsó felét pedig feketére kell festeni. Kenje meg és keverje össze, de ne tegye messzire. Használjon szempillaspirált, hogy a szempillái nagyok és szépek legyenek.

A rózsaszín és fehér:

A rózsaszín és fehér

A rózsaszín -fehér smink meglehetősen egyedi design. Ehhez a szeme sarkát fehérre, a többi részt pedig rózsaszínre kell festeni. Stílusozhat néhány csillogó és divatos mintával. A hamis szempillák és a jó szemkörnyék növeli a varázsát.

Szép rózsaszín és sárga:

Szép rózsaszín és sárga

Ehhez rózsaszínűre kell festeni a szemhéjakat, és sárgával szegélyt kell létrehozni. A szeme sarkát is fesse sárgával. Ügyeljen arra, hogy sminkje ne lépje túl a szemkörnyéket, különben elromlik.

Baba barna és rózsaszín:

Baba barna és rózsaszín

Ehhez először világosbarna szemhéjfestéket kell felvinni. Hagyja ki a fedelek végét, és vigyen fel egy kis feketét. Most kicsit keverjük össze, de ne túl sokat. Hozzon létre egy nagyon vastag hullámot a béléssel, és hozzon létre egy erős hátteret világos rózsaszínnel. A smink most készen áll.