A legjobb 9 esti szem smink

Este bulit tervezel? Milyen lenne a szem sminked? Sok nő zavaros a nappali és az éjszakai szem smink között. De ne aggódjon ma ebben a cikkben, hogy felfedeztem a legjobb esti szemsminkeket. Ami a szem sminkjét illeti, mindannyian szeretjük a szem smink különböző formáit. A szem sminkeléssel végzett kísérletezés új trenddé vált a fiatalok körében.

esti szemsmink

Manapság az emberek kicsit túl is mennek a fedélzeten a sok művészi szemsmink által. Ebben az állapotban új és kreatív megjelenést szeretne, majd kipróbálhat egy kis hozzáadott arcfestési színeket, flittereket, tollpillákat stb..

Esti szem smink:

1. Pezsgőfüstös szemek:

Ne feledje, hogy a füstös szemek szexiek, de átlósan intenzívek és drámák is lehetnek. A felső és alsó szempillákat fekete szemceruzával vonja be; ezenkívül elkenődik egy Q-hegy által, különben az ujja. A külső sarkokat világosbarna szemhéjfestékkel kenje be, majd keverje össze a szemöldökcsont felé, valamint az alsó szempillák alatt, hogy enyhítse a szegélyt. Púderezzen egy csillogó pezsgőt a szemhéj magján, és állítsa össze a színt a hajtás széléig.

2. Strasszos ezüst szem smink:

Ez a strasszos ezüst szem nagy parti megjelenés. Először lila szemceruzával kell szegélyt készítenie, majd fényes ezüsttel kitöltenie a szem pihenőidejét. Ezt követően használjon szemhéjfestéket a szeme keretezéséhez, majd néhány csinos kinézetű strasszt, hogy fokozza báját és vonzerejét.

3. Gyönyörű Blue Plus Purple Eye Smink:

Pool pool nevében egyébként éjszakai összejövetel; ez a fajta szem smink teljesen gyönyörűvé varázsolhat. Megteheted a kék lila és ezüst fényes, merész árnyalatait. A széles bevonat segít abban, hogy még híresebb legyen.

4. Ariel Nézd:

A kis csillogó lila a csillogó aqua zöld sötét árnyalatai mellett elengedhetetlen színek ehhez a szem sminkhez. A társasággal együtt füstös illatot adjon hozzá számos fekete, egyébként faszénből készült szemhéjfestékkel és némi ezüsttel.

5. Az esti ezüst:

Manuálisan megtalálhatja a hűvös és elegáns esti ezüst szem sminket, amely felvidítja az egész megjelenést. Használjon csillogó és ezüstös szemhéjfestéket a szemhéjakon, amelyek nagyon dinamikus és vonzó megjelenést kölcsönöznek Önnek. Ha szálkás ruhát visel, ez a sminkterv tökéletes.

6. Csillogó fekete szemek:

Használja a köveket és a flittereket, ez a szem smink teljesen új határt szabott. Megpróbálhatja egy csillogó szürke árnyalattal a ráncot a kövek helyett, valamint egy fekete szemhéjfestéket, amely az egész fedélre van szánva.

7. Leopárd megjelenés:

Ez kreatív kezeket és nagy pontosságot kíván. Próbálja ki ezt a vizsgálatot, és tekintse meg egy lány alvás összejövetelét. Számos arany csillogó árnyékra, rendkívül élezett fekete bélésceruzára és nagyszámú arany szemhéjfestékre lesz szüksége.

8. A kettős szárny:

Ez a klasszikus felső bélésed, bár csavarással. Ez magában foglalja az alsó szemhéjfestéket, vagy a vonal szárnyát, amely megegyezik a felső béléssel. Jellemzően világos szín van a kettő mellett, hogy kiemelje a kombinációt.

9. Denevér szem smink:

A szem sminkjében új kreatív hajlam figyelhető meg. Abban az állapotban, ha első osztályú a rajzolás, és további pontos színárnyalatok vannak az ilyen típusú szem sminkhez további arcfestő készletekkel, és akkor biztosan felkínálhatja ezt a szem sminket.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80